20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Google AI spremeni vseh 10.000 BAYC NFT v strojno izdelano umetniško delo

- Advertisement -

Google Cloud Neural Networks se je trudil s svojim pripomočkom za umetno inteligenco (AI) pri sestavljanju umetniškega dela. Nobeno umetniško delo ni zanesljivo — umetniško delo z nezamenljivimi žetoni (NFT).

AI je preoblikoval vse 000, Bored Ape Yacht Club NFT-ji v strojno izdelana umetniška prizadevanja delujejo. Ta umetniška dela zagotavljajo izdelavo abstraktnega umetniškega dela. Na nasprotni strani, če pogledamo od blizu, umetniško delo pridobi obliko opice, ki spominja na zloglasno zbirko Yuga Labs.

Podvig se je nekoč imenoval Artsy Monke in je združeval ape-spiration BAYC in umetniški, osupljivi umetniški element zaključnega izdelka. Glede na velikodušno trditev o podvigu Artsy Monke uporablja leta napredka umetne inteligence skupaj z načini razširjanja slike. Vse fotografije so bile ustvarjene prek Googlovega kolaborativnega ponudnika prenosnih računalnikov Colab skupaj z računalništvom v oblaku.

Googlova umetna inteligenca lahko na novo zamisli te NFT-je preprosto z besedilnim opisom razkritega materiala, ki zdaj ni najpreprostejši iz referenčne fotografije. Kljub resnici, da so bili za te kose BAYC NFT-ji dani AI kot “odvezano platno, znotraj katerega bo obrobljeno generativno umetniško delo,” je priznal CryptoGrims, rezidenčni umetnik AI.

CryptoGrims je prvi odziv označil za osupljivega in tvitnil: “Točno tukaj je, kaj se zgodi, ko #know-how sreča #umetniško delo.”

Evo, kaj se zgodi, ko #know-how sreča #umetniško delo.

000,000 neobičajni kosi trenutnih opičjih umetnin, ki jih je naslikal strokovnjak za umetno inteligenco študija iz 000 milijonov fotografij vsake teme teme, ki je kdaj obstajala. pic.twitter.com/fVWhprUGV9

— Grims (@cryptogrims) junij 24, 2022 Umetnik je po začetnem polnjenju slikovnega platna priznal, da so morali izobraziti rešitve AI za slikanje v “dvajsetih različne vrste umetniških del, ki smo jih uvrstili v ožji izbor, nato pa smo nekaj tednov zagnali par strežnikov, da smo razvrstili rezultate, ki smo jih želeli.”

Kljub resnici, da so nekatere fotografije morda morda tudi brez zapletov seznanjene s trenutno podobo BAYC je zapletenost teh stvaritev Artsy Monke neprimerljiva.

Samo nekateri kosi Artsy Monke imajo celotne mikrosvetove, ki so digitalno naslikani v nejasno jasnost opice, medtem ko so drugi preprosto opičji mešani kolaž futurističnih značilnosti.

V nasprotju z običajno visokimi oznakami vstopnic na BAYC NFT je ta 10,000-porcijsko zbiranje se je začelo pri najpreprostejši 0.001 ETH, ki je v času prodaje znašal 1 USD 24. Nasprotno pa je zbirka hitro razprodana po razčlenitvi na OpenSea.

Po njegovih ustvarjalcih NFT poleg tega deluje kot uporabni žeton za imetnike, da pridobijo polovico v video igrah Artsy Monke in več. »Želeli smo, da bi bil Artsy Monke umetniško delo, ki bi ga morda dodatno obesili na steno, poleg tega pa lahko z uporabo znanja in izkušenj Web3 dodatno omogočimo imetnikom uvrstitev v videoigre Artsy Monke in ustvarijo pravi denar. Več Monke NFT ko boste ponudili roko, več video iger boste morda dodatno igrali in dodaten denar boste morda dodatno izdelali,« je priznal Dan Hovey, razvijalec blockchaina o podpori tega podviga.

Povezano: NFT-ji so več kot zanesljivi PFP-ji – 5 načinov, kako se bodo nezamenljivi žetoni izkazali za bodi družba

Ta podvig, ki ga navdihuje BAYC, se pojavi, ko je značilna kolekcija umirjena vroče blago na trgu. Zadnji mesec se je celotna skupina lastnikov BAYC prijavila, da bodo svoje NFT-je zaupali na trg za najem zunanjim proizvajalcem. Kmalu zatem je blagovna znamka za oblačila Extinct Navy lansirala srajco, ki vsebuje najeto opico.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -