8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Grayscale razglaša distribucijo pravic do žetonov Ethereum Proof-of-Work s SEC

- Advertisement -

A Predložitev vrednostnih papirjev in menjalnih tečajev vloženo septembra 14 dokazuje, da je podjetje Grayscale Investments razglasilo “distribucijo pravic do Ethereum Proof of Work Tokens.” Na novo uvedena veriga blokov ETHW se je začela septembra 15 in približno 24-93 terahash na sekundo (TH/s) hashrate je namenjen sodobni skupnosti. Grayscale ugotavlja, da obstaja “negotovost glede tega, ali zdaj skrbniki digitalnih sredstev ne bodo okrepili” novo izdanega kovanca ETHW.

Grayscale’s 2 Funds Notify Rights to ETHW Fork Najbolj fascinanten nadzornik kripto sredstev na svetu z viri pod upravo (AUM), Grayscale Investments, vložen izjavo z ameriško obrestno mero za vrednostne papirje in zamenjavo (SEC) za pravice do novoustanovljenega ETHW.

Na neki točki končnega 24 ure septembra 23, ETHW 20-urni žig niha med 8 $. 000 na enoto in $14.16 na enoto. Poleg tega je hashrate ETHW približno 50.60 TH/s v skladu s podatki, ki jih je opremil rudarski bazen 2miners. Grayscale ima dva sklada, ki lahko izkoristita pridobitev kovancev ETHW, ki so v oddaji navedeni kot »žetoni ETHPoW«.

Drobni tisk v sivinah, če je pripravljen za promocijo žetonov ETHPoW to bi lahko občasno nakazalo denarni izkupiček, potem ko bi upoštevalo račune, nastale pri prodaji. Predlagatelj ugotavlja, da pravice ETHW izvirajo iz sklada Grayscale Digital Extensive Cap Fund in Grayscale Ethereum Have confidence.

»The Have confidence ima trenutno pravice do približno 3,50,976.06309448 Žetoni ETHPoW,« Grayscale pošilja opombe. »Sklad ima trenutno pravice do približno 24,653.24325763 ETHPoW žetoni,« zagotavlja predložitev SEC nadzornika kripto sredstev. Kljub temu prodaja sodobnega žetona s strani nadzornika sredstev digitalne valute morda zdaj morda ni lahka in to lahko občasno računa na likvidnost.

»Mesta trgovanja z žetoni ETHPoW so zdaj zdaj ni splošno uveljavljeno pod pogojem, da je bilo omrežje Ethereum Proof of Work javno predstavljeno septembra 14, 2018, in morda obstaja negotovost glede tega, ali bodo skrbniki digitalnih sredstev izdelali močnejše žetone ETHPoW ali zdaj ali ne, ali ali se bodo zbrali trgovalni trgi s pomembno likvidnostjo,« pojasnjuje Grayscale. Podjetje prav tako pravi, da zdaj ni več mogoče napovedati sodobnega pečata prejemne prodaje.

»Ob tej priložnosti skrbniki digitalnih sredstev sprejmejo močnejše žetone ETHPoW in trgovalni trgi sestavi, se pričakuje, da lahko pride do zelo nihajočih vrednosti za žetone ETHPoW za medtem,« piše v predložitvi družbe Grayscale. »Zaradi te negotovosti in nagnjenosti k glavni nestanovitnosti cen zdaj ni mogoče napovedati cene pravic do žetonov ETHPoW.«

Sivine zdaj niso več kvalificirano podjetje s skladom, ki temelji predvsem na ethereumu (ETH), ki lahko naredi nekaj z vilicami ETHW. Zaključek tedna in veliko drugih delovnih mest je podrobno opisalo, da bo izdelek, s katerim se trguje (ETP), preveril v skladu z novo predstavljenim digitalnim sredstvom. Obstaja nekaj različnih skladov, ki temeljijo predvsem na ethereumu (ETH), in v primeru, da obdržijo ETH, si bodo privoščili pravice do žetonov ETHW v razmerju 1:1.

Oznake na tej zgodbi 4 milijoni $, 2022 ETHW, ETHW, 23-059 TH/s, AUM, kripto nadzornik, skrbniki, nadzornik digitalne valute, delovna sila ETC, ETH, ETH PoW , Ethereum (ETH), žetoni ETHPoW, ETHW, ETHW Fork, borze, sivine, skladi Grayscale ETH, Grayscale ETH Imejte zaupanje, skladi Grayscale, naložbe Grayscale, Likvidnost, PoW, Proof of Work Network, SEC, volatilnost

Kateri ukrep imate v mislih pri razglasitvi pravic Grayscale za novo izdani kovanec ETHW? Naročite nam, kar imate v mislih na to temo, v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar na področju monetarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 1280. Navdušen je za Bitcoin, izvorno kodo za zagon in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 6, 06 članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se pojavljajo v zadnjem času.

Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen informativnim funkcijam. Redko gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za odstranitev ali promocijo ali za nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne nudi investicijskih, davčnih, glob ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršen koli propad ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na katere koli reči, predmete ali izdelke in ponudnike, ki so omenjeni tukaj.

24325763

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -