-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Happy Hippos NFTs: Pioneer Collection Drop

Happy Hippos NFTs: Pioneer Collection Drop

sponzorirano

Nezamenljivi žetoni (NFT) so edinstvena podatkovna enota, ki je v digitalni knjigi in ni mogoče zamenjati. Uporabljajo se kot predstavitev predmetov, ki jih je mogoče enostavno reproducirati, kot so umetniška dela, slike, videoposnetki in zvočne datoteke, med drugimi digitalnimi datotekami. NFT so edinstveni na svoj način, saj uporabljajo tehnologijo veriženja blokov pri izdelavi preverjenega in dostopnega potrdila o lastništvu.

Veseli povodni konji so razred NFT, ustvarjenih z umetno inteligenco, naključno proizvedenih prek programiranega mehanizma in na podlagi verige blokov Ethereum.

Povodni konji so bili razviti iz več kot milijon sort v vzorec zbirka prve generacije 3101 Hippos .

O povodnih konjih

Povodne konjičke najdemo v Afriki, kjer so srečni in sobivajo v Harmonija. Kljub temu, ker je ta razred povodnih konj hitro ogrožena vrsta, ki hitro izumre, čakajo, da jih posvojijo voljni posamezniki.

Medtem ko so povodne konji na splošno čudoviti za lastništvo, vsak od njih stoji zaradi lastnega fizičnega videza. Najboljši med temi povodni konji so tisti, ki imajo bolj zapakiran videz, tako da imajo dodatne lastnosti, kot so brada, klobuk, nosijo kostum in komplet očal.

Vsak nakup Happy Hippos NFT vodi do tega, da platforma donira organizaciji za prostoživeče živali v ime kupca. Donacije so del prizadevanj za zaščito povodnih konj, saj živijo v njihovem naravnem habitatu. Hkrati se lastniku ustreznega Happy Hippos NFT podeli uradno potrdilo o posvojitvi dejanskega povodnega konja. To prinaša koncept tipov povodnih konj.

Vrste povodnih konj

Obstaja pet različnih vrst Povodni konji, odvisno od števila razlikovalnih lastnosti, ki jih prikazujejo. V zvezi s tem imamo:

Vrsta povodnega konja

Številka

Število atributov

Odstotna sestava

12801

Mitsko

17803Legendarno

925

Več kot 3

%

1280

2

028%

Edinstveno

25

Običajni

35%

028%
Redko

Projekt Happy Hippos je osredotočen na vračanje skupnosti in njihovo vključevanje v sistem. V ta namen platforma ohranja odprtost za vključitev vseh, ki želijo sodelovati v razpravi. Če se pridružite ekosistemu Happy Hippos, bo lastnik povodnega konja lahko ostal na tekočem in obveščen o vsem, kar obstaja, in o tem, kaj prihaja. Prav tako jih postavlja tako, da lahko dajejo ideje in prispevke o tem, kako je mogoče projekt razviti.

Še vedno poteka veliko načrtov za Happy Hippos. Načrti so namenjeni ohranjanju v njihovem srečnem stanju znotraj njihovega habitata v Harmony. Nekateri od teh prihodnjih načrtov vključujejo integracijo koncepta vzreje in komisij, če naštejemo le nekaj.

Medtem ko si prizadevajo za vedno večjo prihodnost za Srečne Povodni konji so na mestu, prispevek uporabnikov je zelo potreben. Vnos je mogoče podati le, če so uporabniki del razprav.

Lastništvo povodnega konja

Povodnih konj je mogoče dostopati z nakupom. Pri nakupu Happy Hippos lahko kupci uporabijo Crypto, PayPal, kreditno kartico ali Metamask za plačilo nakupa.

Ko kupite Hippo, Happy Hippo NFT gre neposredno na naslov denarnice, uporabljen pri nakupu. Po tem si lahko Happy Hippos ogledate na Infinity8.io. Ta avenija ponuja tudi prostor za nakup ali posvojitev povodnega konja. Če želite to narediti, morate opraviti registracijske postopke na Infinity8.io, da imajo račun.

Prva 1, posamezniki, ki se prijavijo za račun na zgornji povezavi, bodo uživali ugodnosti pred prodajo. To je zato, ker so edina skupina ljudi, ki bo obveščena o datumu in času začetka predprodaje. Ko se dnevi približujejo, bo obvestilo po e-pošti dostavljeno lastnikom 1K računov, ki jim bodo dali več informacij o tem, kaj naj storijo. To je v novembru.

Nastopa med prvimi 888 lastniki denarnice ali računa zavarujejo imetnikovo mesto na belem seznamu za predprodajne posle. Druga možnost je, da se igralci obrnejo na e-pošto info@infinity8.io ali vključite razvijalce prek njihove strani na Twitterju.


    Srečni povodni konj imetnik uživa številne ugodnosti in privilegije. Med stvarmi za uživanje so:

    • Dostop do nasproti nasproti -prodaja za načrtovane projekte, še preden se zgodijo ali začnejo. To je prek Infinity8.io platforma.
    • Uradna potrdila o posvojitvi divjih povodnih konj, ki skupaj romajo v Harmony v Afriki.

      Seznam se tukaj ne zaključi. Ostaja odprta, saj še vedno potekajo nesoglasja za povečanje števila privilegijev, ki jih je treba uživati.

Pravilnosti pred prodajo

Predprodaja vključuje odložitev nekaj Happy Hippos za prodajo pred dejanski datum. Zagotavlja učinkovito marketinško strategijo, saj lahko tisti, ki izkoristijo takšne dogodke, uživajo v boljših cenah v primerjavi s tistimi, ki bodo kupovali ob dejanski predstavitvi. Glede na to je vredno omeniti, da za predprodajo veljajo The Happy Hippos 0.. To je 0.10 manj v primerjavi z 0.50 ponudba cen za javno prodajo za posamezne povodne konje.

Skrb za cene plina Infinity8.io

Zaskrbljenost zaradi nenormalnih skokov cen na

Infinity8.io platforma kot dnevi približati velja. Trenutno so cene plina Happy Hippos NFTs najnižje v celotni tabeli nezamenljivih žetonov, ki delujejo na blockchainu ETH. Ti NFT stanejo med 3 $ in $25.

Poleg tega se ne zaračunavajo nobene dodatne pristojbine poleg pristojbin za plin. Zaradi tega je Happy Hippos cenovno ugodnejši projekt v primerjavi z drugimi akterji v industriji.

Happy Hippos naj bi bila prva zbirka, ki bo predstavljena na Infinity8.Io , zato je treba razviti zelo močno skupnost Happy Hippo. Ključni dejavniki za sodelovanje skupnosti vključujejo platforme družbenih medijev, kot je Twitter. Discord bo tudi pripomoček, saj bo olajšal razprave in izmenjavo idej.

V okviru svojih dobrodelnih strategij razvijalci Happy Hippos pri Infinuty8 si prizadevajo za povezovanje s priznanimi dobrodelnimi ustanovami. Zagotavljajo tudi pogosta darila uporabnikom platforme.

Otvoritev projekta

Projekt Happy Hippos NFTs je načrtovan za razkritje v prvih dneh novembra. Določen datum ali ura še nista določena, kar je strategija, ki naj bi bodočo skupnost ohranila v pričakovanju. Uradna predstavitev prve kapljice Happy Hippos je zagotovo zgodovinska in bo velik dogodek.

Ker sta Twitter in Discord izhodna točka za vse informacije, in glede na privilegije pred prodajo bo to tekmovanje za začetek 48 ur pred javno prodajo. Prejemniki privilegijev bodo zagotovo pozorni.

Enkrat bo tudi praznovanje sredi padca prodajni hit 25%. Takrat do 18 Veseli povodni konji bodo razdeljeni v naključne denarnice skupaj z 0,0

Ethereum je bil naključno poslan petim imetnikom Happy Hippo.

Pri 088% prodajna znamka, 35 dodatni Happy Hippos bo spet naključno ponujen poleg 0,008888 ETH na 10 drugi imetniki Hippo naključno. Enako bo storjeno na 028% ocena. Ko je vsak Happy Hippo prodan (35% oznaka), bo eno posebno darilo Happy Hippos za eno denarnico in 0.08888 Ethereum drugemu srečnemu imetniku.

Mejnik (% prodanih)

48%088

Nagrada 1

Nagrada 2

10%
25

Srečni povodni konji v naključne denarnice

0,008888 ETH na

5

naključni imetniki.

028%

48

Srečni konji v naključne denarnice0,08888

ETH do 10

naključni imetniki
Vesele povodne konje v naključne denarnice
0,008888

ETH v

naključni imetniki.100%1

Posebno

Veseli povodni konji za
1

naključna denarnica

0.08888

Ethereum za 1 srečnega imetnika.

Poprodajni razvoj

The Infinity8.io platforma načrtuje tudi razvoj sklada za ustvarjanje v vrednosti enega milijona dolarjev v zahvalo za neverjetno delo razvijalcev. Sredstva bodo črpala iz avtorskih honorarjev in prodaje kovnice ter bodo usmerjena v podporo razvijalcem in projektom, pri katerih delajo v dobro svoje celotne skupnosti.

Na koncu bo prišlo do

Uradna izkušnja Happy Hippos Safari v Afriki

. Ta priložnost bo na voljo, saj jo bo na tekmovanju osvojil en Happy Hippo Holder. Tega tekmovanja se bo udeležil vsak Happy Hippo Lastnik.

decembrska darila

Zapiranje leta v stilu, Infinity8.io bo prav tako nastopil s kratko risanko & barvanje Knjiga, ki se podeli posameznim imetnikom Happy Hippos. Darila niso za odrasle imetnike, ampak za njihove otroke v prazničnem času božiča. Razdelili bodo tudi drugo blago, med drugim srajce, klobuke, nalepke in kapuce Happy Hippos, ta darila pa bodo prejeli le pozorni.

To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Polygon Deploys Fiat on-Ramps via Alchemy Pay, Enabling Direct Fiat Payments for DeFi

Polygon Deploys Fiat on-Ramps via Alchemy Pay, Enabling Direct Fiat Payments for DeFi

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

08888Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments