18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Guggenheim registrira sklad, ki omogoča izpostavljenost Bitcoinu po klicih CIO Crypto Tulipmania,...

Guggenheim registrira sklad, ki omogoča izpostavljenost Bitcoinu po klicih CIO Crypto Tulipmania, napoveduje zrušitev BTC

Guggenheim Registers Fund That Allows Bitcoin Exposure After CIO Calls Crypto Tulipmania, Predicts BTC Crash

Guggenheim je registriral nov sklad z ameriško komisijo za vrednostne papirje in borzo (SEC), ki bi lahko bila izpostavljena kriptovalutam, zlasti bitcoinom. Vložitev je prišla, ko je glavni investicijski direktor podjetja za upravljanje premoženja večkrat podal medvedje napovedi bitcoinov in kriptovaluto imenoval Tulipmania.

Guggenheimov ustanovitveni sklad, ki bi lahko bil izpostavljen bitcoinom

Guggenheim Funds Investment Advisors LLC je v torek pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) vložil izjavo o registraciji za Guggenheim Active Dodelitveni sklad. Guggenheim Investments ima približno $ 270 skupnih sredstev v upravljanju v fiksnem dohodku, lastniški kapital in alternativne strategije.

Vložitev opisuje sklad kot “novo organizirano, raznoliko investicijsko družbo za upravljanje z zaprtim kapitalom.” Med naložbami, v katere lahko novi sklad vlaga, so »naložbe v kriptovalute, digitalna sredstva ali navidezne valute«. V prijavi je navedeno:

Sklad lahko išče naložbeno izpostavljenost do kriptovalut (zlasti bitcoinov)… z izvedenimi instrumenti z gotovinsko poravnavo, na primer terminske pogodbe, s katerimi se trguje z gotovino, ali z naložbenimi nosilci, ki ponujajo izpostavljenost do bitcoinov ali drugih kriptovalut z neposrednimi naložbami ali posredno izpostavljenostjo, kot so pogodbe na izvedene finančne instrumente.

Po opisu tveganj, povezanih z vlaganjem v bitcoin, je družba ugotovila, da se lahko „izpostavljenost sklada do kriptovalut sčasoma spreminja in zato takšna izpostavljenost ni vedno zastopana v portfelju sklada.“

Prijava Guggenheima je sledila številnim medvedjim napovedim glavnega direktorja za naložbe (CIO) družbe Guggenheim Partners, Scotta Minerda, ki je tudi predsednik Guggenheim Investments, globalnega svetovanja o upravljanju premoženja in naložb. delitev Guggenheim Partners.

Medtem ko ima Minerd dolgoročno napoved v višini $ 600 K za BTC je govoril, da se bo cena bitcoinov kratkoročno zrušila in bi lahko padla 50% do $ 20 K – $ 30 K nivo. Prejšnji teden je napovedal večjo razprodajo bitcoinov, potem ko je aprila opozoril na večji popravek, in dejal, da je kriptovaluta videti “zelo penasta.”

Glede na vložitev SEC, Minerd bo odgovoren za vsakodnevno upravljanje portfelja sklada za aktivno dodelitev Guggenheim.

Minerd je tvitnil maja 28, “Kripto vlagatelje opozorite: bodite pripravljeni na nestanovitne praznične vikende.” Maja 19 je zapisal: »Kripto ima dokazano Tulipmanija. Ko se cene dvigujejo, se čebulice tulipanov in kriptovalute množijo, dokler ponudba ne preplavi povpraševanja po prejšnjih klirinških cenah na trgu, «pojasnjuje:

To je ne smrt kripto, tako kot propad Tulipmanije ni bil konec čebulic tulipanov.

Nekateri ljudje v kriptoskupnost domneva, da je Minerd podal medvedje napovedi, da bo Guggenheimu omogočil nakup dip.

Guggenheim ima še en sklad, ki je lahko izpostavljen bitcoinom. Sklad za makro priložnosti Guggenheim lahko išče naložbeno izpostavljenost do bitcoinov posredno z vlaganjem do 10% njegove čiste vrednosti sredstev v Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), opisuje njegova prijava SEC.

Kaj menite o tem, da je Guggenheim ustanovil sklad, ki bi lahko bil izpostavljen bitcoinom, potem ko je njegov direktor informacijske tehnologije, imenovan kripto Tulipmanija, napovedal, da bo cena bitcoinov padla? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Southeast Asia's Largest Bank DBS Launches First Security Token Offering on Its Cryptocurrency Exchange

BNY Mellon Sets Up Crypto Unit in Ireland as Central Bank Says Bitcoin Is ‘of Great Concern’

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments