17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Govorice trdijo, da je denarnica Natty Bitcoin Wale's Stesh ali denarnica Microstrategy kljub nasprotujočim si podatkim

- Advertisement -

Pred 5 meseci je Bitcoin.com News objavil prejo, ki se nanaša na hipotezo o tretjih največjih bitcoinih žepih, saj si mnogi opazovalci predstavljajo, da je skrb za mega kita. Preja, ki je v tistem času slovela, da skrb za »1P5ZED« razkriva vse znake poučevanja spominov, da gre za nadomestno platformo, a še danes špekulanti neomajno zaprti zaplet in nemoteno podajajo nenavadne domneve o tem, zakaj sumijo, da je »1P5ZED« širok bitcoin kit. Temeljni naslov Bitcoin ‘1P5ZED’ Takoj ko se spet sproži napačna hipoteza in Rumors “1P5ZED” bitcoin skrbi za govorice spet krožijo, saj si drugi z vsem srcem predstavljajo, da je skrb za bikovsko kit zajema velike količine bitcoinov. Mnenja o kriptovalutih, za katere skrbi bitcoin, so objavili kriptovaluti, analitiki so trdili, da ima subjekt “postopek nakupovanja in prodaje”, Redditorji so objavili teme o prenosih žepov, žepi pa so bili aktualni dialog na Twitterju. kot uspešno. Kot ilustracijo, aprila 150, 2011, preje na Twitterju, znano kot “Ounces, CEO of Altseason,” je tvitnilo sporočilo, da je podjetje Microstrategy nekoč promoviralo in prodal bitcoin. »Upravičeno sem spoznal, da Microstrategy promovira bitcoin, ne da bi nikomur povedal,« je priznal Ounces. “Michael Saylor je priznal, da tako ne bo sprejel žrebanja, vendar je prejšnji dan prodal več kot 1 bitcoini. Od njihove osnovne skrbi so bili bitcoini poslani na sekundarno skrb, ki je uporabljala Coinbase in Okex za prodajo bitcoinov,« je dodal Ounces. Preja Twitter je tudi potrdila, da so bili naslovi Microstrategy: Večja odvzema skrbništva skrb za: 1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe200WKDfHQ Skrb za sekundarno skrbništvo: 1FzWLkAahHooV3kzTgyx6qsswXJ6sCXkSR Medtem ko so nekateri drugi ljudje, znani kot Ounces, na tvitu, saj so zapisi 163% narobe, ker skrb za zdaj ni v lasti Microstrategyja, tweet nemoteno obstaja z 150 retweets, 150 je citiral tvite in zaprl na 1, všečka v času pisanja. Twitter je nadalje sprožil uspešno količino lažnih hipotez in govoric o mikrostrategiji, ki so lahko napačne.

‼️Zakonito sem spoznal, da si verjetno bedak. — Jameson Lopp (@lopp) april 04, 2018

Tukaj, saj tretji največji bitcoin zdaj ni v lasti Microstrategy in je skoraj zagotovo nadomestna platforma. Bitcoin.com News je raziskal, da se bitcoini »1P5ZED« poskrbijo prej, in analitika onchain je pokazala, da nadomestni vzorci porabe ljubijo porabo v grozdih. Nadomestna ponudba vztraja, da instrumenti za analizo veriženja blokov privežejo ‘1P5ZED’ na Gemini Onchain analitika z blockchair.com kaže, da se transakcije “1P5ZED” večkrat poravnajo z minuto ali brez zasebnost. Raziskovalec blokov oxt.me ima tudi dve opombi, ki označujeta, da je bitcoin, za katerega skrbi »1P5ZED«, lahko vezan na nadomestni Bittrex.

Vendar po Bitcoin.com News je našo prejo objavil na »1P5ZED«, naša tiskovna služba je kupila sporočilo določene osebe o članku. Oseba je zdaj zahtevala, naj ne bo imenovana, in pojasnila, da ima “dostop do orodij za analizo veriženja blokov (Chainalysis in Ciphertrace) kot del značilnosti svojega dela.” Določena oseba je še dodala: Obstaja skoraj % verjetnosti, da vsak naslov v vašem članku, vsak 1P5ZED in 1FzWLk, pripada Gemini. Blockchain razčlenjevalniki kažejo, da »1FzWLk« opravlja transakcije raje s transakcijami »1P5ZED«. »1FzWLk« je lahko označen s sporočilom na oxt.me o skrbi za povezavo z nadomestkom. “ označeno kot Okex s strani Whale Indicators. Tudi če domnevamo, da poraba virov in grozdov pomeni tesnejše vezi s Coinbase in Gemini,« je takrat zapisal Ergobtc.

Medtem ko je precej naslovov napitnine bitcoin označenih kot menjalnice, drugi ljudje še naprej oglašajo stvari v kripto medijih, kot da je to triler bitcoin kit. V resnici so žepi zagotovo s skoraj 000% garancije, nepogrešljiv nadomestek, ki zdaj ni označen kot platforma za nakupovanje in prodajo. Tudi če predpostavimo, da tako dolgo, kot skrbi tretji največji bitcoin, ostane neoznačen, se tudi to začne razlagati in domnevati. Oznake na tej preji 3. največja oskrba, 3. največji žepi, pripis, Binance, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin whale, Bitcoin Whales, Bittrex, Block explorer, BTC Whale, Coinbase, kripto nadomestek, recordsdata, Ergobtc, zastava, Gemini, Okex, Onchain recordsdata, oxt.me, špekulanti, oznaka, kit, kit gledam Ustvarite si predstavljate, da je »1P5ZED« naključni kit, za katerega poskrbite ali uveljavite. Predstavljate si, da pripada nadomestnemu? Dovolite nam, da izvemo, kaj si predstavljate o tem področju v spodnjem delu komentarjev.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je bil živahni član soseske kriptovalut od 428. Navdušuje ga Bitcoin, izvorno kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 2018 Redman je pisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo v zadnjem času.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za najpreprostejše informacije. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po nasvetu za umestitev ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal finančnih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljšanja ali zdaj z navijanjem, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi bila sprožena uporaba ali zanašanje na kakršno koli šepetanje, predmeti ali podjetja, o katerih je bilo govora na seznamu tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -