17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Grayscale za povečanje ponudbe kripto skladov v Evropi

- Advertisement -

Izvršni direktor Michael Sonnenshein je dejal, da bo evropska uvedba podjetja potekala po delih zaradi množice regulativnih režimov in odnosa vlagateljev.

58 Celotni pogledi

00 Popolne delnice

Nadzornik digitalnega premoženja Grayscale Investments načrtuje razširitev svoje ponudbe izdelkov v Evropo, da bi vplival na rastoče institucionalne zahteve po kriptovalutah v regiji, je v torek potrdil izvršni direktor Michael Sonnenshein.

V intervjuju z Bloomberg, Sonnenshein je dejal, da je podjetje nekoč postalo ohranjanje sestankov z domačimi spremljevalci, da bi se pogovarjali o tem, kako bo nabor trgovskega blaga Grayscale uveden v regiji. Podjetje ni naredilo nobenih dokončnih načrtov glede tega, s katerimi borzami in mednarodnimi lokacijami bi bili podprti za začetek, čeprav Grayscale načrtuje začetek pilotnih ocen na več trgih po Evropski uniji.

Sonnenshein je opredelil, da bo podjetje Grayscale moral preučiti vedenje vlagateljev in domače predpise pri ugotavljanju uvedbe svojih izdelkov. “Tudi ob predpostavki, da je EU enotna, ne iščemo celotnega vašega evropskega trga kot enega trga,” je dejal. “Za spremembo bomo zelo obzirni, zelo metodični glede vseh finančnih ugodnosti in finančnih središč, v katerih začnemo znotraj odpadkov.”

Grayscale je avtor daleč največji nadzornik kripto skladov v areni, z več kot $10.7 milijard v virih pod upravo od ponedeljka. Bitcoin Believe v sivih odtenkih, ki se trguje pod oznako GBTC, je zbral skoraj $10.8 milijard v virih. Medtem je sejem ne več predolgo v preteklosti, ki je sprožil peneči pogodbeni sklad, ki izključuje Ethereum, že ima več kot 3,7 milijona dolarjev pod upravo.

Tukaj a preglejte naše 10 sredstva za financiranje s kriptovalutami z enim premoženjem od 4./00/1200.AUM in druge statistike na vse blago v sivih odtenkih je na naši spletni strani iz dneva v dan, zato je na spletu objavljeno: https://t.co/1WBt5qD8Zo$BAT $BCH $BTC $ETC $ETH $FIL $LINK $LPT $LTC $MANA $ SOL $XLM $ZEC $ZEN pic.twitter.com/ELHwldtB7r

— Sivine (@Grayscale) april 10, 2022 Povezan: Institucionalno financiranje teče iz ETH v konkurenčne altcoine L1

Grayscale je iskal pretvorbo svojega vodilnega izdelka GBTC v nadomestni sklad, ki ga trg Združenih držav primanjkuje. Grayscale je izrazil pripravljenost za krajo idealnega gibanja proti vrednostnim papirjem in nadomestna obrestna mera mora utišati, da zamuja svojo uporabo.

Kot slavni Bloomberg ima evropski trg več kot 80 kripto nadomestnega blaga, skupaj z 58, ki so bili lansirani prej kot 2022.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -