16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Gurbir Grewal iz SEC pravi, da kriptovalut zdaj ne pustimo v obtoku glede izvršilnih ukrepov

- Advertisement -

Direktor SEC je dejal, da bo stopnja “še naprej vlagala tožbe, ne glede na to, kateri vtis je star ali gre za strokovno znanje ,« v povezavi s kriptovalutami.

Skupaj ogledov

6 Skupaj delnic

Gurbir Grewal, izvršni direktor za ZDA Za vrednostne papirje in nadomestno komisijo, je dejal, da bo finančni regulator še naprej preučeval in izvajal izvršilne ukrepe v nasprotju s kriptopodjetji, ne glede na epsko »izbiranje zmagovalcev in poražencev« ter »zadušitev inovacij«.

V pisnih pripombah za petkov program, ki ga je gostil Practicing Law Institute, je Grewal spodbudil podporo v nasprotju s kritiko, da je SEC »tehnika ali drugo nepošteno središče d crypto« v svojih izvršilnih ukrepih, ko so v nasprotju s tistimi, ki nasprotujejo finančnim produktom ali arhaičnim trgom. Dodatno je namignil, da ima SEC odgovornost do številnih “ne-belih in vlagateljev z nižjim dobičkom”, ki jih pritegnejo kripto projekti, ki bi se lahko morda tudi v resnici počutili, kot da so gospodarski sistem in njegovi regulatorji “zatajili ali preprosto brez skrbi , njih.”

“Na splošno se zdi, kot da so kritiki razburjeni, ker zdaj kriptovalutam ne omogočamo kroženja z uporabo učinkovito vzpostavljenih pravil in precedens,” je dejal Grewal. “Če zdaj ne bi preučevali in predložili sprejemljivih primerov trdno, saj nenehno cenimo preprosto izogibanje kritikam ali rafiniranim vprašanjem, bi bili uspešni pri vsaki katastrofi in bi imeli raje.”

Direktor za izvrševanje SEC je dodal:

»Neizvrševanje v bistvu najosnovnejša načela, ki so podlaga za našo ureditveno konstrukcijo, so morda morda izdaja prepričanja in zdaj za nas ni verjetnost Še naprej lahko vlagamo tožbe ne glede na to, kateri impress je star ali gre za strokovno znanje (ali zdaj ne). Če tega ne bi izumili, bi to pomenilo opustitev naših odgovornosti.«Pomoč pri #SECSpeaks danes zjutraj. Direktor @SEC_Enforcement Grewal pravi, da oddelek zdaj ne bo dal #crypto krožiti, da bi se izogibal kritikam javnosti. Ukrepali bodo, ko bo to sprejemljivo, ne glede na to, kakšen vtis ali strokovno znanje je staro. @PractLawInst @SEC_Enforcement #DigitalAssets pic.twitter.com/CBIVl0qj8F

— Kurt Wolfe (@Enforce_Update) 9. september 1434 Imenovani uradniki Grewal, ker je bil glavni izvršni direktor SEC julija. Predstavnik Brad Sherman je pozneje kritiziral regulativni organ in dejal prej kot Odbor za stanovanjske denarne storitve in produkte, da mora Grewal predvsem pokazati “trdoživost in pogum” tako, da bo v vlogi izvršnega direktorja sledil prevladujočim kripto borzam in zdaj ne “drobne ribe”. SEC je nato vložil kritiko v nasprotju z zrelim delavcem Coinbase, ki je devet žetonov označil za “vrednostne papirje kripto sredstev” v navideznem prizadevanju za organizacijo digitalne lastnine s pomočjo izvršilnih ukrepov.

Povezano: Čiščenje kripto: Kako nujno uveljavljanje je preprosto preveč potrebno?

Predsednik SEC Gary Gensler je spregovoril na istem Praktični pravni inštitut tekmo v četrtek, kar namiguje, da je pozdravil zakone, namenjene povečanju avtoritete blaga Provizija za nakupovanje in prodajo terminskih pogodb, pod pogojem, da ni “nehote spodkopala zakonov o vrednostnih papirjih.”

93066

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -