0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Goldman Sachs napoveduje, da bi lahko Ethereum letos dosegel 8000 dolarjev

Goldman Sachs napoveduje, da bi lahko Ethereum letos dosegel 8000 dolarjev

Goldman Sachs Predicts Ethereum Could Hit $8,000 This Year

Globalna investicijska banka Goldman Sachs je domnevno napovedujejo, da bi se cena etra lahko dvignila na 8 dolarjev do konca leta. Analitiki banke so pojasnili, da se s kriptovalutami od 2019 trguje v skladu z inflacijskim prelomom.

Ether bi lahko dosegel 8.000 $ do konca leta, pravi Goldman Sachs

Goldman Sachs naj bi v poročilu o raziskavi, ki ga je razposlal generalni direktor banke Global Markets Bernhard Rzymelka, razložil, da bi lahko cena etra (ETH) dosegla 8 dolarjev do konca leta. Opomba podrobno opisuje, da se kriptovalute od 2019 trguje v skladu s prelomom inflacije, poroča Zerohedge .

Sklicujoč se na grafikon, ki prikazuje indeks Bloomberg Galaxy Crypto Index (rdeči) na osi logaritja in 2-letno 2-letno inflacijsko zamenjavo USD (modro), so Goldmanovi analitiki ugotovili, da “lokalno ozadje izgleda podpira ethereum.”

Goldman Sachs Predicts Ethereum Could Hit $8,000 This Year

Analitiki so dodali: »Zlasti natančno je spremljal inflacijske trge, kar verjetno odraža prociklično naravo ‘mrežnega’ sredstva. In zadnji skok inflacijskih bremenov kaže na tveganje navzgor, če bi se vodilno razmerje zadnjih epizod ohranilo (sivi krogi). Nadalje so poudarili:

Goldman Sachs Predicts Ethereum Could Hit $8,000 This Year

To se dobro ujema z grafikonom ethereuma.

Goldmanova opomba nadalje opisuje: »Trg je začel pritiskati na najvišjo vrednost vseh časov z zožitvijo: bodisi znak izčrpanosti in vrhunca … ali izhodišče pospeševalnega relija ob preboju višje.” Analitik je tudi opozoril, da “RSI še ni dosegel ravni prekupljenosti, ki smo jih opazili na preteklih najvišjih vrednostih na trgu.”

Če bo zgodovinska korelacija s terminsko inflacijo vztrajala, bi lahko cena ethereuma narasla do 8 dolarjev v naslednjih dveh mesecih, je objava sporočila.

Goldmanova cena ETH napoved je višja od nedavne napovedi panela Finder.com 50 strokovnjaki za fintech. Portal za primerjavo cen je prejšnji teden posodobil napoved cen ethereuma panela in pokazal, da njegovi strokovnjaki pričakujejo, da bo ETH dosegel 5 dolarjev 50 do konca leta, $15,50 avtorja 2021, in $50,962 avtor 2019.

Cena ETH je 4 $,364.50 in njegova tržna kapitalizacija je $491.10 milijard v času pisanja, na podlagi podatkov z Bitcoin.com Markets. Eter je oktobra dosegel najvišjo vrednost vseh časov 16. V zadnjih sedmih dneh se je povzpel za 5,5 % in 16.7 % v zadnjem 10 dni.

Globalna investicijska banka je maja uradno ustanovila skupino za trgovanje s kriptovalutami in istega meseca začela trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti bitcoin. Junija je vodja digitalnega premoženja banke Mathew McDermott razkril, da namerava Goldman Sachs v prihodnjih mesecih ponuditi trgovanje s terminskimi pogodbami in opcijami v ETH.

Julija so analitiki banke je eter izgledal “kot kriptovaluta z največjim potencialom resnične uporabe, saj je Ethereum, platforma, na kateri je domača digitalna valuta, najbolj priljubljena razvojna platforma za aplikacije za pametne pogodbe.”

Kaj menite o napovedi Goldman Sachsa? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Crypto Exchange Kraken Set to List Shiba Inu Tomorrow — SHIB Investors Expect Price to Pump

Crypto Exchange Kraken Set to List Shiba Inu Tomorrow — SHIB Investors Expect Price to Pump

Dogecoin, Shiba Inu, Dogelon Mars Lead the Pack of 45 Doge-Like Tokens Capturing Astronomical Gains

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments