18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Glavna filipinska e-denarnica GCash gleda na kripto trgovanje

Glavna filipinska e-denarnica GCash gleda na kripto trgovanje

Ena najbolj priljubljenih e-denarnic na Filipinih, GCash, razmišlja o morebitnem prehodu na kripto po zgledu PayPal, Venmo in drugih.

4473 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Major Philippine e-wallet GCash eyes crypto trading

GCash, glavna digitalna denarnica na Filipinih, naj bi razmišljala o uvedbi storitev kripto trgovanja.

Generalna direktorica in predsednica GCash Martha Sazon je sporočila, da podjetje želi uporabnikom ponuditi možnost, da kupujte, prodajajte in shranjujte kriptovalute, kot je Bitcoin (BTC), na svoji platformi.

Sazon je v ponedeljkovem intervjuju za The Philippine Star dejal, da GCash raziskuje trgovanje s kriptovalutami, da bi ohranil finančne inovacije. »Čeprav lahko zdaj veljamo za motilce, je v tej digitalni dobi pomembno, da smo pozorni na vse vrste motenj. Pomembno je vedeti, kakšni so trendi, ali so lokalno in globalno kripto del tega, «je dejala.

Sazon je dejala, da podjetje preučuje možne možnosti integracije in s tem povezane partnerstva, prek katerih bi lahko uvedel kripto trgovanje. “Tako kot pri vseh predstavitvah potrebujete platformo, delujoč poslovni model, partnerja, tako da, takoj ko bodo ti morda zadovoljni,” je dejal Sazon.

GCash je ena najbolj priljubljenih platform elektronskih denarnic na Filipinih, z vsaj 40% Filipincev, ki imajo račun GCash, pravi Sazon. Platformo upravlja podjetje za finančne storitve Mynt, hčerinsko podjetje Globe Telecom, ki upravlja največje mobilno omrežje na Filipinih.

Potencialni prehod podjetja v kriptovalutno industrijo je pomemben rast na platformi, pri čemer se je uporabniška baza GCash-a povečala 20% od 33 milijonov do 40 v februarju milijon kupcev. “Še naprej bomo inovirali in zagotavljali ustrezne in dostopne finančne storitve za vse,” je opozoril Sazon.

Če bi GCash na svoji platformi sprejel kripto storitve, bi podjetje sledilo podobnim potezam s nekateri največji ponudniki digitalnih denarnic in plačilnih storitev na svetu, kot so PayPal, Square, Venmo in Revolut. PayPal je svoje prve kripto storitve uvedel lani, ko je prebivalcem Združenih držav Amerike začel omogočati nakup, prodajo in hrambo kriptovalut.

Prejšnji članekBloombergovo poročilo pravi, da je Bitcoin “osvežen in znižan”, saj se cena BTC odbija pri 36.000 USD
Naslednji članek51 podjetij za šifriranje umakne vloge za dovoljenja v Združenem kraljestvu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments