14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Guverner Floride Ron DeSantis kandidira za predsednika, jamči za zaščito bitcoinov

- Advertisement -

Vir: posnetek zaslona videoposnetka na strani Rumble Rona DeSantisaAmeriški predsedniški kandidat Ron DeSantis je ob napovedi svojega spora za predsednika ta teden obljubil, da bo zaščitil bitcoin.

DeSantis je v sredo med gostovanjem na Twitterju, ki ga je na polovici gostil milijarder Elon Musk, začel svojo hitrost za predsednika.

»Kot predsednik smo v položaju, da zaščitimo prožnost za realizacijo stvari, kot je bitcoin,« je priznal DeSantis. »Posredujem, da so to sodelavci, ki so prefinjeni, da bodo dosegli izbire. S tem so povezana tveganja, vendar naj to dosežejo.«

Regulatorji, podobni ameriški komisiji za vrednostne papirje in nadomestno komisijo ter komisiji za nakup terminskih pogodb na blago in Komisija za prodajo ima zasledovane izvršilne ukrepe proti kripto korporacijam v zadnjih tristo petinšestdesetih dneh, zakonodajalci pa se ukvarjajo z možnimi predpisi za skupno uvedbo doma.

»Posredujem, da si ga nedavni režim očitno lasti zaradi bitcoina,« je priznal DeSantis.

DeSantis se poleg tega ukvarja s premisleki, podobnimi zaprtju meje za priseljence, in se zavzema za “neustavne mandate covid vax” in “prebujeno ideologijo ,« med drugim v koraku s svojim spletnim prostorom.

Ni več navdušen nad CBDCPredvsem guverner Floride ni več vrhunski oboževalec digitalnih valut osrednjih finančnih institucij.

DeSantis je podpisal račun je v začetku tega meseca prepovedal uporabo CBDC-jev v svojem pojasnilu, ki ga je poimenoval “prvi v državi.”

Poleg tega prepoveduje uporabo CBDC, ki so jih izdale druge vlade, in poziva druge države, naj uporabijo svoje industrijske kodekse za uvedbo podobnih prepovedi.

»Bidnova osrednja finančna ustanova Digital Foreign Denary si prizadeva razviti vodstveni kader, ki bo nadzoroval razpon vrednosti prispevajočih, in tega ne bomo dovolili. Na Floridi si prizadevamo za osebno svobodo in ne bomo dovolili, da bi vase zaskrbljene elite kratile našo svobodo,« je DeSantis priznal v trditvi . na Might possibly .

Federal Reserve preučuje prednosti in tveganja CBDC, vendar uradniki osrednje finančne institucije priznavajo, da ne odločitev je bila sprejeta, vendar.

“Sem v položaj, da vas razkrije, če bom predsednik, ne bomo več izvajali digitalnega forexa centralne finančne institucije. Posredujem, da bo to velika, velika obremenitev finančnih svoboščin in finančne zasebnosti prispevajočih,« je v sredo priznal DeSantis. Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Kratko 3-minutno branje o nedavnih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -