17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Greenidge načrtuje razširitev rudarskih dejavnosti na Južno Karolino

Greenidge načrtuje razširitev rudarskih dejavnosti na Južno Karolino

Po navedbah podjetja za kripto rudarstvo je objekt v Južni Karolini sposoben risati 80 megavatov moči, od katerih sta dve tretjini proizvedeni iz virov energije brez ogljika.

397 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Greenidge plans to expand mining operations to South Carolina

Rudarsko podjetje za bitkoine Greenidge Generation je napovedalo, da bo začelo delovati v Južni Karolini že letos.

V petkovem sporočilu je Greenidge dejal, da bo delovalo v ogljično nevtralni kripto rudarski objekt v mestu Spartanburg. Družba je sporočila, da je podpisala pismo o nameri za 91 – letni zakup pri lokaciji tiskarne LSC Communications na obrobju mesta Južna Karolina, kjer namerava začeti kopati kripto »pozno 2021 ali zgodnje 2022. “

Po mnenju Greenidgea je lokacija lahko risala 80 megavatov (MW) moči, od katerih sta dve tretjini proizvedeni iz virov brez ogljika, vključno z jedrsko energijo. Izvršni direktor Greenidgea Jeff Kirt je dejal, da gre za korak k podjetju, ki v ZDA ustvarja “okolju prijazno rudarstvo Bitcoinov”.

Podjetje je že lastnik elektrarne za svoje delovanje v New Yorku, ki jo namerava razširiti 85 MW avtor 2022. Kljub temu, da je Greenidge objavil svojo namero, da bo vodilni v na videz zeleni “proizvodnji energije in kriptovalutah”, kritiki, kot je okoljska skupina Seneca Lake Guardian, trdijo, da Greenidge ravno prehaja z uporabe premoga za svoje rudarske dejavnosti na zemeljski plin, pridobljen iz frackinga .

Povezano: Jug Karolinski senat prepozna Blockchain kot kritično novo tehnologijo

Medtem ko se Greenidge zavzema za rudarstvo proti Južni Karolini, se številna podjetja, ki naj bi se rešila pred regulativnimi ukrepi na Kitajskem, obračajo na Teksas, da bi ustanovila svoje dejavnosti. Podjetje Crypto mining Blockware je v četrtek sporočilo, da bo širilo svoje poslovanje v Kentuckyju, ki ima nekatere najnižje industrijske stroške energije v ZDA.

Prejšnji članekBitcoin pomlad? Wyckoff 'groundhog' kaže, da lahko kripto zima traja še 6 tednov
Naslednji članekNFT-ji, osredotočeni na uporabnost: prihodnost umetnosti veriženja blokov?

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments