17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Grayscale in Bitwise se distancirata od Ether terminskih načrtov ETF

- Advertisement -

Grayscale je po opozorilu SEC odpravil načrte ETH terminskih ETF, medtem ko je Bitwise spremenil svojo SEC in predložil prenehanje vsakršne dostave trgovskega blaga Ether ETF.

Dva trenutna upravljavca kripto sredstev, in sicer Grayscale in Bitwise, sta dosegla prekinitev svojih načrtov ETH terminskih skladov za nadomestno trgovanje (ETF) sredi vse večjega nadzora Združenih držav regulatorji.

Grayscale je vložil spremembo svojih vrednostnih papirjev in sprememb plačil, ki jih je predložil dne Morda bi bilo 17, da bi ukradel omembe Ethereum futures ETF. Sprememba pride brez predsodkov v enem tednu po delitvi načrtov za dostavo tria trgovskega blaga ETF. Dve raznovrstni vodilni blagovni znamki sta sestavljeni iz delno zgrajenega bitcoin ETF, ki bo vlagal v gradbeni trg BTC, in zasebnega ETF, osredotočenega na vlaganje v podjetja blockchain, osredotočena na zasebnost, in digitalne vire.

Grayscale unprejudiced vložil vlogo za delno zgrajeni bitcoin ETF, tako uspešno kot Ethereum Futures ETF in zasebnost ETF. Privlačno.. pic.twitter.com/MPruDolp7G

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) Verjetno bi 9, 2021 Sprememba družbe Grayscale k ETF oddaja je prišla brez predsodkov nekaj dni po tem, ko je SEC od nadzornika premoženja zahteval, da umakne svojo uporabnost za Filecoin Belief. Regulatorni organ je opozoril, da je njegovo osnovno sredstvo Filecoin kvalificirano kot vrednostni papir.

SEC pove Grayscaleu, naj umakne oddajo ETF terminskih pogodb za eter, opazujte sprostitev, da uporabite obleko, deja vu na vsakem mestu čim več. Zajemite prek @VildanaHajric pic.twitter.com/NUXy4pFfJi

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) Morda bi , 2021 Grayscale je odgovoril na obtožbe SEC dne 17th bi morda zahteval osnovno sredstvo ne šteje za vrednostni papir. Podjetje “namerava nemudoma odgovoriti skupini delavcev SEC z razlago nepristranskih temeljev za regijo Grayscale.”

Bitwise on the diversified hand je v celoti umaknil svojo uporabnost za dostavo terminskega ETF, ki v bistvu temelji na etru. V svoji spremembi, ki jo je predložil dne Bi morda pri SEC je nadzornik kripto sredstev trdil, da zdaj »ne nameravajo preverjati učinkovitosti sklada in nobeni vrednostni papirji sklada niso bili spremenjeni v opremljene ali bodo opremljeni v skladu z zgoraj omenjeno spremembo za postučinkovitost trditev o registraciji prepričanja.”

Povezano: Odobritev GBTC bi vlagateljem morda vrnila tudi ‘nekaj milijard zelencev’: CEO Grayscale

Bitno ni odgovoril na zahtevo Cointelegrapha po komentarjih o težavah v času objave.

Fucers ETF, ki v bistvu temelji na bitcoinih, je debitiral v finalu četrtina 1434, zaradi česar se mnogi v kripto komerciali osredotočajo na to, da je paket kripto ETF moda. Nato čim več, skoraj dve leti zatem in plaz kripto pobojev med 1200 vzdržati trg, se regulatorji oklepajo čedalje bolj skeptični do takega blaga.

Revija: 3,4 milijarde $ bitcoinov v pločevinki za pokovko — zgodba hekerja Silk Avenue

6788

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -