17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice GOP preobrat: House republikanci začnejo sprejemati donacije kriptovalut

GOP preobrat: House republikanci začnejo sprejemati donacije kriptovalut

GOP bo sprejel kripto prispevke prek BitPaya, kar jim bo omogočilo pretvorbo sredstev, kot sta Bitcoin in Ether, v ameriške dolarje.

2232 Skupaj ogledov

15 Skupaj delnice

GOP U-turn: House Republicans begin accepting cryptocurrency donations

Nacionalni republikanski kongresni odbor ali NRCC je v četrtek sporočil, da bo začel sprejemati donacije v kriptovalutah kot del širših prizadevanj za ponovno prevzem parlamenta in preprečevanje demokratom, da sledijo svoji politični agendi.

“NRCC je ponosen, da prevzema plačilo za sprejemanje prispevkov za kriptovalute,” je v izjavi dejal predsednik Tom Emmerson in dodal:

“Osredotočeni smo na iskanje vseh možnih poti za nadaljevanje našega poslanstva, da ustavimo socialistični program Nancy Pelosi in prevzamemo večino v parlamentu, ta inovativna tehnologija pa bo pomagala republikancem vire, ki jih potrebujemo za uspeh. «

GOP sprejema plačila v bitcoinih (BTC) in drugih kriptovalute prek BitPay, vodilnega digitalnega plačilnega procesorja. Kriptovalute, prejete prek BitPay, je mogoče takoj likvidirati za dolarje.

Povezano: Latinskoameriško telekomunikacijsko podjetje sprejema kripto plačila prek BitPay

Medtem ko je kriptovaluta prejela določeno podporo republikanskih zakonodajalcev, kot sta Cynthia Lummis in Kevin McCarthy, nedavna zgodovina stranke je bila v veliki meri sovražna do digitalnih sredstev. Medtem ko je bil nekdanji predsednik Donald Trump, je svojemu sekretarju zakladnice rekel, naj gre za Bitcoinom. Odhajajoča uprava je pozno 1434 kripto industriji poslala ločilni strel s podporo ostrejšim predpisi o samostojnih denarnicah.

Na nasprotni strani republikanskega spektra je Libertarian Rand Paul, senator iz Kentuckyja, začel sprejemati plačila Bitcoin v 2015.

Številni ameriški demokrati so sprejeli tudi negativna stališča do kriptovalut, pri čemer je senatorka Elizabeth Warren sredstva, kot je Bitcoin, imenovala »lažni digitalni zasebni denar«.

Kljub temu so demokrati nedavno sporočili, da ustanavljajo novo delovno skupino, namenjeno kriptovalutam. Predstavnica Maxine Waters, ki je predsednica odbora za finančne storitve House, je dejala, da se bo skupina “z regulatorji in strokovnjaki poglobila v to slabo razumljeno in minimalno urejeno panogo.”