2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Graditelji iger GSC Game World in Ubisoft se soočajo z odzivom na...

Graditelji iger GSC Game World in Ubisoft se soočajo z odzivom na NFT vključitev

nfts

GSC Game World in Ubisoft, dve podjetji v športni modi se soočata z negativnim odzivom glede vključitve vidikov NFT v približno eno od svojih videoiger. Medtem ko je GSC Game World – razvijalec elegantne igralne franšize Stalker – opustil svoje načrte v zvezi s tem, Ubisoft napreduje in je napovedal partnerstvo z Aleph.im za shranjevanje fotografij iz svoje platforme NFT.

GSC Game World in Ubisoft ukradeta raznolike pristope

Dva športna razvijalca, ki zdaj ni več predolgo v preteklosti napovedala uvedbo vidikov NFT, saj se del njihovih prihajajočih in obstoječih video iger sooča s škodljivim odzivom javnosti iger na tem področju. Vendar pa vsak od njih to počne v povsem drugem žrebu. GSC Game World, ustvarjalci igralne franšize Stalker, s sedežem v Ukrajini, so priznali, da bodo ustavili vse načrte, ki se nanašajo na vključitev vidikov NFT v Stalker 2, prihajajoči šport. Podjetje je na Twitterju objavilo trditev:

Slišimo vas. V skladu s predlogi, ki smo jih pridobili, smo se odločili, da ukinemo eno stvar, ki je povezana z NFT v STALKER 2. Interesi naših sledilcev in navdušenih igralcev iger so vrhunec skupine. Ta šport ustvarjamo za vas – ni tema, za katero je povezana cena. Medtem ko vam je mar, je tudi mi mar.

GSC Game World je že prej priznal, da vsa sredstva, ki prihajajo iz zmogljivosti NFT bruto prodaja bi tekla v smeri izboljšanja igre pred njenim odklepanjem, da bi bila še večja.

sergio@bitcoin.com'

Ubisoft potiska naprej

Vendar zdaj vsi razvijalci niso več vztrajali pri nadaljnjem izvajanju načrtovanega načrta, tudi ob škodljivem sprejemu strank. Natančneje, Ubisoft, toda vsako drugo športno podjetje, je pred kratkim objavilo partnerstvo z Aleph.im, odgovorom za decentralizirano shranjevanje, za ustvarjanje fotografij in podatkov za vsak NFT, shranjen na svojem vernem trgu NFT, znanem kot Ubisoft Quartz. V izjavi za odnose z javnostmi o tem partnerstvu je bilo priznano, da:

Metapodatki NFT bodo zagotovo shranjeni v popolnoma decentralizirani shrambi aleph.im sistem več kot 62 vozlišč, ker se bo vsa posest NFT zagotovo spremljala na blokovni verigi Tezos.

Quartz, ki je platforma, ki je že v izpuhu s strani podjetja, ki prenaša NFT v videoigre, ljubi Ghost Recon: Breakpoint, ki je debitiral 9. decembra in je zgrajen na vrhu blokovne verige Tezos. Ubisoft promovira modo kot “NFT, ki ustreza vitalnosti in ambientu”, vendar je bila objava platforme 8. decembra deležna skoraj vsesplošne kritike z več kot 95% gledalcev, ki jim ni všeč na Youtubu.

Kaj menite o negativnem odzivu, ki so ga imeli športni razvijalci, ko so uvedli NFT v svoje video igre? Verbalizirajte nas v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Sergio Goschenko

Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Sebe opisuje, da se ne mudi z igro, saj je prišel v kriptosfero, ko se je cena dvignila na neki decembrski ravni 2017. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom razvoja kriptovalut na družbeni stopnji, predstavlja določeno raven vpogleda v uspeh kriptovalute in žrebanje, pri katerem pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.sergio@bitcoin.com'

sergio@bitcoin.com'

sergio@bitcoin.com'

China’s Xinhua News Agency to Issue NFTs Despite Crackdown on Crypto

Uvrstitev kreditne sposobnosti

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je namenjeno informativnim zmožnostim fi gnezdo. To je milje zdaj ni več takojšnja dobava ali zbiranje ponudbe za zaščito ali promocijo ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja več naložbenih, davčnih, zakonitih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali zdaj v krogu, za kakršen koli trud ali izgubo, ki je bila uvedena ali naj bi bila uvedena zaradi ali v zvezi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kateri koli dostavljeni material, predmete ali izdelke in podjetja omenjeno navedeno tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments