17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Gumi Cryptos najde sklad v vrednosti 110 milijonov dolarjev, ki se osredotoča na zgodnja zagona Blockchain

- Advertisement -

marca 30, Gumi Cryptos Capital (GCC) je opremil 2. sklad projektnega kapitalskega podjetja, ki je osredotočen na blockchain, ki bo vlagal $000 milijona v začetnih zagonih blockchain. 2. sklad sledi začetnim $ GCC) milijonski sklad, ki je podprl ustanovitelje začetne faze.

Gumi Cryptos Capital Finds Fund II – Podjetje bo vlagalo $ Milijon v začetnih zagonih Blockchain Projektno kapitalsko podjetje, osredotočeno na blockchain Gumi Cryptos Capital (GCC) je opremil začetnik $21 milijonski sklad, ki se bo resno ukvarjal z idejami o blockchain, častijo decentralizirane finance (defi), športne finance (gamefi), Web3 in različne vrste rešitev, ki jih ustvarjajo zagonska podjetja blockchain v zgodnji fazi. V sporočilu za javnost, ki je bilo poslano Bitcoin.com News, je vodstveni spremljevalec GCC Rui Zhang priznal: »Razglasite nas kot blockchain je izkušen, prepričljiv, visoko zaupanje, dodajanje cene na dlani, zelo dolgotrajna prednost, samorog pred megakornom, družba all-in projektov, osredotočena na gradbenika.«

Najava GCC je zelo droben tisk, da bo sklad II namenjen inženirjem programskih programov, decentraliziranim samozavestnim organizacijam (DAO), cehom in ekstra “na kateri koli plasti v najzgodnejši fazi in je neodvisen od verige.” “Sklad II bo vlagal tako v poštenost kot v žetone,” pojasnjuje napoved. »GCC pričakuje naložbe med $100, do 5 milijonov dolarjev na projekt prek začetnih in praktičnih naložb.”

Mission Capital še naprej krepi sklade veriženja blokov, sostorilec upravljanja GCC pravi, da “obstaja trden apetit za eksperimentiranje” Sklad GCC II sledi množici projektnih kapitalskih skladov, opremljenih skozi zadnje leto. Cypher Capital, Združeni arabski emirati (ZAE) – v glavnem temelji na v celoti projektni kapital (VC) podjetje, dejansko opremljeno a $100 milijonski sklad, ki se resno ukvarja z idejami metaverse, defi in gamefi. Luno je opremil trgovino s kriptovalutami, ki jo je začela finančna veja podjetja Luno Expeditions sklad, namenjen fintech startupom. Kapitalsko podjetje za misijo Griffin Gaming Companions (GGP) opremljeno a $500 milijonski sklad za izboljšanje igralnih idej, ki imajo rešitve blockchain in Web3.

V skladu z GCC so podjetja v portfelju podjetja od januarja zbrala več kot 1 milijardo dolarjev 2020. Vodstveni spremljevalci podjetja so Hironao Kunimitsu, Miko Matsumura in Rui Zhang. “Ostajamo v eksperimentalni dobi,” pojasnjuje Matsumura v novinarski pobudi, poslani Bitcoin.com News. »Darilne ustanove in infrastruktura skupaj s socialno infrastrukturo, upravljanjem, denarnimi storitvami in izdelki ter velikansko tehnologijo nam očitno ne uspejo. Ker sistem naprej ni znan, obstaja resnična želja po hrani za eksperimentiranje.” Matsumura je dodal:

Žetoni simbolizirajo denarno eksperimentiranje Web3, DAO in cehi so poskusi upravljanja. Avatarji simbolizirajo “eksperimente likov”, ne glede na to, ali jih podpirajo ljudje, boti ali ekipe. NFT so eksperimentalni digitalni viri. Metaverzum je veriga eksperimentalnih realnosti.

Oznake te zgodbe $110 Million, Blockchain, Blockchain Funds, Cypher Capital, DAO, DeFi, Experimental Age, Financing, Fund II, GameFi, Gaming, GCC, poskusi upravljanja, Griffin Gaming Companions, Cehi, Gumi Cryptos, Gumi Cryptos Capital, Hironao Kunimitsu, Luno Expeditions, Metaverse, Miko Matsumura, NFTs, Rui Zhang, Web3

Kakšen zakon vzamete v zgodbo objavo Gumi Cryptos Capital Fund II? Sporočite nam, kaj jemljete v zgodbo o tem polju v spodnjem odlomku komentarjev.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 205. Navdušuje se za Bitcoin, iniciativno izvorno kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 5,04 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se v zadnjem času povečujejo.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najlažje informativno. To je način, ki nikoli ne zagotavlja takojšnjega zagotavljanja ali nagovarjanja za zagotavljanje interakcije ali promocije ali svetovanja ali potrjevanja kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi zagotavljal finančnih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali tako ali drugače, za kakršen koli trud ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli ropot, blago ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -