15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Goldman Sachs: Bitcoin zdaj velja za naložbeno sredstvo, stranke pa BTC obravnavajo...

Goldman Sachs: Bitcoin zdaj velja za naložbeno sredstvo, stranke pa BTC obravnavajo kot nov razred sredstev

Goldman Sachs: Bitcoin Is Now Considered an Investable Asset, Clients Are Treating BTC as New Asset Class

Globalna investicijska banka Goldman Sachs zdaj meni, da je bitcoin naložljivo sredstvo. “Stranke in širše ga večinoma obravnavajo kot nov razred sredstev, kar je opazno – neredko smo lahko priča pojavu novega razreda sredstev,” je dejal analitik Goldman Sachs.

Goldman Sachs zdaj šteje Bitcoin za naložbeno sredstvo

Goldman Sachs je objavil raziskavo opomba o kriptovaluti ta teden, v kateri je zapisano, da je bitcoin postal naložljivo sredstvo, kar je obratno od njegove prejšnje drže Mathew McDermott, globalni vodja digitalnega premoženja banke, je zapisal:

Bitcoin zdaj velja za naložljivo sredstvo. Ima svoje lastno idiosinkratično tveganje, delno tudi zato, ker je še vedno relativno novo in prehaja v fazo posvojitve.

“In to glede na analogijo z digitalnim zlatom se ne obnaša tako, kot bi intuitivno pričakoval glede na druga sredstva; do danes je običajno bolj usklajena s tveganimi sredstvi, «je nadaljeval in pojasnil:

Stranke in naprej večinoma obravnavajo kot nov razred sredstev, kar je opazno – neredko smo lahko priča pojavu novega razreda sredstev.

Februarja, ko je Coinbase pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) vložil zahtevek za neposredno uvrstitev na Nasdaq, je Goldman Sachs dejal, da bitcoin še ni naložbeni razred sredstev.

Podjetje je v ponedeljek začelo tudi pokrivati ​​delnice Coinbase (NASDAQ: COIN) z nakupno boniteto in ciljno ceno $ . Coinbase trenutno trguje po $ 227. 88.

Analitik Goldman Sachs v raziskovalni opombi tudi priznava, da ureditev kripto prostora predstavlja veliko tveganje za nadaljnjo apreciacijo cen. Kljub temu je McDermott dejal, da institucionalne stranke še naprej želijo svojim portfeljem dodati kripto izpostavljenost.

Nadalje je opozoril, da se zdaj “razgovori z institucionalnimi strankami vrtijo okoli tega, kako se lahko naučijo več o tej temi in dostop do prostora. ” Nasprotno pa so se institucije pred nekaj leti spraševale o tem, kaj so bitcoin ali kriptovalute.

Goldman Sachs je v zadnjem času zelo dober glede bitcoinov. Banka je v začetku tega meseca uradno ustanovila skupino za trgovanje s kriptovalutami in dejala, da institucionalno povpraševanje po kripto valutah “še naprej močno narašča.” Kaj menite o pogledu Goldmana Sachsa na bitcoin zdaj? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Ray Dalio Buys Bitcoin Despite Saying Governments May Ban Cryptocurrencies

HSBC Won't Launch Bitcoin Trading Desk, CEO Says Bank Has No Plans to Offer Cryptocurrency Investments

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments