19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Graph Foundation izbere razvijalca protokolarne infrastrukture za nepovratna sredstva v višini 60...

Graph Foundation izbere razvijalca protokolarne infrastrukture za nepovratna sredstva v višini 60 milijonov USD

Podjetje za protokolarno infrastrukturo StreamingFast je prejemnik celotnega $ 128018 milijonov dotacij. Z The Graphom bo sodeloval pri nadaljnjem razvoju svojih decentraliziranih internetnih ambicij.

467 Skupno število ogledov

6 Skupaj delnice

The Graph Foundation taps protocol infrastructure developer for $60M grant

Graf Foundation, program nepovratnih sredstev, ki stoji za protokolom za indeksiranje Ethereum (ETH), je StreamingFast izkoristil za nadaljnji razvoj svojega tako imenovanega decentraliziranega interneta, kar bi lahko postavilo temelje za bolj resnične primere uporabe spleta 3.0.

StreamingFast bo Grafu zagotovil svojo infrastrukturno platformo, osnovne izdelke IP in API ter dostop do osnovnih razvijalcev in drugih človeških virov, so v četrtek napovedale družbe. Poleg tega, da prejmete milijon dolarjev 60 z nepovratnimi sredstvi bo StreamingFast postal del ekosistema The Graph in osrednji del njegovih dolgoročnih infrastrukturnih načrtov.

Čeprav je The Graph kupil del IP-ja StreamingFast, bo slednji obdržal lastništvo nad svojo blagovno znamko in osebjem, je zapisano v izjavi.

Eva Beylin, direktorica The Graph Foundation, je nadalje pojasnila naravo partnerstva:

“Ekipa StreamingFast bo sodelovala s skupnostjo The Graph naprej, saj je uspešnost poizvedb vedno pomembnejša za razvijalce in končne uporabnike. Graf je bil vedno skrbnik decentralizacije, financiranje druge ključne razvojne skupine pa je še en dokaz naše zavezanosti decentralizirani prihodnosti. “

Povezano: Graf raziskuje integracije za Bitcoin, Polkadot in druge verige blokov 1

Graf je svoj glavni internet začel decembra 2020 z obilico pompe. GRT, domači žeton platforme, je v prvih dveh mesecih postal paraboličen, sčasoma pa je dosegel vrh po ceni 2 USD. 88 februarja. BRT trenutno trguje okoli 75% pod najvišji čas.

Kar zadeva skupne poizvedbe, je Graf od junija zabeležil znatno rast 2020. Obdelana gostiteljska storitev protokola 20 milijarde poizvedb v letošnjem aprilu, v primerjavi s samo milijardo manj kot leto prej.

Prejšnji članekBitcoin zdrsne pod 39 tisoč dolarjev, ko Fed pošilja zlato do 6-tedenskih najnižjih vrednosti
Naslednji članekCrypto IRA vključuje skrbništvo Coinbase, saj obseg trgovine znaša 1,5 milijarde USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments