2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Gospodarstvu stabilnih coinov v 10 dneh dodanih 11 milijard dolarjev, izdaja UST...

Gospodarstvu stabilnih coinov v 10 dneh dodanih 11 milijard dolarjev, izdaja UST in OUSD naraste

V zadnjem tednu novembra , je gospodarstvo stabilnih coinov preseglo vrednost $77 milijarda mark prvič s privezom in kovanci USD, ki prevladujeta v paketu. V pičlih desetih dneh je gospodarstvo stabilnih coinov zbralo še $ milijarde vrednosti s poreklom dolar in terra usd v zadnjem

dnevi.

$ milijarda dodana gospodarstvu Fiat vezanih žetonov

Stablecoini so vsekakor pomemben del kripto industrije, če jih imajo ljudje radi ali ne. V desetih dneh je celotno gospodarstvo stabilnih coinov zraslo za 7. 12% večja od $130 milijarde na današnji $77.2 milijardi.

Iz meseca v mesec so trgi stabilnih coinov narasli, privezovanje žetonov (USDT) pa je največji stablecoin v pogoji tržnega vrednotenja. Statistični podatki kažejo, da ima USDT tržno vrednost približno $21.3 milijarde in njegova tržna kapitalizacija se je v zadnjem mesecu povečala za 6,1%.

$11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells

Najboljši trgi stabilnih coinov glede na vrednotenje po podatkih coingecko.com 8. decembra 2021. Gospodarstvo stabilnih coinov je vredno 88 milijard dolarjev danes pridobiš $ milijard v desetih dneh.

Kovanec za dolar (USDC) je danes drugi največji stabilni kovanec s tržno vrednostjo približno $

milijard. Tržna kapitalizacija USDC se je močno povečala 10.5 % v zadnjem 30 dnevi. Skupni znesek USDT in USDC je 4. 21% celotnega kriptoekonomije.

Zgolj z vidika gospodarstva stabilnih coinov ukazujeta dva žetona USDT in USDC 73.30 % skupnega zneska 161 milijard dolarjev fiat vezani žetoni. Medtem ko tether zajame večino obsega trgovanja, USDC upravlja tretji največji obseg trgovanja s stabilnimi kovanci pod BUSD.

Terra in Origin Stablecoin Baloni za izdajo v zadnjem mesecu

Terra stablecoin UST je zabeležila največje povečanje deset najboljših trgov stabilnih coinov v zadnjem 11 dni, pri čemer se njegova tržna kapitalizacija poveča za 222%. Pred enim mesecem je Terra tržna kapitalizacija UST znašala samo 2 $. 21 milijard.

Algoritemski stablecoin UST ima danes vrednost okoli 8,3 milijarde dolarjev in

milijonov v obsegu svetovne trgovine. Tržna kapitalizacija UST je tik pod 8 USD DAI 61 milijardno vrednotenje. Algoritemski stabilni coin, ki ga je izdala Terra, je tudi nad čarobnim internetnim denarjem Abracadabra.money (MIM) in njegovim trgom v vrednosti 3,7 milijarde dolarjev.

Donosni stabilni dolar (OUSD), ki ga izda Origin Protokol (OGN) se je v zadnjem 41 dnevi. OUSD ima skupno tržno vrednost približno $178.5 milijona in 2,7 milijona dolarjev obsega trgovine. Stablecoin ukazuje to največje vrednotenje digitalnih sredstev, vezanih na dolar, danes.

Drugi stabilni kovanci, ki so bili opazni 21-dnevni premiki vključujejo frax, pax dolar, in likvidnost usd. Poleg žetonov, vezanih na fiat, ki so vezani na vrednost USD, se je precej povečala vrsta stabilnih kovancev, ki temeljijo na različnih fiat valutah, kot sta evro in turška lira 30-dnevna rast tudi.

Oznake v tej zgodbi

BUSD, CoinGecko, Cryptocompare, DAI, Euro, Fiat žetoni, Fiat-Pegged, FRAX, GUSD, OGN, Origin Protocol, OUSD, Stablecoin, Stablecoin Caps, stablecoin trgovanje, Stablecoin Trading, Stablecoin Volumes, Stablecoins, SUSD, Terra’s UST, Tether, Tether (USDT), obseg trgovine, turška lira, tusd, USDC, USDT

Kaj menite o gospodarstvu stabilnih coinov v zadnjih desetih dneh ter rasti UST in OUSD v preteklem mesecu? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike2027507105: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coingecko.com,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments