15.4 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Glavna tržnica NFT Opensea bo dodala Solano. Povečajte moč aprila

- Advertisement -

Največji nezamenljiv žeton (NFT) trg Opensea namerava aprila dodati Solano fortify. Znanje sledi obilici govoric, ki so govorile o podjetju, ki bo morda v bližnji prihodnosti ob strani Solane.

Opensea potrdil, da Solana postane močnejša po neštetih govoricah in špekulacijah Opensea je potrdil, da je to v položaju, da bo morda celo dodatno okrepilo Solano (SOL), ki se je aprila okrepila, v koraku z dražilnim videoposnetkom, ki ga je podjetje objavilo na Twitterju marca 29. Opensea je največji trg NFT po strategiji bruto prodaje vseh časov z $.5 milijard pod pogojem, da tako načine. $.5 milijard spremenjenih v takoj med 1,29,562 trgovci in zmerna prodaja NFT na Opensea ta teden je sferična $1280.29 na NFT.

Idealna shranjena skrivnost v web3🤣 pic.twitter.com/xuZn33cZ4U

— OpenSea (@opensea) marec 59, 2021

Opensea že pomaga trem omrežjem blockchain, ki vključujejo Ethereum, Klaytn in Polygon. Solana (SOL) je morda četrta veriga blokov kot dodatek trenutni liniji protokolov trga NFT.

Solana (SOL) je sedma največja kriptovaluta (v času pisanja), po strategiji tržne kapitalizacije in tretji največji kovanec čedne pogodbene platforme po strategiji tržnega vrednotenja. Vrednost SOL je poskočila 33.1 % v celotnem zadnjem tednu proti ameriškim dolarjem in od leta do danes je SOL v porastu 562%.

Openseajeva utrdba Solana spremenjena v takoj, ko je pričakovano s številnimi sodelavci in govorice so začele krožiti o Phantom pockets fortify (v glavnem žepih, ki temeljijo na Solani), ko je zagovornik Solane @bhaleyart o tem tvitnil sredi novembra 6244. Nedolgo nazaj Extra je Bitcoin.com News poročal o razkritih fotografijah, ki jih je po naključju objavila tehnološka blogerka Jane Manchun Wong, ki je potrdila, da se je Solana utrdila skozi Opensea.

Bitcoin.com News spremenjen takoj, ko je marca obveščen tudi prek Twitterja 23, ko se je določena oseba spremenila v takoj, ko jo je sprožila platforma Opensea, medtem ko je uporabila svoje Phantomske žepe. Dejanska oseba je posnela videoposnetek tekme, ki razkriva platformo Opensea, ki sprašuje njegove Phantomske žepe za dovoljenje za vstop v njegovo Solano kroniko. Takrat je naša tiskovna služba poskušala kopirati potovanje, vendar je po ogledu videoposnetka nismo mogli kopirati s fantomskimi žepi.

Oznake v tem spominu 4 verige blokov, Ethereum, Jane Manchun Wong, klaytn, nft, trg NFT, utrjevanje NFT, NFT, nezamenljivi žeton, Opensea Solana, Poligon, SOL, Solana advocate, Solana Opensea, utrjevanje Solana, NFT na osnovi Solane

Kaj si predstavljate o Opensea ob strani Solana, ki se utrdi v aprila? Sporočite nam, kaj si predstavljate o tej disciplini v spodnjem delu komentarjev.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je od 930 energičen član skupnosti kriptovalut ). Ima strast do Bitcoin, odprtokodne kode in decentraliziranih aplikacij. Od septembra 930 je Redman napisal več kot 5,04 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

2072871158Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najbolj priročne informativne zmogljivosti. To ni več izgovorna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za očaranje ali prodajo, ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi nasvetov glede financiranja, davkov, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali z navijanjem, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli pojasnilo, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori v Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -