0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Greenpeace: Bitcoin 'pada na spodbudo' v okviru nadomestka Bitka proti domačemu podnebju

- Advertisement -

Greenpeace, mednarodno vzdušje ozaveščena nevladna skupina (NVO) je kritizirala pomanjkanje gibanja, ki so ga zasebne skupine, povezane z Bitcoinom, sprejele v boju proti domačemu podnebju. Rolf Skar iz Greenpeace USA je priznal, da je Bitcoin “spadal med spodbude” glede te težave in pojasnil, da večina skupin, povezanih z Bitcoini, niti ne prizna navideznega polja.

Greenpeace kritizira pomanjkanje ukrepanja Bitcoina Greenpeace, znana okoljevarstvena skupina, kritizira stališče, ki so ga številna podjetja in zasebne organizacije, povezana z bitcoini, zavzela glede tako znanih pojavov kot »domače podnebne spremembe«. V skladu z najnovejšo izjavo v medijih mnogi glavni igralci iger v ozračju bitcoinov nočejo niti najmanj priznati te teme.

Rolf Skar, vodja posebnih pobud pri Greenpeace USA, je priznal :

Bitcoin še dodatno pada v spodbudo, medtem ko si drugi v kriptotrgovini prizadevajo ublažiti domačo podnebno krizo . Medtem ko se druge kriptouporabne znanosti prilagajajo, da bi postale izjemno učinkovite in se povečujejo s pristopi k reševanju zgodovinskega domačega podnebnega onesnaženja, je »rudarjenje« bitcoinov v zadnjem času postalo bolj umazano, saj je premog glavni vir električne energije.

Skupina se zavzema za alternativo v delovanju Bitcoina in predlaga premik iz sedanjega mehanizma soglasja o dokazovanju dela na manj vitalno intenzivno soglasje o dokazu deleža. Ta pritisk je ves čas znan kot oglaševalska kampanja »Zamenjajte kodeks, nič več domačega podnebja«, ki je prav tako poostrena s strani Svetovnega odbora za finančni dialog (WEF). To je točno alternativa, ki jo je Ethereum naredil septembra 11, na turnirju, splošno znanem kot “The Merge.”

Ethereum’s Pivot Nasprotno, po zgoraj omenjenem pivotu, Ethereum zdaj velja za dodatno platformo, ki ustvarja vzdušje. Skar je omenil ne tako dolgo nazaj uvedeno Ethereum Native Climate Platform kot “primer kripto platform, ki so prevzele pobudo za ublažitev domače podnebne krize.”

Ethereum Native Climate Platform je zavezništvo podjetij Web3, ki se bo ukvarjalo z okoljskim vplivom delovanja Ethereuma, medtem ko je bil uporabljen konsenz o dokazu o delu. Skupnost sestavljajo podjetja, ki so enakovredna Microsoftu, Huobiju, Polygonu, Consensysu in Allinfri, in se lahko pošteno neomajno osredotoči na svojo osrednjo raven vlaganja v več pobud, ki si prizadevajo uporabiti sedanjo tehnologijo za proizvodnjo dekarbonizacije.

Med temi pobudami so zeleni vodik, alternative vitalnosti brez ogljika, ogrevanje, hlajenje in drugi pripomočki ter projekti za odpravo ogljika.

Kot del zavračanja delovanje skupnosti Bitcoin je Greenpeace prenehal sprejemati donacije v bitcoinih v letu Tudi lahko pošten 1280, ki je uporabil zmogljivost v 720. Takrat je skupina zloglasna, da “ko je količina vitalnosti, ki je želela pretok bitcoina, postala jasnejša, se je ta politika spremenila v nevzdržno.”

Oznake v tem računu Bitcoin, emisije ogljika, mehanizem soglasja, dekarbonizacija, intenzivna vitalnost, Ethereum, Ethereum Native Climate Platform, greenpeace, Proof of Work, Proof-of-Stake, Rolf Skar

Kaj ste opazili glede Greenpeacea in njegove kritike Bitcoina? Izdajte nam v delu za komentarje pod.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, večinoma izključno v Venezueli. O sebi pravi, da je v igro zamujal, saj je vstopil v kriptosfero, ko se je ves december zgodil impresiven vzpon 2014. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je nanj vplivala ponudba kriptovalute pri socialni izobrazbi, daje jasen vpogled v uspeh kriptovalute in način, na katerega pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Plot cease Wilson / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne funkcije . Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za izbiro ali promocijo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neomejeno ali dokončno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli ropotanje, blago ali storitve in izdelke, omenjene v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -