23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Global Payments in GoCrypto oblikujejo novo dobo plačil

Global Payments in GoCrypto oblikujejo novo dobo plačil

Global Payments and GoCrypto Shape the New Era of Payments

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. 17 Maj 2021 Sprejetje kripto plačil s strani enega največjih svetovnih ponudnikov plačilnih rešitev lahko pomeni samo eno stvar. Plačila s kriptovalutami so zdaj na meji. GoCrypto , plačilna rešitev, ki trgovcem omogoča sprejemanje kriptovalut, je bila pravkar vključena v eno najnovejših Globalna plačila sro izdelki – GP tom mobilna aplikacija. Poleg različnih plačil s karticami GP tom zdaj trgovcem omogoča tudi sprejemanje plačil z različnimi kriptovalutami in kripto denarnicami. Zagon GP tom z GoCrypto poteka v srednjeevropskih državah, kjer je prisoten Global Payments sro. In kaj vse to pomeni? Instan t kripto plačila bodo kmalu na voljo na tisoče trgovcev.

Kripto: hitrejši, brezkontaktnejši in varnejši kot kdaj koli prej

Danes jih je približno 5, 000 kriptovalute na svetu, pri čemer so najbolj znani bitcoin. Število kripto denarnic je trenutno neverjetnih 150 milijonov. Priljubljenost kriptovalut se po vsem svetu povečuje in vse več trgovcev zanima, da kriptovalute svojim strankam ponudijo kot možnost plačila. Tradicionalno so kriptovalute veljale za prepočasne, da bi jih trgovci sprejeli. To se je začelo spreminjati z rešitvijo GoCrypto podjetja Eligma za takojšnja, varna in brezstična plačila s kriptovalutami. Domača država GoCrypto, Slovenija, je vodilna v svetu po številu lokacij, ki sprejemajo kripto, zanimanje pa narašča tudi drugje.

Razlog je preprost: za sprejem kriptovalut prek rešitve GoCrypto trgovcu ni treba ničesar vedeti o kriptovalutah, ker lahko prejmejo poravnavo, zamenjano v njihovi lokalni valuti ali v kripto, če tako želijo.

Velika spodbuda za uporabo tega alternativnega načina plačila je vključitev GoCrypto v enega najnovejših izdelkov podjetja Global Payments sro – GP tom, ki trgovcem omogoča, da sprejemajo različne vrste plačil preprosto prek svojega telefona .

Vodja skupine Eligma in Predsednik uprave Dejan Roljic je izjavil:

Kriptovalute so postale tako s tehnološkega vidika kot z vidika njihove globalne prepoznavnosti. Počaščeni smo, da je sistem GoCrypto za trgovce v izvrstno inovacijo vključil Global Payments sro, eden najpomembnejših ponudnikov plačilnih ekosistemov v Srednji Evropi. To na novo opredeljuje koncept „plačilnega toka“, ki prikazuje rast panoge in globalni pomen kriptovalut kot oblike dnevnih plačil. GoCrypto je odličen dodatek k aplikaciji GP tom, ker so plačila takojšnja, enostavna, hitra in popolnoma brezstična – popolna izbira za trgovce in kupce v 2021 . “

GP tom z GoCrypto predstavljen v Romuniji

edinstveni trgovinski ekosistem Global Payments sro obsega Srednjo Evropo , ki skrbi za vsako trgovinsko razsežnost in vsako leto opravi milijarde transakcij. Zdaj so njihovi 140 + plačilni načini se nadgrajujejo z alternativnim digitalnim plačilom: kriptovalute . Aplikacija GP tom je bila ustvarjena z namenom, da trgovcu omogoči prilagodljivost in mobilnost, ki sta potrebni na njegovih specifičnih področjih prodaje. Programsko opremo POS lahko namestite neposredno na mobilni telefon trgovca, kar mu omogoča enostavno sprejemanje številnih plačilnih tokov, kot so kreditne kartice, digitalna plačila in kripto. Ta mesec bo GP tom z GoCrypto predstavljen v srednjeevropskih državah Romunije, Češke in Slovaške ter bo postavil nove standarde za digitalno in kripto plačilno industrijo.

GoCrypto, najnaprednejše kripto plačilno omrežje na svetu

Ustvarila skupina kripto strokovnjakov, ki so si zamislili uporabo kripto pri vsakodnevnem nakupovanju, Rešitev GoCrypto trgovcem omogoča, da sprejmejo takojšnja kripto plačila . Trgovci imajo možnost prejemati poravnave v svoji lokalni valuti (lahko pa tudi prejemajo poravnavo v podprti kriptovaluta po njihovi izbiri) . GoCrypto deluje kot globalna plačilna shema, ki povezuje kripto uporabnike, kripto denarnice, kripto borze, kriptovalute, ponudnike blagajniških sistemov, ponudnike plačilnih rešitev in trgovce. Trenutno na voljo v 64 države , GoCrypto je svetovni najhitreje rastoče kripto plačilno omrežje, ki nenehno dodaja nove valute in denarnice, kar omogoča vedno večjemu številu kripto navdušencev, da kripto uporabljajo v vsakdanjem življenju. GoCrypto trenutno podpira Bitcoin.com Wallet in Elly Wallet, kar kupcem omogoča plačilo z 7 različnimi kriptovalutami : BTC (Bitcoin), ETH (Eter), BCH (Bitcoin Cash), LTC (Litecoin), XTZ (Tezos) , VIB (Viberate token) in GoC (GoCrypto token).

Novica o partnerstvu med tehnologijo plačilnih rešitev GoCrypto in Global Payments sro, enim vodilnih ponudnikov trgovskih rešitev, je novo poglavje v digitalizaciji plačilne industrije v Srednji Evropi.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Ethereum's Q1 Stats Report Highlights Blockchain's 'Ultra Sound' Financial Growth in 2021

Myspace Tom Anderson is ‘Buying The Dip,’ Posts Laser Eyes Meme on Twitter

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments