14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Goldman Sachs: Bitcoin je alternativna varovanje pred inflacijo za baker in ne...

Goldman Sachs: Bitcoin je alternativna varovanje pred inflacijo za baker in ne zlato

vodja blaga Goldman Sachs raziskave pravijo, da je bitcoin bolj podoben bakru kot varovanju pred inflacijo kot zlatu. Pojasnil je, da sta oba varovana pred inflacijo, medtem ko je zlato sredstvo, ki tvega tveganje.

Bitcoin je bolj podoben bakru kot zlatu kot varovanju pred inflacijo

Globalni vodja blagovnih raziskav pri Goldman Sachs Jeff Currie je v torek dejal v intervjuju za CNBC da so kriptovalute alternativa bakru in ne zlatu, če se uporabljajo kot varovanje pred inflacijo. Pojasnil je:

Oglejte si povezavo med bitcoinom in bakrom ali merilom nagnjenosti k tveganju in bitcoinom, mi pa imam 10 let zgodovine trgovanja z bitcoini – vsekakor je premoženje, ki tvega.

Nadalje je poudaril, da bitcoin in baker delujeta kot varovanje pred inflacijo pred tveganjem, medtem ko zlato se šteje za varno zatočišče ali sredstvo, ki „tvega tveganje“.

Goldmanov analitik je pojasnil: „Inflacija je dobra, inflacija pa slaba. Dobra inflacija je takrat, ko jo povleče povpraševanje, in to je tisto, kar varuje bitcoin, to je tisto, kar živi baker, to je tisto, kar varuje nafta. ” Opisal je:

Zlato varuje slabo inflacijo, kjer se omejuje ponudba, ki je … osredotočena na pomanjkanje čipov, surovin in drugih vrst surovin. In za to živo mejo bi želeli uporabiti zlato.

Goldman Sachs je v ponedeljkovem zapisu tudi dejal, da blago ostaja najboljše varovanje pred inflacijo na splošno.

Currie je že prej govoril, da je bitcoin podoben bakru kot varovanje pred inflacijo, ko je dejal, da je “bitcoin varovanje pred inflacijo na drobno”.

Goldman Sachs je pred kratkim naklonjen bitcoinom. Banka je prejšnji teden dejala, da je BTC zdaj nov razred sredstev. Podjetje je uradno ustanovilo službo za trgovanje z bitkoini v začetku maja, saj vidi močno institucionalno povpraševanje po kriptovalutah.

Kaj menite o tem, da je bitcoin podoben bakra in ne zlata kot varovanje pred inflacijo? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Google Announces New Policy for Cryptocurrency Ads

$1.4M in Bitcoin Remains Idle — The Curious Case of the 37-Day-Old 2009 Block Reward Spent a Year Ago

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments