20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Grand Theft Auto 6 za predstavitev izmišljene kriptovalute

Grand Theft Auto 6 za predstavitev izmišljene kriptovalute

Grand Theft Auto

Ena največjih franšiz v v industriji video iger, Grand Theft Auto, bodo med igrami prikazana plačila »bitcoinov« ali druge izmišljene kriptovalute. Izvajalci bodo igralcu s to valuto plačali, ko bo moral opraviti anonimna in neizsledljiva plačila. To bi pomenilo še en zagon za ozaveščenost Bitcoinov v splošno medijsko kulturo.

Grand Theft Auto 6 za predstavitev v- Game Fictional Cryptocurrency

Grand Theft Auto 6, ena največjih igralnih franšiz, bo imela kriptovaluto v igri za plačila po mnenju poznavalcev. Igra bo igralcu omogočila, da sprejema plačila s kriptovalutami od velikih izvajalcev, ki želijo ostati anonimni. Notranji poznavalec industrije Tom Henderson je novico objavil na Twitterju v začetku tega tedna. Izjavil je:

Pred kratkim sem slišal, da vas bodo v GTA 6 nekatere misije namesto v gotovini nagradile v bitcoinih za dokončanje nekaterih misije. Funkcija delniškega trga se bo vrnila z dodatkom posrednika za različne kriptovalute. Če GTA 6 vključuje to pravico, je to za kripto ogromno.

Henderson je tudi pojasnil, da končno ime kriptovalute morda ne bo bitcoin, ampak da je bil prepričan, da bo prisoten v igri. Pred tem je razkril natančne informacije o drugih franšizah, kot sta Call of Duty in Battlefield.

Grand Theft Auto je kot ena izmed najbolj priljubljenih igralnih franšiz na svetu uspel poslati več kot 345 milijonov enot po vsem svetu, po Statista. Pojav »GTA bitcoin« ali druge izmišljene kriptovalute bi lahko dvignil zavest javnosti o resničnem kripto prostoru.

Bitcoin v popularni kulturi

Ne glede na to, kako pomemben je ta videz, to ni prvič, da je Bitcoin predstavljen v popularni kulturi. Bitcoin referenc je že mogoče najti veliko. V družini Fox’s Family Guy je bitcoin naveden kot naložbena priložnost na jezik. Spiderman: Into the Spiderverse se tudi šali glede nihanja cen bitcoinov. Animacija prikazuje televizijski novice, ki napovedujejo, da so cene bitcoinov dosegle nove najvišje in najnižje ravni, izmenično s temi napovedmi.

Crypto, filmski hit, se poglobi v resno plat kripto. Film prikazuje kazensko zadevo, ki prikazuje kriptovalute, ki se uporabljajo za pranje denarja. Simpsonovi se pogosto dotikajo tudi kripto tem. Toda pri vključitvi Grand Theft Auto je resnično edinstveno to, da bo igralec lahko izkoristil to kripto in jo uporabil v vztrajnem svetu. Nekakšna virtualna igralna izkušnja resničnega digitalnega sredstva.

Kaj menite o Grand Theft Auto 6, vključno z bitcoinom kot valuto v igri? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Novogratz: Bitcoin Investors Waiting for a New Narrative Shift

Bitcoin Keys Cannot be Hacked: Skeptics Question the Official Colonial Pipeline Bitcoin Seizure Story

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments