15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Google objavlja nov pravilnik za oglase s kriptovalutami

Google objavlja nov pravilnik za oglase s kriptovalutami


Google Announces New Policy for Cryptocurrency Ads

Google je objavil posodobitev svoje politike finančnih izdelkov in storitev, ki vključuje politiko oglaševanja kriptovalut. Nova pravila bodo začela veljati avgusta, vsa predhodna potrdila o kripto izmenjavi pa bodo preklicana. Oglaševalci morajo pri Googlu zahtevati nove izmenjave kriptovalut in denarnice.

Google uvaja nova pravila za kriptovalute

Google Inc. je v sredo objavil obvestilo o svojem novem pravilniku o kripto oglasih. “Ta pravilnik bo veljal globalno za vse račune, ki oglašujejo te finančne produkte,” je zapisal spletni velikan.

V obvestilu je pojasnjeno, da bo Google posodobil svoj obstoječi pravilnik o finančnih izdelkih in storitvah. avgusta “za pojasnitev obsega in zahtev za omogočanje oglaševanja poslov in storitev, povezanih s kriptovalutami.” Tehnični velikan je zapisal: “Od 3. avgusta lahko oglaševalci, ki ponujajo borze kriptovalut in denarnice, usmerjene na ZDA, lahko oglašujejo te izdelke in storitve, če izpolnjujejo naslednje zahteve in jih Google potrdi.”

Družba je nadaljevala z razlago, kako lahko oglaševalci dobijo certifikat. Najprej morajo biti ustrezno registrirani pri Mreži za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj (FinCEN) “kot podjetje za denarne storitve in vsaj ena država kot prenašalka denarja.” Oglaševalci so lahko tudi »zvezni ali državni pooblaščeni bančni subjekt.«

Poleg tega je Google opozoril, da morajo oglaševalci izpolnjevati vse ustrezne zakonske zahteve, vključno z državnimi, lokalnimi in in zvezne zakone, poleg tega pa morajo “zagotoviti, da so njihovi oglasi in ciljne strani v skladu z vsemi pravilniki programa Google Ads.” Družba je pripravila:

3. avgusta bodo preklicana vsa predhodna potrdila o izmenjavi kriptovalut

. Oglaševalci morajo pri Googlu ob objavi prijavnice 8. julija 2021 zahtevati novo potrdilo o izmenjavi kriptovalut in denarnicah pri Googlu.

Medtem je Google pojasnil, da nekateri oglasi niso dovoljeni. Vključujejo »Oglase za prvo ponudbo kovancev , Trgovalne protokole Defi ali kako drugače spodbujajo nakup, prodajo ali trgovanje s kriptovalutami ali sorodnimi izdelki. ” Poleg tega so prepovedani tudi »Cilji oglasov, ki združujejo ali primerjajo izdajatelje kriptovalut ali sorodnih izdelkov.«

»Predprodaja ali javna ponudba ICO, posojila za kriptovalute, začetni DEX ponudbe, žetonski likvidnostni skladi, zaznamki za kriptovalute slavnih, nehostirane denarnice, neregulirani Dapps, signali za trgovanje s kriptovalutami, nasveti za naložbe v kriptovalute, združevalci ali pridružena spletna mesta, ki vsebujejo povezano vsebino ali ocene posrednikov.

Googlova trenutna politika o finančnih izdelkih in storitvah navaja: “Za finančne izdelke in storitve štejemo tiste, ki so povezani z upravljanjem ali vlaganjem denarja in kriptovalut, vključno s prilagojenimi nasveti.” Kripto oglasi so trenutno dovoljeni v ZDA in na Japonskem.

Kaj menite o novem Googlovem pravilniku o kriptovalutah? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Goldman Sachs: Bitcoin Is an Alternative Inflation Hedge to Copper, Not Gold

$1.4M in Bitcoin Remains Idle — The Curious Case of the 37-Day-Old 2009 Block Reward Spent a Year Ago

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments