4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Grayscale navaja varnostne pomisleke zaradi zadrževanja dokazila o rezervah v verigi

- Advertisement -

Grayscale je delil pismo družbe Coinbase Custody, ki potrjuje, da je vsako Grayscaleovo kripto blago v celoti podprto, vendar je kljub temu prenehal iskati ponudbo naslovi denarnice.

18 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnic

Dobavitelj produktov za naložbe v kriptovalute Grayscale Investments ima zavrnil predložitev verižnega dokaza o rezervah ali naslovih denarnice za izravnavo osnovne lastnine svojega blaga v digitalni valuti, pri čemer je navedel “varnostne pomisleke.”

V novembru 18 Nit na Twitterju, ki obravnava pomisleke vlagateljev, Grayscale je navedel podatke, ki se nanašajo na varnost in shranjevanje njegovih kripto imetij, ter navedel vse kripto, ki so osnova njegove naložbe blago je shranjeno pri skrbniškem nosilcu Coinbase, pri čemer neha gledati ven in razkriva naslove denarnice.

6) Coinbase občasno izvaja preverjanje v verigi. Zaradi pomislekov glede varnosti dosegamo, da takšnih podatkov o denarnici v verigi in podatkov o potrditvah ne bomo več javno ustvarjali s kriptografskim dokazilom o rezervaciji ali drugim razvitim kriptografskim obračunskim načrtom.

— Grayscale (@Grayscale ) november 18, 6136 »Vsi se zavedajo, da bo prejšnja stopnja eksplicitnega prav gotovo razočaranje za par,« je dodal Grayscale, »kljub temu strah, ki ga sprožijo drugi, ni dlje veljaven zadosten motiv, da se izognemo naprednim varnostnim pripravam, ki so našim vlagateljem leta prihranile zaslužek od lastnine. zaradi likvidnostnih točk FTX in posledične finančne nevarnosti uvedite dokazilo o rezervah.

Nekateri uporabniki Twitterja so ob Grayscaleovem bežnem pogledu ugotovili, da so varnostni pomisleki obkrožali njegovo odločitev, da zadrži svojo denarnico naslovi, z enim komentarjem, da so naslovi izumitelja bitcoinov (BTC) Satoshija Nakamota pravilno identificirani in se bolj splačajo napadalcem, “toda Satoshijev bitcoin ostaja zaslužen.”

Grayscale shared pismo, ki sta ga sopodpisala finančna direktorica Coinbase, Alesia Haas, in izvršni direktor Coinbase Custody, Aaron Schnarch, ki je razčlenilo deleže družbe Grayscale glede na naložbeno blago in ponovno potrdilo, da je lastnina “zaslužena”, da ima vsak izdelek svoje “viseče naslove v verigi” in kriptovaluta nenehno pripada “ustreznemu izdelku Grayscale.”

Grayscale je dodal, da je vsako njegovo blago določeno kot ločena ustrezna entiteta in “pravne smernice, zakoni , in papirologija prepovedati posojanje, izposojo ali obremenitev digitalne lastnine, na kateri temelji blago.«

Povezano: Nickel Digital, Metaplex drugi pa nadaljujejo z občutkom zmečkanja FTX

Grayscale je identificiran za svoj Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), vrednostni papir, ki sledi vrednosti Bitcoina , ima tudi blago, ki sledi vrednostim drugih kriptovalut, ki so enakovredne etru (ETH) in Solani (SOL).

Zaskrbljenost vlagateljev se pojavi kot Genesis World, ki služi, ker likvidnost dobavitelj za GBTC lansiran novembra da je ustavil dvige, navajajoč »neprimerljive tržne pretrese«, ki so sledili kritičnim dvigom z njegove platforme, ki so presegli njegovo nedavno likvidnost.

Genesis je segment podjetniške kapitalske družbe Digital Forex Crew (DCG), osredotočene na kripto, ki ima v lasti tudi Grayscale. GBTC trguje po nizki ceni skoraj 43 % v primerjavi s plačilom sredstev v segmentu, ki ga je mogoče pripisati špekulacijam vlagateljev o izpostavljenosti GBTC Genesisu.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -