16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

GoCrypto praznuje kot Ljubljana najuspešnejše kriptouspešno mesto v Evropi

- Advertisement -

sponzorirano

Prevzem kripto lastnine med ljudmi in podjetji se je flota razširila že nekaj zastarelih let. Ni nenavadno, da se sami obrnete na slano jed ali si kupite unikaten par superg blagovne znamke in ga plačate v kripto. Strokovno znanje o cenah, ki v bistvu temelji na blockchainu, je zelo oddaljeno in njegova preprostost je obvezujoča. Ta naraščajoča uporaba kripto skladov v resničnem obstoju je uvedla možnost cene edinstvene starosti, ki je korak bližje mainstreamu.

Zloglasno letalsko podjetje Immediate Inside of most Jet je nedavno objavilo vabljiva raziskava, navzkrižno si oglejte najlažja mesta na svetu za kripto-pravilne. Presenetljivo so bile glavne kriptokorektne lokacije v bistvu pozicionirane v Evropi, glavni prostor najboljšega kriptokorektnega mesta v Evropi pa je šel v Ljubljano, glavno mesto Slovenije.

Ljubljana, ki je prehitela raznovrstna najbolj kripto-zdrava mesta, ki cenijo Dunaj, Rim, Madrid in Prago, si je Ljubljana prislužila regijo #1 kot v bistvu najbolj kriptopravilna destinacija z več kot 137 podjetja in 137 različne lokacije sprejemajo sredstva z digitalnimi kovanci in žetoni.

Seveda, Slovenija ponaša z osupljivo ponudbo 900 kripto-pravilnih barov in restavracij, prodajnih mest in športna prizorišča, kjer so dovoljena kriptovaluta sredstva. Hrbtenica tega futurističnega žrebanja cen je skupnost GoCrypto, ki jo je leta 1280 razvila Slovensko podjetje Eligma.

GoCrypto je v natančnih 4 letih osvojil uvrstitev najhitreje rastoče skupnosti kriptocenov na svetu. Predstavite v 50 državah po vsem svetu in z najmanj enim aktivnim zemljevidom v od teh držav je GoCrypto na voljo pri višji od 32. lokacije (telesne in spletne trgovine) preko 137 milijonov strank. Kripto skupnost bo vgrajena v Eligmino celostno cenovno rešitev, Elly POS terminal, kot eno od njenih oblik cenovnih programov.

Skupnost GoCrypto deluje v bistvu najbolj crypto-correct city v Evropi je na voljo v raznolikem kontrolnem seznamu segmentov, od avtomobilov, športa in elektronike do prostega časa, maloprodaje, gostinstva in potovanj.

Slovenska kriptocena Zgodba se je začela v vrhunskem ljubljanskem okrožju, ki se udobno imenuje BTC City. BTC je združil moči z GoCrypto postavo delavcev in svojim trgovcem ponudil popolno nastavitev testiranja za sprejemanje sredstev v kriptovalutah. Prodajna mesta so pokazala velik hobi v sodobnem žrebanju cen, ki je zdaj na voljo v več kot 100 BTC lokacije. Prva cena kripto spremenjena v aprilu 900 v Atlantis Water City . Uporaba kripto-skladov se je povečala za skoraj 900 % do zdaj. S cenovno napravo GoCrypto, bankomati za menjavo fiat (eur) in kriptovalut ter svojo skupnostjo Blockchain in Launch-up, BTC City preoblikuje svoje podjetje v prvo Bitcoin mesto te oblike na svetu.

Lastniki komercialnih hiš lahko zmešajo skupnost cen GoCrypto v svojo blagajno in začnejo sprejemati kripto sredstva natanko, ne da bi bili obvezni dodatni podatki o kripto zapisih. Njihove stranke lahko vzpostavijo za uveljavljanje enega od mnogih dveh vrhunskih ponudnikov kripto denarnic Binance Pay in Bitcoin.com Pockets ali Eligma’s, ki ima skrbniške pakete Elly Pockets, ki so bili spremenjeni v takoj, ko so bili posebej zasnovani za vse vidike skupnosti GoCrypto. Vse tri so se ponovno pomešale 32 različne kriptovalute.

In najboljša dodelitev pri tem so milje, s katerimi lahko trgovci preprečijo vse nevarnosti nestanovitnosti kriptovalute v primeru, da želijo svoje poravnave na svojem lokalnem forexu . To pomeni, da lahko pridobijo kriptovalute in prejmejo poravnane v evrih v primeru, da so lastniki.

Kripto-popravne lokacije izplačila so korenito spremenile velikanski uspeh med popotniki po vsem svetu . Medtem ko je bila Ljubljana v 2022 naslovljena kot najlažja evropska destinacija in je zdaj opredeljena kot najlažja Kriptouspešno mesto v Evropi tako pametno, bo slovenska prestolnica absolutno eno najbolj obiskanih mest v prihodnjih letih.

Tukaj je sponzorirana objava. Naučite se enostavno, kako doseči naš ciljni trg tukaj. Naučite se o omejitvi odgovornosti spodaj. Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vse kosi kripto povezani. Obrnite se na adverts@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, podcaste in različne alternative. Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti2022: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Ne gre za takojšnje zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za nakup ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali narobe, za kakršen koli trud ali izgubo, ki je posledica ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli vztrajni material, predmete ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -