14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Gospodarstvo Defi je ta teden izgubilo 20 milijard dolarjev, decentralizirani obsegi menjalnih...

Gospodarstvo Defi je ta teden izgubilo 20 milijard dolarjev, decentralizirani obsegi menjalnih tečajev so še vedno zelo visoki

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High

Medtem ko kripto trgi na splošno , so občutno padle v vrednosti, je decentralizirano finančno (defi) gospodarstvo obrilo več kot $ 21 v zadnjem tednu. Statistični podatki kažejo, da se je zaklenjena skupna vrednost (TVL) v defiju dotaknila $ 87 maja in od takrat je skupni znesek zdrsnil na $ 66 milijardna vrednost.

Tedenska statistika prikazuje metriko Defi s skupno vrednostjo, zaklenjeno, izgubi $ 19 Milijarde kapljic TVL 20%

Decentralizirano financiranje (defi) je bila zelo priljubljena tema v 2021, saj je gospodarska TVL v samo nekaj kratkih mesecih nabrala milijarde dolarjev. Prejšnji teden je TVL v ekonomiji defi po podatkih defipulse.com pokazal, da se je ekonomija defi zelo približala doseganju $ 100 milijard, ko je izkoristil $ 87 milijard prejšnji torek.

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High

Osem dni pozneje je TVL in defi izgubil več kot 24% spusti na $ 66 .6 milijard maja 19. Na primer, kripto-sredstva v finančnem vzvodu, kot so ethereum (ETH), binance coin (BNB) in množica ERC sredstva, ki so obstajala, so v času zadnjih treh dneh. ETH se je obril 30% popusta na ceno, medtem ko je BNB izgubila 26% v zadnjem dnevu.

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High

Izvorni kovanci za projekte defi, kot je Uniswap-ov UNI, so prav tako izgubili vrednost, saj je UNI videl 24% padec vrednosti med zadnjim 24 ure. Edini žetoni defi, ki niso izgubili vrednosti, so fiat-vezani stabilkovanci, kot so DAI, USDC in USDT.

$ 30 Milijardi v zamenjavah na osnovi Dex – Decentralizirani obsegi izmenjave so še vedno visoki

V času objave statistični podatki kažejo, da je projekt Aave ukaže največ prevlade na defipulse.com agregatnem TVL z 14. 91%. Dnevni odstotki kažejo, da je Izdelovalec znižan 20%, Aave 1. 65%, spojina 9,9% in poligon 1,7%.

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High
Podatki Dex za zadnjega 20 ure in sedemdnevni statistični podatki.

Decentralizirani menjalni (dex) odstotni padci kažejo, da se je krivulja zmanjšala za 7,4%, Uniswap za 6,7% in Sushiswap za 6,2%. Statistični podatki o obsegu trgovine iz storitve Dune Analytics kažejo, da so količine dexov dosegle $ 41 v zadnjih sedmih dneh. Količine Dexa so bile celo leto nebo visoke, saj se priljubljene platforme dex pojavljajo na centraliziranih borzah.

Podatki nadalje kažejo, da Uniswap ukazuje največji obseg trgovine iz 11 platforme dex, ki so danes navedene na strani s statističnimi podatki o analitiki Dune Analytics. Seznam vključuje Uniswap, Sushiswap, 0x Native, Curve, Bancor, Balancer, Tokenlon, Dodo, Dydx, Synthetix, Kyber, Airswap, Mooniswap, Linkswap, Ddex in 1inch. V preteklosti 24 ur je Uniswap dosegel 5,5 milijarde ameriških dolarjev obsega svetovne trgovine, medtem ko je Sushiswap razpršeni konkurent dosegel 2,7 milijarde USD.

Kaj menite o tem, da bi gospodarstvo defi izgubilo več kot $ 17 v zadnjem tednu? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Bitcoin Drops Below $40K, Crypto Economy Down 17%, Markets Lost $250 Billion Last Week

Oznake v tej zgodbi

$ 20 Milijarda, 24% izgube, veliki podatki, Binance Smart Chain, bnb, podatki, decentralizirano financiranje, DeFi, projekti Defi, Defipulse, Dune Analytics, ERC 20, Ethereum (ETH), trgi, cene, stabilni kovanci, Sushiswap, skupna vrednost zaklenjena, TVL, uniswap

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics, Defipulse.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments