17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Goldman Sachs širi službo za trgovanje s kriptovalutami z prihodki in možnostmi...

Goldman Sachs širi službo za trgovanje s kriptovalutami z prihodki in možnostmi etra

Goldman Sachs Expands Cryptocurrency Trading Desk With Ether Futures and Options

Investicijska banka Goldman Sachs naj bi je predstavil svoje načrte za razširitev svoje pisarne za kriptovalute, da bi ponudil eter terminske pogodbe in trgovanje z opcijami. V banki pravijo, da se bo “institucionalno sprejemanje nadaljevalo” in ugotavlja, da “kljub materialnemu popravku cen še vedno opažamo precejšnje zanimanje za ta prostor.”

Goldman Sachs se pripravi ponuditi eter terminske pogodbe in trgovanje z opcijami

Vodja digitalnega premoženja Goldman Sachs, Mathew McDermott , naj bi globalna investicijska banka v prihodnjih mesecih ponujala terminske pogodbe in trgovanje z opcijami v eteru (ETH), je v ponedeljek poročal Bloomberg.

McDermott je v telefonskem intervjuju z objava v četrtek:

Dejansko smo videli veliko zanimanja strank, ki želijo trgovati, ravni kot nekoliko bolj prijetna vstopna točka. Menimo, da je to čiščenje za zmanjšanje nekaterih vzvodov in presežkov v sistemu, zlasti z vidika prodaje na drobno.

Direktor je še dejal, da Goldman Sachs namerava ponuditi trgovanje z bitcoini, s katerimi se trguje na borzi.

Goldman Sachs je v začetku maja uradno ustanovil ekipo za trgovanje s kriptovalutami, potem ko je videl ogromno institucionalno povpraševanje po kriptovalutah. Investicijska banka je pred kratkim tudi povedala, da je bitcoin zdaj nov razred sredstev. Maja je podjetje investiralo (15 milijonov naložb v ponudnik kripto podatkov Coin Metrics. McDermott je dodal: “Ogledujemo si več različnih podjetij, ki ustrezajo naši strateški usmeritvi.”

Goldman Sachs je rekel večkrat je institucionalno zanimanje za bitcoin močno naraslo. V raziskavi 850 institucij prejšnji teden je banka ugotovila, da je skoraj ena v 10 anketiranci trgujejo s kriptovalutami in 20% zanima razred sredstev.

McDermott podrobneje:

Institucionalno posvojitev se bo nadaljevala. Kljub materialnemu popravku cene še vedno opažamo precejšnje zanimanje za ta prostor.

Kaj menite o tem, da Goldman Sachs ponuja trgovanje z eter možnostmi? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Johannesburg Stock Exchange Rejects Bitcoin ETF Application, Cites Lack of Regulatory Framework

Swiss, French Central Banks to Trial Wholesale CBDC Settlements With BIS and Private Sector

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments