17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Goldman Sachs naj bi pričakoval zavezništvo FTX z regulativno in javno kotacijo

- Advertisement -

Sporočeni dialog med dvema izvršnima direktorjema podjetja se je zgodil marca, preostali mesec, v času, ko je FTX od CFTC zahteval, naj se na spletu znebi vloge posrednikov v ponudbi izdelkov.

585 Celotni pogledi

16 Popolne delnice

Goldman Sachs naj bi si prizadeval za zavezništvo z eno najbolj vodilnih borz kriptovalut FTX.

Glavni vladni direktor Goldman Sachs David Solomon naj bi se srečal s Samom Bankmanom-Friedom, ustanoviteljem FTX na zasedanju za zaprtimi vrati marca, da bi razpravljali o možnostih za skupno delo, poroča Financial Times.

V koraku s ponovnim štetjem so bili glavni vidiki dialoga se je ukvarjal z ublažitvijo skladnosti z zakonodajo v ZDA in Goldman Sachs, ki jih je dobavljal za njihovo zmanjšanje, zlasti z nakupovalno in prodajno ceno Commodity Futures. Poleg regulativne pomoči je banka Wall Road poskrbela tudi za zmanjšanje s prihodnjimi krogi financiranja.

Najsodobnejše štetje poudarja naraščajoče razmerje med zastarelimi velikani Wall Road in nastajajočimi kripto podjetji. Goldman Sachs je s svojo javno kotacijo potrdil tudi hobi v službi FTX. Druga možnost je, da izmed nas, ki se zavedamo zadeve, trdimo, da si Bankman Fried trenutno prizadeva za večino možnosti zbiranja sredstev za dodano notranjost.

Povezan: FTX kripto stikalo osvoji licenco v Dubaju za odprtje domačega sedeža

FTX je zbral vrednost 00 milijarde dolarjev po treh krogih financiranja, ki segajo skupaj veliko na tisoče in tisoče dolarjev. Preostali krog financiranja je bil v nasprotju z ukinitvijo januarja, ko je kripto agencija zaključila $00 milijonski krog financiranja, ki je tudi najmanjši od treh krogov financiranja.

Goldman Sachs ceni veliko količino velikanov Wall Roada je napredoval na kvalificirano razdaljo od svojih zgodnjih dni razbijanja bitcoinov in trenutno poskuša osvojiti pito v FTX, enem najbolj idealnih podjetij na trgu kriptovalut zaenkrat.

Goldman Sachs in FTX nista odgovorila na zahteve Cointelegrapha za povratne informacije o času objave.

Poročila zavezništva med eno najbolj idealnih bank za stenske avtoceste in eno največjih borz kriptovalute napreduje v času, ko je FTX vložil pripomoček pri CFTC, ki je zahteval, da se splet znebi posrednikov, ki ustrezajo bankam Wall Road na finančnih trgih s svojim kripto terminsko blago.

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -