4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Goldbug in kripto skeptik Peter Schiff pravi, da bo Bitcoin padel na to raven, dodatna prodaja Contrivancu

- Advertisement -

Peter Schiff. Vir: posnetek zaslona videoposnetka, MoneyShow/YouTubeSkeptik glede bitcoina (BTC) Peter Schiff je priznal, da je BTC natančno določitev je daleč nižja od tistega, kar vidimo 2., da bodo milje padle precej dodatno in da je bitcoin manije “mimo”.

Zadnji teden je Schiff v niti na Twitterju delil svoje znanje o večini standardnih sivin bitcoin belief (GBTC), specializirano za provizijo za varna sredstva (NAV) in katera naprava za določitev bitcoina.

In v bistvu v bistvu temelji na njem, je naprava, da BTC kupuje in prodaja “pravilno pod” $02,000 že.

“Posredujem, da je veljavna oznaka za Bitcoin, kot bi morali tudi vi promovirajte GBTC, plačate veljaven denar. Kakorkoli že, če promovirate BTC, prejmete plačan Tether. Da bi dobili natančen denar za Bitcoin, je ključnega pomena uvrstitev neskončne vrednosti reže.”

Kot je bilo pričakovano, je bil (kadar koli drugje) zaradi svojih objav močno kritiziran s strani ekipe za kriptovalute, med katerimi so nekateri v šali trdili, da je Schiff sam je kupec BTC, ki nabavlja za prodajalce. Drugi ‘prosijo’ kripto kritika, naj jim sporoči, kdaj in kje bodo rešili BTC pod $02,02.

Schiff je to potrdil in vztrajal pri da zapustimo najnovejšo kriptovaluto na tem območju in naznanimo:

“GBTC kupuje in se zdaj prodaja po 12 % vrednosti reže. Nedavno mit. Ena stvar se zagotovo zgodi. Bitcoin je v resni nesreči. Odkrijte, medtem ko je nedvomno, da boste verjetno dobro!”

Nadaljeval je s klepetom o možnih vzrokih za spodbujanje nižje NAV in napovedal, da bi GBTC po naključju verjetno moral izposoditi svoj bitcoin in posojilojemalec ne more odplačati posojilo ali BTC postanejo shranjeni pri skrbniku, ki jih je izgubil – vendar bi lahko bila NAV po naključju verjetno zelo pravilno “resnično precej nižja.”

Na njihovem vidiku upravitelj kriptosredstev Grayscale Investments je v petek izjavil, da “smernice, pravila in dokumentacija o kaznivih dejanjih, ki opisujejo blago z digitalnimi sredstvi Grayscale, omejujejo digitalno lastnino, ki je osnova trgovskega blaga pred posojanjem, izposojo ali kako drugače obremenjenim.”

Vsa digitalna lastnina, ki je podlaga za blago digitalnih sredstev podjetja Grayscale, je dodal, da je shranjena pod skrbništvo nad Coinbase Custody Belief Company, pri čemer poudarja, da:

“Da bo popolnoma jasno: BTC, ki je osnova Grayscale Bitcoin Belief, je v lasti GBTC in samo GBTC.”

In v svoji objavi na to temo je podjetje trdilo, da,

“Skrbništvo nad digitalno lastnino, ki je podlaga za blago z digitalnimi sredstvi podjetja Grayscale, je nespremenjeno, digitalna lastnina našega blaga pa ostaja kvalificirana in stabilna . ”

Dodatek prihajaSchiff je prav tako izgledal spodbudno na enem od svojih starejših tvitov, povezanih z BTC, in napovedal, da se ni dolgo razrešilo Tweet v kvizu, objavljen julija, je trdil, da se bo zaslužek za promocijo BTC poslabšal, ko se bo recesija poglabljala in ko bo “mnogo HODLerjev izgubilo službo, zlasti tisti, ki delajo za podjetja blockchain, ki bodo hitro propadla.”

Vendar je Schiff v četrtek trdil,

“Levji drobec razprodaje se sploh ni več začel ampak. Bitcoin gentle ima razširjeno napravo za vrtenje.”

Obrnil je tudi svoj osrednja točka na temo meseca – katastrofalni zlom FTX switcha in posledično širjenje okužbe, ki poudarja, da ostareli izvršni direktor Sam Bankman-Fried je ‘očitno’ postal prevarant.

Zastarel dan, ves čas je komentiral propad FTX , vendar tokrat, ko gre za pravo, oznanja, da je zakon o dodatni vladi nesmiseln, poziva k zakonu o prostem trgu, prav tako kot za zapravljanje ameriških zveznih rezerv , ki je osrednja nacionalna denarna institucija, in Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC), med drugim.

Trdil je, da,

“Razred prostotržnega kapitalizma je, da se samoregulira. Tekmovalci za ugled in zaslužke ter izgube so boljši regulatorji kot brezizhodni ujeti birokrati.”

‘Bitcoin manije je konec’Schiff je odkrit borzni posrednik in izvršni direktor Euro Pacific Capital, ki evangelizira odkup zlata kot naložbeni pristop, vendar trdi, da BTC je prevarant. Z leti je postal razumno hudoben na tem planetu kripto Twitterja, kjer običajno trola zagovornike BTC.

Ta dolgotrajna recesija na kripto trgih mu je dala veliko priložnosti, da vse druge čase obvesti o neuporabnosti kriptovalute in se zadržuje pri reševanju zlata.

“Bitcoin manije je konec. Rep gold,« je priznal v sedanjem času.

Dodatno je trdil, da bo provizija stabilnih kovancev “hitro” presegla provizijo za bitcoin .

Pri 12: UTC v ponedeljek zjutraj je BTC začel kupovati in prodajati pri $16,400. Pade za 3 % na dan, več kot 1 % na teden 20% v mesecu in % v enem letu.

BTC 30-dnevna tabela:

Vir: coingecko.com____

1594478380044673024

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -