2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Glede na študijo večina razvijalcev iger začenja vključevati Blockchain v svoje igre

Glede na študijo večina razvijalcev iger začenja vključevati Blockchain v svoje igre

game

Večina razvijalcev iger v ZDA in Združeno kraljestvo zdaj uporablja elemente blockchaina v svojih igrah, je pokazala študija, objavljena ta teden. Študija, ki jo je naročilo podjetje Stratis, razkriva, da priljubljenost veriženja blokov, NFT in novega modela igraj za zaslužek na kripto trgu razvijalci iger spreminjajo tradicionalne načine proizvodnje iger z namenom privabljanje novih igralcev in dostop do novih trgov.

Blockchain in NFT postajajo mainstream v razvoju video iger

Trend vključevanja elementov verige blokov in NFT v video igre bo ostal tu. Glede na študijo, objavljeno ta teden, ki jo je naročila platforma blockchain Stratis in raziskovalno podjetje Opinium 51 % 197 anketiranih razvijalcev v ZDA in Združenem kraljestvu je začeli uporabljati elemente blockchaina v svojih igrah. Poleg tega je v skladu z isto študijo 48 % teh razvijalcev v svoje igre vgrajujejo NFT.

To je dokaz, kako se uporaba teh elementov, ki povečujejo povezavo, ki jo imajo igralci s svojimi digitalnimi svetovi, počasi plazi v mainstream igre na srečo podjetja. Nekatera največja igralniška podjetja, kot je EA, verjamejo, da so te nove tehnologije del prihodnosti igralniške industrije. Zdi se, da raziskava potrjuje ta trend, saj je več kot 51 % anketirancev izjavilo, da bi razmislil o uporabi teh tehnologij za nove igre, pri čemer 51 % namerava to narediti v naslednjih 12 mesecih.

Razlog za to je jasen. Inovacija in zagotavljanje vrednosti za igralce v igri sta bila prva dva bolj priljubljena primera uporabe, ki so ju anketiranci navedli kot razlog za uporabo teh elementov verige blokov v igralni industriji. Element igraj za zaslužek, to je nagrajevanje igralcev z vrednostjo prave besede, ki mu sledi kot tretji najbolj priljubljen primer uporabe.

AAA Studios se zanima, a Indije so že tukaj

Chris Trew, izvršni direktor Stratisa, podjetja, ki ponuja SDK za vključitev elementov blockchaina v motorje iger, je izjavil:

S priznanimi platformami, kot je Epic, ki pozdravlja igre, ki temeljijo na blockchainu, in NFT, vsekakor pričakujemo, da bodo studii AAA predstavili naslove vključitev teh tehnologij v prihodnjih letih. Toda toliko je neodvisnih razvijalcev iger, ki bodo prvi prišli tja.

Medtem ko velika podjetja, kot je Square Enix, Ubisoft in Electronic Arts se že nekaj časa spogledujeta z blockchainom in NFT, obstaja že več neodvisnih (indie) studiev, ki so te elemente uspešno sprejeli in vključili. To je primer Axie Infinity, igre, ki jo je ustvaril Sky Mavis, zaradi katere je bil model igraj za zaslužek priljubljen v zadnjem letu in vključuje tudi elemente NFT za podporo njegovemu gospodarstvu.

Kaj menite o verigi blokov in NFT, ki postanejo mainstream v oblikovanju video iger? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million Sotheby’s to Bring Down the Hammer in Ethereum on 2 Iconic Banksy PaintingsUnnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Zasluge za slike1487069789: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments