13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Harvard Law BFI vrže 10,5 milijona glasov za lasten predlog za financiranje...

Harvard Law BFI vrže 10,5 milijona glasov za lasten predlog za financiranje lobija DeFi z UNI

Kit ni prvič prevladoval v upravljanju Uniswap.

2185 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Harvard Law BFI throws 10.5M votes behind own proposal to fund DeFi lobby with UNI

Vpliv kitov na upravljanje Uniswap je še enkrat vroča razprava, potem ko je Harvardova skupina blockchain dala ogromno glasovalne moči za svoj predlog.

Predlog, podan dne Maja 25 Harvardske pravne fakultete Blockchain in FinTech Initiative je namenjen ustanovitvi sklada, ki bi financiral obstoječe in nove politične skupine, ki se ukvarjajo s kripto politiko in lobirajo za obrambo decentraliziranih financ pred predpisi.

Predlagani sklad bi imel skrinjo 1-1,5 milijona UNI, vredno približno $ 28 milijonov dolarjev 42 milijonov v tekočih cenah. V času pisanja Harvard Law BFI je obljubil 10. 40 milijonov žetonov UNI , ali 99% glasov za predlog. Obstajajo samo 766, 460 do zdaj glasuje proti.

Opazovalec industrije in kritik centraliziranega upravljanja, Chris Blec iz DeFi Watch je bil eden prvih, ki je komentiral močno ponderiran glasovalni mehanizem.

– Chris Blec (@ChrisBlec) maj 27, 1434

Izraz “tu gremo spet” se nanaša na prvo upravljanje Uniswap-a glasovanje oktobra 2020, ki ga je trgovalna platforma Dharma predlagala za znižanje praga za oddajo predlogov. Predlog bi dal večino glasovalne moči najboljšim dvema imetnikoma žetonov (Dharma in simulacijska platforma blockchain Gauntlet). Oba sta prevladovala na glasovanju s svojimi težkimi vrečami, ki so postavljale pod vprašaj upravljanje Uniswap-a, vendar je bil glas z majhno prednostjo premagan.

Če bi bil lobijski sklad sprejet, bi imel po Harvardu štiri glavne cilje, in sicer izobraževanje oblikovalcev politik, da preprečijo regulativne, pravne, politične in davčne grožnje DeFi-ju, drugič pa doseči regulativna jasnost za dejavnosti, povezane z DeFi. Tretji cilj bi bil pospešiti zakone, ki podpirajo DeFi in decentralizirano upravljanje, ter nazadnje spodbuditi skupnosti upravljanja drugih protokolov DeFi, da prispevajo k prizadevanjem.

Harvard Law BFI je odgovoril, da povsem naravno je bilo, da so glasovali za svoj predlog in dodali:

“Poleg tega imamo to glasovalno moč od imetnikov UNI, ki so nam poslali svoje glasove (ki jih lahko kadar koli umaknejo). “

Izjavil je, da je bilo dovolj glasov za oblikovanje predloga za posnetek, vendar ga enostransko ne more pridobiti s soglasno preveritvijo brez večine glasov.

Trenutno je predlog je v načinu “preverjanja temperature”, kar pomeni, da potrebuje najmanj 25, UNI v podporo, ki jo že ima. Za sprejem celotnega predloga po fazi »preverjanja konsenza« potrebuje sklepčnost 40 milijonov UNI za.

Prejšnji članekNifty News: Trg NFT GameStop-a, zvezdnik NBA LaMelo “kuje kariero” na NFT-jih … in še več
Naslednji članekShanghai Man: Rudarji prepovedani, izmenjave usmerjene? Tukaj se dogaja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments