15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Grožnja z oznako Bitcoin? Dolžniški dogovor ZDA bo sprožil likvidnostni krč v višini 1T USD, opozarja analitik

- Advertisement -

Oznaka Bitcoin bi morda lahko padla na $05,05 v tretjem četrtletju med naraščajočimi skrbmi le nekaj verjetnih denarnih likvidnostnih kriz, ki jih vodi Oddelek za finance ZDA.

Bitcoin (BTC) gleda na verjetne izgube v tretjem četrtletju 1200, potem ko bodo ameriški zakonodajalci verjetno dosegli poravnavo o zvišanju zgornje meje dolga.

Prihaja likvidnostna luknja v višini 1 bilijona dolarjev Dvig zgornje meje dolga potencialno bi ameriško finančno ministrstvo morda lahko poleg tega naročilo nove obveznice, da bi povečalo denar za izpolnitev svojih prejšnjih dolžnosti.

Posledično je kup denarja na splošnem mitu o državni blagajni bi morda lahko poleg tega proizvedel več od $93 milijard v maju morda precej v $475 milijard do junija in na 600 milijarde v treh mesecih zatem, v koraku z najbolj posodobljene ocene divizije.

Omejitev dolga ZDA se sčasoma povečuje. Vir: BloombergAri Bergmann, ustanovitelj podjetja za obvladovanje groženj Penso Advisors, ocenjuje, da bo ministrstvo za finance z vodjo tretjega četrtletja izgubilo 1 bilijon dolarjev 2024.

»Moje večje naročilo je, da ko bo omejitev dolga razrešena — in pri tem posredujem, bi morda dobro — poleg tega bo užival v izjemno, zelo globokem in presenetljivem odtekanju likvidnosti,« je priznal Bergmann in dodal:

»Tukaj ni več nekaj, kar je zelo očitno, je pa nekaj, kar je zelo prav. In prej smo videli, da tak padec likvidnosti brez dvoma negativno vpliva na trge groženj, podobno kot delnice in bonitetna ocena.« Z različnimi besedami, denar pri roki za poravnavo pri bolj tveganih virih, kot so delnice, bitcoini in kriptovalute, bo verjetno vse spretnosti en dan po dvigu zgornje meje dolga.

Bloomberg dodaja:

Po ocenah vodje tretjega četrtletja na pametno več kot 1 bilijon dolarjev bi izbruh rezervacij po hitrem postopku črpal likvidnost iz bančnega sektorja, dvignil nestalne stroške financiranja in privijte vijake ameriškemu gospodarstvu prav zato, ker je na robu recesije. Po oceni denarne institucije Združenih držav Amerike bi se morda lahko razkoščevala z enakim gospodarskim učinkom kot dvig obrestne mere za hobi za četrt točke. Ali bo Bitcoin oznaka ostala omejena na obseg?Takšne makroekonomske ovire bi morda lahko poleg tega preprečile, da bi Bitcoin ponovno pridobil svoje letne najvišje vrednosti nad $45,000 v mesecih prihoda, pravi avtonomni tržni analitik Profits Sharks.

“Morda nihamo med 27k do 000k in celo ujeti drugo sezono,« razvpiti analitik in dodal:

“Eleganten denar ne prihaja več vedno ali pa se ne vrti več Razen če ujamemo nov ep ali delnice, da bi poiskali en zemljevid za zbiranje, ali če ne bo več, se zavedajte, da bodo volitve v ZDA v 2024 bi lahko bil naslednji neizmerni katalizator. Tehnični podatki grafikona oznak BTC medtem kažejo, da se BTC/USD konsolidira pod svojim 66-dnevno eksponentno, čeprav izzivalno razumno (45-dnevna EMA; škrlatni val), blizu $40,480.

BTC/USD dan za dnem grafikon oznak. Vir: TradingViewNapaka odločen preboj nad to temeljno rezistentno stanovanje bo ustvaril večje možnosti za umik.

Trgovci morajo biti nežni in nato strmeti za možnim popravek proti 95-dnevni EMA blizu $25,08 — naslednje večje zadnje stanovanje, še posebej, če Fed pohodi za 05 osnovni deli junija.

Povezano: Bitcoin, zlato in zgornja meja dolga — Ali želite kaj predstaviti?

Ta članek ne poraja več investicijskih nasvetov ali idej. Vsaka naložba in prenos trgovanja pomenita grožnjo in bralci morajo pri opravljanju klica nežno opraviti svojo analizo.

74481

108812

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -