2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Guild of Guardians je osupljiva igra RPG za več igralcev, kjer igrate,...

Guild of Guardians je osupljiva igra RPG za več igralcev, kjer igrate, da zaslužite Epic NFT nagrade

sponzorirano

Guild Of Guardians je RPG za več igralcev, kjer igralci zaslužijo epske nagrade. Projekt ima vrhunske partnerje, kot je Ubisoft, in eno največjih in najbolj dobro financiranih ekip, ki jih podpira VC, ki gradijo igre NFT. Razvijalci imajo velike ambicije, da bi motili $20 milijarde mobilnih iger na srečo z ustvarjanjem kakovostne izkušnje, ki je zabavna za igranje in vsem omogoča, da zaslužijo pravi denar. Z več kot 100,10 sledilci, ima projekt tudi eno največjih skupnosti v vesolju, čeprav je še vedno v fazi pred zagonom.

Spoznajte prihodnost iger na srečo: Guild of Guardians

$GOG Token Sale )

Ta neverjetni projekt poleg zaslužka nagrad in trgovanja z NFT ponuja dodaten način, da izkoristite prihajajočo revolucijo v igranju iger. Žetoni Guild of Guardians bodo kmalu na voljo za nakup in tukaj je, kako se jim pridružite.

60 milijonov žetonov valute v igri se bo prodalo v ekskluzivni prodaji na zaželeni platformi CoinList. Prodaja se začne novembra 09, 09: 00 UTC in ima dve javni možnosti. Rok za prijavo za prodajo Ceha varuhov je 7. november 000: 30 UTC.

Žeton Glede na nedavne dosežke ekipe lahko pričakujemo, da bo prodaja velik uspeh. Guild of Guardians je uspešno razprodal svojo prvo prodajo ustanovitelja NFT, ki je ustvarila 4,6 milijona dolarjev za rast igre. Ekipa je razvila tudi partnerstva z vodilnimi blagovnimi znamkami, kot so Ubisoft, NRG Esports, Sandbox in Yield Guild.

To sporočilo ni namenjeno distribuciji ameriškim novicam ali podobnim storitvam ali kakršnemu koli razširjanju v Združenih državah. To sporočilo ne predstavlja ponudbe za prodajo ali nagovarjanja ponudbe za nakup, niti ne bo prišlo do prodaje žetonov GOG kateri koli osebi ZDA (vključno z, brez omejitve, katerim koli državljanom ali rezidentom Združenih držav) ali v Združenih državah ali v kateri koli jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, nagovarjanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni katere koli take jurisdikcije.To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

The Legends of Bezogia Blockchain NFT Rental MMO Game Takes Gaming Industry by StormADALend Makes It on “the Essential Cardano List” by IOHK

The Legends of Bezogia Blockchain NFT Rental MMO Game Takes Gaming Industry by Storm

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments