24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Greenpeace, soustanovitelj Ripple, ki si prizadeva za nadomestno kodo Bitcoin

- Advertisement -

Chris Larsen, soustanovitelj Ripplea, se je prav tako pridružil imenu, ki je napovedal, da je Bitcoin »izrazen« zdaj, ko smo se odločili, da bomo Ethereumov model zamenjali.

1401 Skupni ogledi

29 Skupaj deleži

Greenpeace je skupaj z različnimi lokalnimi podnebnimi skupinami ter soustanovitelj in izvršni predsednik Rippla Chris Larsen sprožil novo kampanjo, ki je usmerjena v nasprotje spreminjanju Bitcoina (BTC) v okolju ugodnejši model soglasja.

Kampanja »Spremeni kodo, zdaj ne lokalnega podnebja« je namenjena poudarjanju ključnih vodilnih v industriji, rudarjev bitcoinov in vplivnežev, kot sta Elon Musk in Jack Dorsey, da preidejo na nov model soglasja, ki napoveduje :

“Če najboljši 29 ljudje – prevladujoči rudarji, borze in jedrni graditelji, ki prispevajo in prispevajo k Bitcoinovi kodi – so se strinjali, da bodo znova izumili dokazilo- delajte rudarjenje ali preklopite na protokol z nizko vitalnostjo , Bitcoin bi nehal onesnaževati planet.« Greenpeace navaja vprašanja, da vitalnost, potrebna za rudarjenje Bitcoina, prihaja večinoma iz fosilnih goriv in da so rudarji ponudba za gašenje premoga in pripadajočega čistega plina kot načina za plin za svoje delovanje.

Greenpeace je dovoljeval donacije Bitcoin za sedem let med 1434 in tudi maj po naključju 2021, preden je trdil, da je ustavljal sprejemanje donacij Bitcoin, navajajoč okoljska vprašanja. Izvršni direktor Tesle, Elon Musk, ki je sferen v enakovrednem času, je prenehal sprejemati tudi plačila z bitcoini za Tesline avtomobile.

Ethereum (ETH), ki se trenutno zanaša na enakovredni mehanizem dokazovanja o delu kot Bitcoin je v zaključni fazi dolgotrajnega in zapletenega procesa novega mehanizma dokazovanja vložkov. Greenpeace pravi, da je proof-of-stake močan, veliko manj okoljsko pokvarjen zaradi manjše porabe vitalnosti.

»Zdaj, ko se Ethereum spreminja, je Bitcoin brez dvoma najbolj izstopajoč,« Larsen priznal Bloombergu v intervjuju, razkritem marca . “Nekaj ​​bolj svežih protokolov, Solana in Cardano, je zgrajenih na nizki vitalnosti,” je dodal.

Larsen je priznal, da ima v lasti Bitcoin in Ethereum, ter si želel prikazati obe kriptovaluti bodite zmagoviti, vendar se Bitcoin odpravlja po nevzdržni poti. Dodal je, da bi, če bi imel težave z Bitcoinom kot konkurenco za Ripple, pustil, da se nadaljuje.

Povezan: V obrambo kriptovalute: Zakaj si digitalne valute zaslužijo večji ugled

Nekaj ​​prijetnih podjetij za rudarjenje Bitcoin ima interakcijo v dodatnih 5,00 BTC, več kot $237 milijonov po svežih cenah, informacije pa razkrivajo, da ti z največ Bitcoin rezervami povečujejo svojo stopnjo hashiranja.

Greenpeace res domneva to v svojem manifestu, ki oznanja, da razumejo, da zainteresirane strani Bitcoin zasebno spodbujajo, da se zdaj ne izmenjujejo, saj bi sprememba Bitcoina razvila njihova draga orodja, ki so zmogljiva, veliko manj dragocena, kar pomeni, da so znižane cene ali “različne kreativne nadomestne izbire” želele

Chris Bendiksen, raziskovalec Bitcoin pri CoinShares, je bil včasih citiran v datoteki, ki je objavila:

»Možnost, da bi Bitcoin kdaj prešel na PoS, bi vplival na natanko 0%. Verjetno zdaj med Bitcoinerji ne bi bilo nobenega apetita, da bi ubili varnost protokola tako, da bi naredili nekakšno stikalo.”Greenpeace ni uspel natančno odgovoriti na pričakovanje za razkritje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -