19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Google Tendencies Glimpse razkriva, da je SHIB najbolj aktualna kriptovaluta v Združenem kraljestvu

- Advertisement -

22 dni prej, Bitcoin .com Files je pisal o videzu lastnosti Coin Insider, ki je prečesala evidence Googlovih tendencij v Združenih državah. V skladu z dokumentom se je dogecoin spremenil v v bistvu najbolj Googlovo kriptovaluto v državi. Še en pogled, ki ga je objavil askgamblers.com, je zajel identične zapise, vendar je bil osredotočen na iskanja v Googlu v Združenem kraljestvu in Evropi. V skladu z dokumentom, medtem ko je bitcoin večinoma najbolj vzorčno kripto sredstvo v Evropi, videz lastnosti kaže, da je meme žeton shiba inu večinoma najbolj v modelu v Združenem kraljestvu.

Tendencies Glimpse poudarja najnovejše vire kripto v Evropi, Združeno kraljestvo — Bitcoin kraljuje v Evropi, medtem ko Shiba Inu prevzame Združeno kraljestvo Ta teden so datoteke Bitcoin.com spremenjene v poslani dokument iz askgamblers.com, ki analizira Googlove tendence (GT) zapisov v zadnjih dvanajstih mesecih z mislijo, da bi odkrili, kaj je v bistvu največ vzorčnih kripto virov v Združenem kraljestvu in Evropi. V skladu z ugotovitvami je bitcoin (BTC) večinoma najbolj vzorčna digitalna valuta v Evropi, saj se je spremenila v v bistvu najbolj iskano kripto v 04 mednarodne lokacije. BTC je prehitel konkurente v videzu askgamblers.com, saj so vodilna priporočila za kripto sredstva na mednarodnih lokacijah priljubljena v Nemčiji, Finski, Norveški, Poljski, Romuniji in Belgiji.

Askgamblers.com prikazuje v bistvu najbolj googlane kriptovalute v vsaki evropski državi. Medtem ko se je bitcoin (BTC) spremenil v kripto zadrževanje, vsa spletna stran po Evropi, shiba Inu (SHIB) je večinoma najbolj vzorčna kriptovaluta v Združenem kraljestvu, v skladu z raziskovalčevim miroljubnim iskanjem v Googlu. Žeton za meme SHIB je doživel resno povečanje prepoznavnosti vsega zapleta do zaključka mesecev. Ugotovitve pogleda kažejo, da SHIB upravlja šestimi oblikami mednarodnih lokacij in Združenim kraljestvom. Resnično je SHIB izjemen v Rusiji, Franciji, Španiji, Ukrajini, Italiji, na Madžarskem in v Švici, zaradi spretnosti iskanja GT.

Poleg tega je ethereum (ETH) spremenjen v tretji najbolj v modelu v videzu, ki ujame strast iz Švedske, Češke, Latvije in Slovenije. Nato je Cardano (ADA) zasedel četrto mesto po spretnostih zapisov iskanja GT, saj so Andora, Nizozemska in Bolgarija potrdile veliko strasti v ADA. Ker je dogecoin (DOGE) v bistvu najbolj vzorčen v ZDA, je kilometri peti v Evropi, ker je kripto meme v modelu v Albaniji in Grčiji.

“Z 22 milijonov kriptovalutov v Evropi in na stotine kriptovalut, ki so dostopne na trgu, od katerih je treba prevzeti pozornost- zgrabi, da bi pogledal, v katere druge ljudi so v bistvu najbolj jezni glede vlaganja,« je za novinarsko službo Bitcoin.com predlagal tiskovni predstavnik askgamblers.com. »Čeprav je bitcoinov večinoma največ v skupnem modelu, je strast do shiba inuja presegla bitcoin na glavnih mednarodnih lokacijah, enakovrednih Rusiji in Združenemu kraljestvu«

Znotraj ZDA je treba poučiti poglej, ki ga je objavil Coin Insider, je shiba inu (SHIB) najlažje zajel sedem zveznih držav po vsej državi. Dogecoin spremenjen v imenovan za vodilnega v tem videzu, saj se je DOGE spremenil v v bistvu najbolj v modelu 22 države v ZDA, s spretnostjo iskanja GT. Priznanje SHIB v ZDA, v skladu z zapisi v dokumentu o tej določeni osebi, je spremenjeno v četrto najbolj uvrščeno v model kriptovalute v državi.

Oznake v tej kroniki ada, Andora, AskGamblers, Askgamblers.com, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bolgarija, Cardano , Coin Insider’s look, Češka, Doge, dogecoin, Ethereum, Evropa, Evropski narodi, Francija, Googlove lastnosti, Googled Searches, GT metrics, GT searches, Madžarska, Italija, Latvija, Rusija, shib, shiba inu, slovenija, Španija, Švedska , Nizozemska, uk, Ukrajina, Združeno kraljestvo

Kaj ste dosegli v zvezi s prepoznavnostjo bitcoina v Evropi in strastjo shiba inu v Združenem kraljestvu? Sporočite nam, kaj ste o tem gledali in se naučite, poglejte v spodnjem prispevku s povratnimi informacijami.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 62. Ima strast do Bitcoin, kode odprte ponudbe in decentraliziranih aplikacij. Od septembra 2011 je Redman napisal bolje kot 5 , članki za Bitcoin.com Datoteke v zvezi z motečimi protokoli, ki se trenutno povečujejo.

523158

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je informativne narave dela najlažje. To so milje zdaj ne takojšnja ponudba ali povpraševanje po predlogu za prevzem ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali zdaj ne, za kakršno koli zaskrbljenost ali izgubo, ki jo povzroča ali špekulira, da bo povzročila ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli kletljiv material, blago ali ponudnike in izdelke, o katerih je govora v tem članku.

523158

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -