15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Goldman Sachs pravi, da FOMO usmerja institucionalne vlagatelje v Bitcoin

Goldman Sachs pravi, da FOMO usmerja institucionalne vlagatelje v Bitcoin


Goldman Sachs Says FOMO Is Driving Institutional Investors Into Bitcoin

Investicijska banka Goldman Sachs pravi, da institucionalne vlagatelje in upravljavce premoženja k bitkoinu žene “strah pred zamudo” (FOMO). Goldman zdaj šteje bitcoin za nov razred premoženja. Kljub temu se institucionalni vlagatelji soočajo z več močnimi ovirami za vstop na kripto trg.

Upravitelji premoženja, institucije, ki se soočajo s kripto FOMO

Goldman Sachs je v ponedeljek dejal, da je strah vlagateljev (FOMO) zaradi morebitnih dobičkov od kriptovalut med vlagatelji v zadnjem letu zvišale cene kripto. Mathew McDermott, globalni vodja digitalnih sredstev Goldman Sachs, je v opombi strankam dejal:

Ni dvoma, da ima “strah pred zamudo” (FOMO) vlogo, glede na to, koliko so bitcoin in druga kripto sredstva ocenili in koliko zainteresiranih strani vseh okusov je skočilo v ta prostor.

Medtem ko se je likvidnost na kripto trgu v zadnjem času povečala, je analitik dejal: “Institucije še vedno težko dobijo dostop do trga , ki ostaja precej razdrobljen. “

Nadaljeval je:

Če ste upravitelj premoženja ali upravljate makro sklad in vaši najbližji tekmeci vlagajo in ko se bodo materialni donosi povrnili, se bodo vaši vlagatelji seveda spraševali, zakaj ne vlagate [in the asset class].

McDermott je nadaljeval z izmenjavo ključnih vprašanj, ki so jih odkrile stranke Goldmana v zvezi s tem, kaj jim preprečuje povečanje izpostavljenosti bitcoinom ali drugim kriptovalutam.

McDermott je najprej dejal, da Za podjetja je večja udeležba pogosto odvisna od tega, ali njihov upravni odbor meni, da je takšna udeležba smiselna glede na naravo podjetja in njegove cilje. ” Analitik podjetja Goldman je poudaril, da “nekateri investicijski skladi in upravljavci premoženja nimajo pooblastila za vlaganje dela svojih portfeljev v kripto.”

Druga ovira zaskrbljenost „Kako enostavno lahko stranke postanejo izpostavljene trgu, ali likvidnost zadostuje njihovim potrebam in ali jim je dovolj dobro, da imajo skrbniške in varnostne vidike upravljanja s tem premoženjem?“

Poleg tega se nekatere stranke sprašujejo, ali je izpostavljenost kriptovalutam prava stvar in ali je to smiselno za njihove naložbene strategije, portfelje ali bilance stanja, je pojasnil analitik. Kljub temu je poudaril:

Kot kažejo povečani prilivi, postaja vedno več subjektov udobno ob nekaj izpostavljenosti kripto prostora.

Kaj menite o analizi Goldmana Sachsa? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Shark Tank’s Kevin O'Leary Expects Flood of Institutional Money Into Bitcoin When ESG Standards Are Met

JPMorgan, Goldman Sachs Initiate Coverage of Coinbase Stock — up to 60% Price Upside

Oznake v tej zgodbi

upravljavci premoženja, ovire za vstop, bitcoin fomo, trg Bitcoin, crypto fomo, kripto trg, strah pred zamudili, FOMO, goldman stranke, Goldman Sachs, goldman sachs bitcoin, institucionalni vlagatelji

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments