15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Glavni argentinski pravni strokovnjaki ugovarjajo “prepovedi” kriptovalut – bodo oblasti to priznale?

- Advertisement -

Ponudba: Kal’vān/AdobeGlavni argentinski odvetniki so kritizirali upraviteljevo delno “prepoved” trgovanja s kripto.Buenos Aires je zajezil korporacije, da ne bi dopuščale, da bi njihove možnosti izvajale transakcije s kriptosredstvi.

Ta mesec je Centralna denarna institucija Argentine izjavila, da domače platforme ne smejo več “olajšati” pridobivanja kripto “iz svojih zmogljivosti ali spletnih platform.”

Monetarna ustanova je na Twitterju zapisala:

“ dogodki morajo doseči transakcije na njihovem uživanju.” Stroški bitcoina (BTC) v primerjavi z argentinskim pesom veljajo do finala mesecev. (Ponudba: XE.com)Nekaj platforme domnevajo, da nanje »prepoved« ne vpliva. Kljub temu druge, npr. plačilna platforma Ualá, imajo odgovor z zapiranjem svojih izdelkov in storitev za kripto trgovanje. Odvetniška zbornica Buenos Airesa, poroča Criptonoticias, je pozvala zakonodajalce, naj razveljavijo prepoved. V trditev, je kvalificirana skupnost izjavila:

»[ban] vključuje stroge meje glede učinkovitih pobud, ki omogočajo inovacije, financiranje, denarno vključenost in zaposlovanje v Argentini.«Skupnost je izjavila, da je centralna denarna institucija »dodala nove omejitve ” za “uporabnike svežih tehnologij.”Argentina Pravni strokovnjaki obžalujejo ‘prepoved’ kriptovalut, ki kršijo pravice Odvetniki so dodali: “[The ban] [is] v nasprotju z inovacijami in gradnjo. Dodatno krati tradicionalne […] svoboščine državljanov. Po drugi strani pa krši ustavno poštenost več korporacij in podjetnikov, da delajo [and] nadomestno v resničnem nadomestku.” Denarna institucija naj bi se preselila v bistvu na podlagi zanašanja na Svetovni denarni sklad (IMF).

Šef je v dialogu z IMF o možnih $12 milijardni paket pomoči. Sprejetje kriptovalute je dodatno v porastu v Argentini, pri čemer sta Bitcoin (BTC) in USDT med verjetno najbolj cenjenimi kovanci v državi. Stopnja inflacije argentinskega pesa velja za zelo sprejemljivo na tem planetu in to 1050 dni preseglo 12% učinek.Volivci imajo odgovor z nakupom USD in stabilnih kovancev, vezanih na USD, pri čemer se BTC v večini dvigne do prekomerne vrednosti vseh časov v primerjavi s pesom sodobnih tednih.Nekateri domači politiki so predlagali sprejetje kripto kot vira stroškov za varčevalce . 1657195440247562240 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice Kot blisk 3 minute preberite o današnjih kriptodejstvih!

1657195440247562240

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -