13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Guggenheimov novi sklad bo morda želel izpostaviti Bitcoin, kaže vložitev SEC

Guggenheimov novi sklad bo morda želel izpostaviti Bitcoin, kaže vložitev SEC

Novi sklad za aktivno dodelitev Guggenheim bo diverzificiran, zaprt investicijski sklad za upravljanje, ki bo morda iskal naložbeno izpostavljenost do kriptovalut.

3418 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Guggenheim’s new fund may seek exposure to Bitcoin, SEC filing shows

Globalna investicijska družba Guggenheim Investments je pri Združenih državah Amerike vrednostnih papirjev in borze vložila zahtevek za nov sklad, ki bo morda iskal izpostavljenost do bitcoinov (BTC).

Sklad za aktivno dodelitev Guggenheim bo diverzificiran, zaprt investicijski sklad za upravljanje, ki bo morda želel izpostavljenost naložbam do kriptovalut, kot je Bitcoin, z izvedenimi instrumenti, poravnanimi z gotovino. Takšni instrumenti vključujejo terminske pogodbe, s katerimi se trguje na borzi, naložbena orodja, ki ponujajo izpostavljenost do BTC, pa tudi druge kriptovalute z neposrednimi naložbami ali posredno izpostavljenostjo, kot so pogodbe o izvedenih finančnih instrumentih, opombe k vložitvi.

Družba je izjavil, da lahko izpostavljenost sklada kripto privede do znatnih izgub sklada, pri čemer navaja številna tveganja, povezana z industrijo:

„Kriptovaluta je nova tehnološka inovacija z omejeno zgodovino; gre za zelo špekulativno sredstvo in prihodnji regulativni ukrepi ali politike lahko omejijo, morda v bistveno neugodnem obsegu, vrednost posredne naložbe Sklada v kriptovaluto in zmožnost zamenjave kriptovalute ali njene uporabe za plačila. “

V skladu z dokumentom bo Guggenheimov glavni investicijski direktor Scott Minerd odgovoren za vsakodnevno upravljanje sklada portfelja skupaj s pomočnico direktorice informacijske tehnologije Anne Bookwalter Walsh, izvršnim direktorjem Steveom Brownom in direktorjem Adamom Blochom.

Lani je Guggenheim vložil še eno prijavo SEC, v kateri je navedel, da lahko Guggenheimov sklad za makro priložnosti išče izpostavljenost naložbam Bitcoin posredno z vlaganjem do 10% njegove neto vrednosti premoženja v Grayscale Bitcoin Trust.

Minerd je znan po nekoliko mešanem stališču do kripto in Bitcoinov, saj je izvršni direktor po Bitcoinu kripto trg označil za “Tulipmania”. potonil v bližino y $ 30, 000 maja 19. Kljub temu, da je kripto industrijo primerjal s finančnim balonom, je Minerd dolgoročno še vedno naklonjen Bitcoinom in v začetku tega leta napoveduje, da lahko BTC potencialno doseže $ 600, 000.

Prejšnji članekDEX EmiSwap, ki ga upravlja skupnost, zbere 104 milijone dolarjev zasebnega financiranja
Naslednji članekIota 2.0 'Nectar' DevNet začne delovati, da doseže popolno decentralizacijo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments