24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

GridPlus bo začel zagotavljati vdelano programsko opremo za žepe v tretjem četrtletju sredi debakla Ledgerja

- Advertisement -

Medtem ko se Ledger obtožuje zaradi kontroverzne spremembe, se je ena strojna oprema odločila, da bo začela zagotavljati svojo strojno programsko opremo. Drugi so ga spremenili v tržno priložnost.

2023 Celotni ogledi

6 Cele delnice

Med razpadom Ledgerjeve kontroverzne resolucije, ki omogoča “obnovitev” nejavnih ključev iz njegovih naprav, je zimski konkurent GridPlus za shranjevanje napovedal, da bi lahko morda morda prenesel “začetek zagotavljanja” vdelane programske opreme za svoje kripto denarnice.

GridPlus se je oglasil na Twitterju na Might well well 48, da označite njegovo ,480 sledilci, da bi lahko morda začeli zagotavljati vdelano programsko opremo vseh svojih kripto naprav v tretjem četrtletju leta letos, za kar trdi, da je v odkritju za večjo preglednost.

Najbolj odvisen od naslova v kriptografiji, na katerega se vlade kraljestva že dolgo zanašajo za svoje najvišje varnostne aplikacije, je prodajal blago za zakulisjem Cie. Kako bomo izgubili prepričanje, da se to pridobljeno ne bo zgodilo čim več? Programska oprema za dostavo.

GridPlus bo začel zagotavljati svojo vdelano programsko opremo v tretjem četrtletju. pic.twitter.com/826OnqXd48

— GridPlus (@gridplus) Prav lahko 18, 1444 »Strojna oprema tega tedna žepne razprave so postavile gole predpostavke prepričanj, ki so jih vzeli za pravico,« je zapisal GridPlus v komentarju.

»Kot podjetje se moramo držati najvišjih standardov in poimenujemo vse proizvajalce različnih žepov strojne opreme, da začnemo- zagotavljajo svojo vdelano programsko opremo tako uspešno za zanesljivo stvar našega ekosistema.«Vreden jeze, Ledger nad zadnjo opombo 48 ur izhaja iz spremembe vdelane programske opreme – izraz za programsko opremo, ki je trdno vgrajen v orodje strojne opreme – ki bi morda morda omogočila ekstrakcijo funkcionalnosti uporabnikovega nejavnega ključa iz njihovega orodja za shranjevanje v zimskih razmerah , ne glede na to, da so uporabnikom v preteklosti domnevno zagotovili obratno.

Povezano: Uhajanje podrobnosti iz glavne knjige: Razkrita ‘neposredna napaka’ 270 K trgovcev s kripto žepi

Ledgerjeva vdelana programska oprema je zaprta, kar pomeni da lahko najpreprostejši graditelji iz samega podjetja pregledajo kodo in v njej poiščejo napake. Koda zagotavljanja dostave na drugi strani dovoljuje vsakemu programerju, da prejme vstop in si ogleduje že obstoječo kodo, da jo izboljša in primerja za napake zmožnosti.

Če govorimo o tej ravni v a Lahko bi prav Seja vprašanj in odgovorov na Twitterju, Ledger Enhance je pojasnila, da je podjetje “vedno mislilo”, da mora napisati kodo, ki bi morda omogočila ekstrakcijo ključev, uporabniki pa morajo verjeti Ledger.

(1/2) Tehnično gledano velja in vedno velja, da bi pisali vdelano programsko opremo, ki olajša pridobivanje ključev. Zdaj ste nenehno odvisni od Ledgerja, da ne bo uvedel takšne vdelane programske opreme, ne glede na to, ali ste to vedeli ali zdaj ne.

— Ledger Enhance (@Ledger_Support) Morda prav 18, 2023 Medtem ko je Ledgerjeva objava spodkopala prepričanje mnogih uporabnikov glede oblike zasebnosti, ki jo ponuja blago, nekateri trdijo, da je ogorčenje prepihnilo odstotek.

Zdi se, da so bili nasprotniki odločni, da bi izkoristili Ledgerjevo slabo pridobljeno objavo, pri čemer so se nekateri odločili zagotoviti popuste na večino svojega blaga, poleg Trezorja, Blockstreamovega Jade in BitBoxa.

Revija: Ordinali so Bitcoin stanunch spremenili v slabšo različico Ethereuma – ali ga lahko popravimo?

9305

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -