20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Govornice, ki so vplivale na Bitcoin2021 v Miamiju

Govornice, ki so vplivale na Bitcoin2021 v Miamiju

Poimenovan kot “največji dogodek Bitcoin v zgodovini”, je bil Bitcoin 2021 sestavljen iz 12, 000 udeleženci z vsega sveta. Nedvomno sprejemanje Bitcoinov (BTC) narašča z izjemno hitrostjo. Kljub temu, sodeč po obisku Bitcoina 2021, se zdi, da so moški še vedno glavno občinstvo Bitcoinov.

Medtem ko so proge do kopalnice jasno pokazale, da ni tako blizu udeležencev, kot je bilo moških, je bilo v Bitcoinu tudi manj govornic kot moških 2021. Na primer, na Bitcoinu so predstavljene samo 06 ženske 2021 spletno mesto, ki je sestavljeno iz več 150 skupaj.

Čeprav je bilo tako, 27 Ženske, ki so govorile pri Bitcoinu 2021, so pustile trajen vpliv. Govornice v podjetju Bitcoin 2021 so razpravljale o številnih različnih temah, vključno s predpisi, tehničnimi vidiki, zakonskimi zahtevami in drugimi.

Wyoming postavlja teren za Bitcoin inovacije

Ameriška senatorka Wyominga Cynthia Lummis je razpravljala o tem, kako lahko regulatorji spodbujajo Bitcoin inovacije v državi. Lummisu se je pridružil predstavnik Warren Davidson za panel »V Ameriko pripeljemo Bitcoin inovacije domov.«

Lummis je razpravo začel z razlago, kako se je povezala z Bitcoinom, rekoč: »V Bitcoin sem prišel, potem ko sem bil Državni blagajnik v Wyomingu. Iskal sem odlične dragocene zaloge. «

Lummis je omenil, da je pri Bitcoinu “zabavno” to, da je hkrati zelo nepristranski in dvostranski. Kot taka je opozorila, da je to odličen prostor za tiste, ki se borijo z drugimi vprašanji, ki so v kongresu odločilna. “Bitcoin je za nas odličen kraj v” Švici “, kjer lahko delamo na teh vprašanjih in odstavimo nekatere politične posledice.”

Medtem ko je Lummis izrazil številne pomembne točke, občinstvo je zaploskalo njenemu komentarju glede uporabe Bitcoina kot sredstva za medsebojno povezavo z ameriškim dolarjem:

“Lahko je osnovno omrežje po vsem svetu, da dolar ohranja globalno rezervno valuto, vendar še vedno ljudem dovolite, da poslujejo na zelo svobodoljuben način. Ne glede na to, ali ste v Venezueli, kjer je inflacija nezaslišana in poskušate svoje bogastvo spraviti iz države, ga lahko dobite prek Bitcoinov. In ZDA, če pridemo do točke, ko imamo inflacijo, kakršno smo videli letos, bomo morda želeli tudi to alternativo. «

Glede na prijazno stališče Wyominga do Bitcoin-a ni bilo presenetljivo, da je Caitlin Long, izvršna direktorica in ustanoviteljica Avanti Financial Group – banke v Wyomingu, ustanovljene za povezovanje digitalnih sredstev s plačilnim sistemom v ameriških dolarjih – govorila v podjetju Bitcoin 2021. Long je govoril na forumu z naslovom “Evolucije izmenjav” in podal nekaj pronicljivih izjav.

Na primer, Long je na vprašanje o tveganjih centralizacije, povezanih z menjalnicami, opozoril, da industrija digitalnih sredstev dela enake napake kot tradicionalne finančne storitve:

„Ne morete imeti popolnih trgov, če nimate popolnih informacij. Posredniki v tej panogi ne opravljajo dokazov o rezervacijah in ne razkrivajo prostovoljno računovodskih izkazov, da bi razumeli tveganje nasprotne stranke, povezano z njimi. V nekaterih primerih s 45 – do-1 ali 125 – do 1 vzvoda prihodnjih pogodb, verjetnost izgube je velika 90 th percentil. Ali bi ljudje dejansko zamenjali tiste, če bi vedeli, da jim bo denar skoraj zajamčeno? “

Na vprašanje o tem, kaj stoji za Avanti Financial, je Long nadalje pripomnil, da” nam je Satoshi dal denar, ki ni ni dolg, “ugotavlja, da je Avanti namesto likvidnosti zavezan plačilni sposobnosti. “Veliko ljudi je obsedenih z likvidnostjo, toda Satoshi ni ustvaril ničesar, kar bi bilo namenjeno vzvodom, in jim ni mar za likvidnost,” je dejala. Long je občinstvu tudi svetoval, naj se pouči o obtočnem kreditu.

Razložen mrežni učinek Bitcoina

Kamin ob klepetu “Bitcoin za milijarde, ne milijarderje”, v katerem sodeluje Elizabeth Stark, soustanoviteljica in izvršna direktorica Lightning Labs, zanimiva je bila tudi Lyn Alden, ustanoviteljica naložbene strategije Lyn Alden. Razprava se je osredotočila na pomen omrežnega učinka Bitcoina, česar sta Stark in Alden zelo navdušena.

Alden je pojasnil, da je Bitcoin-ov omrežni učinek pomembno razumeti, ko Bitcoin obravnavamo kot naložbeno sredstvo. Ekonomistka je dejala, da je bila sprva previdna, da Bitcoin zajema kot razred premoženja zaradi njegove odprtokodne narave, ki jo je mogoče zlahka ponoviti, skupaj s svojo ogromno ceno, ki je tekla 2017. Potem ko je Alden s časom opazoval mrežni učinek Bitcoinov, je ugotovil, da lahko digitalna sredstva vzdržijo tekmece, hkrati pa ohranjajo svojo močno, predano skupnost. »Sčasoma je moje prepričanje naraščalo in raslo. Ko smo imeli zgodnjo 2021 težavo z likvidnostjo, sem takrat končno rekla: “Sem”, “je dejala .

Potem ko je Alden nekaj časa spremljala omrežni učinek Bitcoinov, je ugotovila, da se je njeno navdušenje razširilo na Lighting Network, plačilni protokol v drugi plasti. Pojasnila je, da je vidik drugega sloja na nek način bolj odvisen od omrežnega učinka kot osnovni sloj Bitcoina, saj je ključna omejitev drugega sloja likvidnost:

to sčasoma postane, bolj uporabno je omrežje kot vrednostni protokol. Pomembno je spremljati omrežni učinek, da bomo še naprej rasli. To je ločeno od nihanja cen Bitcoina, saj so tukaj temeljni temelji primeri uporabe in tehnološke izboljšave, ki so ključne stvari za uspeh Bitcoinov. «

Vlaganje v prostor Bitcoinov za rast

Še ena pomembna ženska v Bitcoin 2021 je bila Hong Fang, izvršna direktorica OKCoin. Fang je spregovorila na plošči »Vračanje Bitcoinu«, kjer je razpravljala o tem, kako prednostno razvrstiti naložbe v prostor Bitcoinov, v koga vlagati in kako narediti razširljivo skupnost Bitcoin. “Do zdaj naša naložba v sponzoriranje razvijalcev znaša do milijon dolarjev, kar je približno dolarjev 500, 000 leto. Za nas je to precejšen znesek denarja, a ko pomislite na potrebe po financiranju razvijalcev, je to majhen znesek, «je dejala. Kot tak je Fang opozoril, da je pomembno, da sredstva za razvijalce Bitcoina ostanejo raznolika in prilagodljiva.

Zanimivo točko glede Bitcoina in decentralizacije je nadaljevala tudi Alyse Killeen med “Naložbami v Bitcoin Ekosistemsko ploščo.” Killeen je za Cointelegraph dejal, da se je odbor v glavnem osredotočil na tveganja, ki se lahko pojavijo, ko je denar centraliziran, na primer na inflacijo. S tem v mislih je pojasnila pomen decentralizacije Bitcoina:

„Ena od nujnih stvari za uspešno decentralizirano finančno okolje je, da je decentralizacija prisotna na osnovni plasti . Ni smiselno graditi decentraliziranega financiranja na programski opremi, ki jo nadzorujejo vladarji. Bitcoin je sistem programske opreme, ki se uveljavlja s pravili, vendar vladarjev ni. “

Nove pravne zahteve za Bitcoin

Killeenova točka , z Bitcoinom so povezana številna pravila. Hailey Lennon, partnerica v odvetniški pisarni Anderson Kill, in Teana Baker-Taylor, generalna direktorica podjetja Crypto.com UK, sta to jasno povedali med sejo “Bitcoin Maws the Laws”.

Baker-Taylor je na primer razložil, kako je projektna skupina za finančne ukrepe (FATF) povezana z Bitcoinom. Natančneje je pojasnila vprašanja glede zasebnosti, ki jih povzroča pravilo o potovanjih, katerega cilj je, da posamezni kripto uporabniki zahtevajo informacije pri pošiljanju ali prejemanju Bitcoinov prek katerega koli omrežja blockchain. »Kako naj te podatke shranimo in shranimo in kdo je odgovoren za njihovo shranjevanje? Vzpostaviti je treba več stvari, da bodo ponudniki storitev navideznega premoženja v skladu s pravilom o potovanjih, «je dejala.

Lennon se je nadalje dotaknil teme urejanja sekundarnega trga in opozoril, kako super je, da imajo podjetja zdaj različne možnosti licenciranja:

“Kaj vse nadzor naj bi bil nadzorna vloga in zagotoviti, da so tam pravice do varstva potrošnikov ter da so podjetja dobro kapitalizirana in imajo program za skladnost. Postopek pridobivanja teh licenc je dolgočasen in drag, zdaj pa obstajajo različne možnosti. «

Umetnost, ki jo navdihujejo bitkoini

To je Pomembno je omeniti tudi, da je bila ena umetnica, ki je bila predstavljena v umetniški galeriji Bitcoin na dogodku, v kateri je bila predstavljena dodelana zbirka umetniških del, ki jih navdihujejo Bitcoin, različnih ustvarjalcev.

Trew Love, muralistka in mešana umetnica, je za Cointelegraph povedala, da jo je odkril NFT Glee – neznačilna žetonska platforma za umetnike in ustvarjalce -, v svoji zbirki pa jo je kustosila Evie Phillips, vodja marketinga. častnik NFT Glee.

Love je ugotovila, da je, ko je slišala za priložnost, da se pridruži kuratorstvu NFT, začela kovati svojo zbirko. »Skočil sem nanj in ustvaril ekskluziven edinstven kos z Mikeom Tysonom in zmagovalnim pasom Bitcoin prvaka. Verjamem, da je Bitcoin kovanec, ki bo vladal vsem, «je dejala.

Vir: NFTglee; umetniško delo Trew Love pri Bitcoin 2021

Pomembni udeleženci

Medtem ko peščica govornic je na odru Bitcoina razpravljala o pomembnih temah 2021, pomembne udeleženke so imele novice, ki so jih delile s Cointelegraphom.

Vanessa Grellet, vodja oddelka za rast portfelja pri CoinFund, je za Cointelegraph povedala, da namerava v prihodnje doseči dva glavna cilja. Grellet je opozoril, da bo CoinFund uporabil večstranski pristop za lansiranje različnih vozil, povezanih z različnimi strategijami, kot so NFT, DeFi, kmetovanje in še več. “Želimo ustvariti posebna vozila za vlagatelje in se osredotočiti na te dejavnosti,” je komentirala. Drugič, Grellet je pojasnil, da se bo CoinFund razširil, da bo postal obalni, vključno s lokacijo v Miamiju.

Povezano: Dogodki pod vodstvom žensk lahko spodbujajo dolgo -trajno sodelovanje žensk v verigi blokov

Lisa Nestor, višji direktor poslovnega ekosistema za fundacijo Stellar Development Foundation, je za Cointelegraph povedal o novem partnerstvu z Wyrejem, podjetjem za plačila v blockchainu. Nestor je opozoril, da Stellar Network poganja nov API za prihranek Wyre, kjer lahko fintechs dostopa do donosnih prihrankov, ki uporabljajo USD Coin (USDC) na verigi blokov Stellar.

Poleg žensk, ki razpravljajo o rasti podjetja in inovacije, nekatere dame dajo nekaj vpogleda v kakovost konference. Mandy Campbell, vodja vsebine za OKCoin, je za Cointelegraph povedala, da je slišala od številnih navdihujočih žensk pri Bitcoinu 2021:

“Jasno je, da je vedno več briljantnih žensk, ki vsak dan potiskajo Bitcoin naprej, tako da gradijo tehnologijo in širijo njeno uporabo. Videla sem tudi veliko strastnih podpornic. Bitcoin je namenjen vsem in ljudje, ki so sodelovali na konferenci, so to tudi odražali. «

Kakovost nad količino

Na splošno je bilo je bilo v Bitcoinu bistveno manj govorcev in udeležencev kot moških 2021, dogodek je bil še vedno na visoki ravni, poučen in zabaven. V prihodnosti pa lahko Bitcoin skupnost začne opazovati več žensk na konferencah, ko tema dobiva zagon.

Na primer, Teodora Atanasova, vodja VIP odnosov in članica ustanovne skupine v kripto prijazni banki Nexo, je za Cointelegraph povedala, da je Nexo sponzoriral umetniško galerijo Bitcoin pri Bitcoin 2021. Atanasova je omenila, da prej ni vedela, da je v galeriji predstavljena samo ena umetnica. Kot taka je Atanasova dejala, da bo poskrbela, da bo na prihajajočih dogodkih Nexo prisotnih več žensk.

“Bitcoin 2021 Umetnostna galerija se je začela kot vzrok – fizično je združila talente, ki so že konceptualno imeli veliko skupnega. Nexo kot podjetje podpira različne cilje, a ker imamo finančno pismenost – in s tem svobodo – za ženske, ki so nam še posebej pri srcu, bi radi videli več umetnic stopite naprej in sodelujte kot razstavljavci v naslednji Bitcoin Art Gallery naprej. “

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments