18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice „Gotovina, sladkarije ali Bitcoin“: plačevanje mladoletnikov leta 2021

„Gotovina, sladkarije ali Bitcoin“: plačevanje mladoletnikov leta 2021

“Želimo, da bi naši otroci lahko samostojno razmišljali o denarju,” je dejal Eddie Yoon.

7891 Skupno ogledov

21 Skupaj delnice

'Cash, candy or Bitcoin': Paying minors in 2021

Sodelujoči Bloomberg bo sinu plačeval Bitcoin v zameno za opravila, ki presegajo običajni obseg, vendar se na videz ne more odločiti za najboljše plačilno sredstvo.

Eddie Yoon je danes dejal, da bo svojemu sedmošolcu plačal 0. 00055 Bitcoin (BTC) – približno $ 23. 23 v času objave – za fanta, ki mu pomaga pri primerjalnih analizah konkurenčnih cen za najem nepremičnine. Yoon je dejal, da je sinu Luku za delo dal na izbiro “gotovino, sladkarije ali Bitcoin”, pri čemer je posel sklenil s stiskom roke.

Po navedbah sodelavca Bloomberga je poteza je temeljila na tem, da je svojim otrokom omogočil vlogo pri lastnih finančnih odločitvah, namesto da bi poskočili z noro. Rekel je, da je pomagal Luku pri nakupu zalog Tesle 2016, hčerki pa pri Apple in Alphabet.

“Otrokom smo povedali, da bomo financirali vse naložbe, za katere se skupaj dogovorimo med zdaj in starostjo 25, «je dejal Yoon. “Ne nameravamo jim zapustiti dediščine, zato želimo, da so opremljeni za prihodnost, v kateri jim bodo lastne naložbe zagotavljale finančno varnost.”

Yoon je dodal, da “še ni ugotovil, katera platforma kriptovalut omogoča mladoletnikom odprtje računov.” Malo je zakonov, ki sploh prepovedujejo otroke, mlajše od 18 iz družbe HOLDing ali trgovanja s kriptovalutami, vendar številne borze še vedno zahtevajo preverjanje, da se zagotovi, da so njihovi uporabniki polnoletni. Tudi odrasli lahko mladoletnike kripto darujejo s papirnatimi denarnicami ali preko bankomatov za Bitcoin.

„Nočemo svojih otrok nujno premagati trg. Želimo, da bi naši otroci lahko samostojno razmišljali o denarju. Želimo jim, da upravljajo svoj denar, ne pa, da jim on upravlja. Želimo, da najdejo pravo ravnovesje med nevednostjo in obsedenostjo z denarjem. “

Čeprav veliko otrok – in odrasli – morda ne bodo vedno mogli razumeti zapletenosti trga, nekateri kripto navdušenci so že naredili prve korake, da bi postali finančno bolj izobraženi. Triletna Lily Knight, rojena med 2017 tekom bikov, izpolnjuje oba merila tako, da uči druge o kripto in verigi blokov na njenem kanalu YouTube.

Lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban je v soboto v tvitu dejal, da on in njegova 11 – letni sin Jake je skupaj lastnik 3, 250 Dogecoin (DOGE) – približno 1 USD, 556 v času objave. Kuban je že prej trdil, da je žeton uporabljal za zabavo in finančno izobraževanje.

Vendar pa je eden najmlajših uglednih imetnikov kriptov sin izvršnega direktorja Tesle Elona Muska X Æ A-Xii – izgovorjen ex ash eh dvanajst «- ki je pred kratkim praznoval svoj prvi rojstni dan. Musk je dejal, da je za dojenčka pri devetih mesecih kupil DOGE in ga označil za “malčka HODLerja.”

Prejšnji članekAnaliza cen 5/17: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, BCH, LTC, UNI
Naslednji članekCoinbase Wallet doda razširitev brskalnika Chrome

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments