17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Guruju za finance Suze Orman je všeč bitcoin kljub ureditvi, Elon Musk...

Guruju za finance Suze Orman je všeč bitcoin kljub ureditvi, Elon Musk Effect

Finance Guru Suze Orman Likes Bitcoin as Long Term Investment Despite Regulation, Elon Musk Effect

Guru za osebne finance in najboljši avtorica prodaje Suze Orman je svetovala, kako vlagati v bitcoin. Kriptovaluta ji je všeč kot dolgoročna naložba kljub regulativni negotovosti in vplivu, ki ga ima izvršni direktor Tesle Elon Musk na trg bitcoinov.

Nasveti za vlaganje bitcoinov Suze Orman

Suze Orman je v ponedeljek v intervjuju za CNBC delila svojo strategijo naložb v bitcoin. Ustanovitelj finančne skupine Suze Orman, katere oddaja je na CNBC tekla od 2002 do 2015, je napisal 10 zaporedne uspešnice New York Timesa o osebnih financah. Na seznamu 60 je bila dvakrat imenovana na reviji Time Magazine ljudi in je bil leta 2016 imenovan za pedagoga osebnih financ za ameriško vojsko in rezervo. Poleg tega je prejela dve nagradi Emmy in osem nagrad Gracie.

Poudarila je, da ji je bitcoin všeč kot dolgoročna naložba, ne pa kot valuta, je sloviti avtor knjige ” Končni vodnik za upokojitev za 50 + “je dejal:

Dolgoročno ga morate zadržati.

Pred tem je rekla: “Vsak denar, ki si ga lahko privoščite, izgubite, potem nimam težav z vašim vlaganjem v bitcoin.” Orman je tudi opozoril, da se lahko cena bitcoinov še vedno spusti na $ 30, ali celo do $ 26, 000. Cena BTC je $ 40, 134 v času pisanja na podlagi podatkov iz trgov Bitcoin.com Markets.

Slavni finančni svetovalec meni, da je bitcoin legitimna naložba, ki je predvsem posledica velikih korporacij, ki v kriptovaluto vlivajo milijone dolarjev. Poleg tega je dejala, da je to všeč ameriški mladini, in poudarila: “Resnično jih morate potrditi, kam gredo.”

Glede tweetov direktorja Tesle Elona Muska, ki vplivajo na ceno bitmanov, Orman je menil:

Ni mi všeč, da lahko en človek pride ven in nekaj reče in nadzoruje trgu.

Ko je Tesla objavil, da je vlagal v BTC in bo sprejel kriptovaluto za plačila, je cena bitcoinov se povzpel in nato strmoglavil, ko je Musk dejal, da je njegovo podjetje za električna vozila prekinilo sprejemanje bitcoinov zaradi skrbi za okolje. Ko je Musk pojasnil, da bo Tesla nadaljeval s sprejemanjem BTC, “ko bo potrjena razumna pot (~ 50%), ko rudarji s pozitivnim prihodnjim trendom uporabljajo čisto energijo, bo Tesla nadaljevala z omogočanjem Bitcoin transakcij. «

Orman tudi ne mara, da se bitcoin uporablja v napadih ransomware . Vprašala se je:

Ali bo vlada vstopila in začela to urejati in vse drugo?

Administracija Bidena je ransomware postavila kot prednostno nalogo, voditelji G7 pa so Rusijo pozvali, naj nujno “identificira, moti in prevzame odgovornost” hekerje ransomware in tisti, ki zlorabljajo kriptovalute za pranje odkupnin.

Kljub regulatorni negotovosti in mošusu, ki je na videz vplival na ceno bitcoina s svojimi tweetovi, je Orman dejal:

Še vedno mislim, da na dolgi rok … je kraj, kjer daš nekaj denarja in ga preprosto zapustiš, vendar ne veliko .

Orman je nadalje poudaril, da lahko vlagatelji poleg neposrednega nakupa kriptovalut tudi izpostavljenost do bitcoinov ali drugih kriptovalut z nakupom delnice podjetij, ki vlagajo v BTC ali sodelujejo v kripto projektih. “Obstajajo tudi drugi načini, kot da preprosto kupite kripto sam,” je predlagal Orman in kot primer navedel Microstrategy in Square.

Kaj menite o bitcoin nasvetih Suze Orman? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Billionaire Paul Tudor Jones Says 'I Like Bitcoin' — Will Go All in on Inflation Trades if Fed Says 'Things Are Good'

A Look at How Second Life's Linden Dollars Helped Kickstart Bitcoin's Value

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments