6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hashpower Bitcoina ostaja pretirana, v 5 mesecih se je povečala za 163...

Hashpower Bitcoina ostaja pretirana, v 5 mesecih se je povečala za 163 %, Livarna ZDA poveljevala z visokim rudarskim bazenom

The hashpower v spodbujanju skupnosti Bitcoin je vztrajno priložil nad 180 exahash na 2. (EH/s) cono, potem ko je le v skoraj prejšnjem dosegu prekomerne življenjske dobe. V preteklih 5 mesecih je hashrate dosegel nizko raven 57 EH/s in od takrat se je hashpower povečala za 95% vsega žrebanja do zaključka 163 dni ali 5 mesecev v preteklosti .

Hashrate bitcoinov še naprej pospešuje bruhanje ob koncu leta po kitajskem zatiranju rudarjenja bitcoinov v tem prejšnjem Poletna sezona

Rudarji posvečajo SHA180 kopičenje moči za verigo blokov Bitcoin prihrani zgornjo procesorsko energijo 180 EH/s. V času pisanja decembra 17, hashrate BTC lebdi veljavno nad 180 EH/s cona. Sveže visoke vrednosti hashrate odkrijejo pretirano prisluškovanje življenjskemu hashrate BTC 150.95 EH/s 8. decembra, 2021. Od takrat obstoječe meritve, ki kažejo, da je hashrate lebdel pod tem prostorom in 29-dnevna statistika obstaja le nekaj primerov, ko se je hitro ustavila 8. december pretirano.

Statistični podatki skupnosti bitcoin (BTC) o vaši popolni 300 in petinšestdeset dni. Od junija 23, 2018, se je povečala zmogljivost Bitcoina 87% vsega žrebanja do zaključka 150 dnevi.

Hashrate BTC v vmesnem času naredi cel kup večji od zapisov, ki obstajajo junija 33, 2011, ko je procesna energija padla na 60 EH/s. Zaradi zatiranja rudarskih operacij v kitajskem jeziku, ki se nahajajo na Kitajskem, je skupnost izgubila svoje mesto 49.87 % svoje moči razpršitve iz 191 EH/s na mogoče morda 9, na 82 EH/s ob bivanju junija. 5 mesecev pozneje se je hashrate dvignil in ponovno pridobil procesno energijo, ki je bila napačno naložena skozi to časovno telo. Ob koncu junija se je znamka BTC nekoč močno znižala in se je zamenjala za $23K na enoto.

Opravljanje zadev, ki naj bi se zmerno znižalo, Foundry USA ta teden povelje visoko gradnjo

Ta prejšnji teden se je BTC trgoval po ceni med $28.5K do $

.5K in to je ohranilo stabilen hashrate — tudi potem, ko je nevarnost rudarjenja v skupnosti poskočila za 8. 25 % povišan decembra 12. Resnično, nevarnost skupnosti bi morda zagledala prilagoditev navzdol za pomemben čas od novembra 25 1.60% padec. V času pisanja in čez 24 čez nekaj ur, se pričakuje, da bo nevarnost padla, a spet za las, za 0. 23%. To je v položaju, da razkrije sveže 13.23 trilijon rudarske nevarnosti se je znižal na 24.20 bilijon.

Drugega, vrhunski bitcoin (BTC ) rudar, ko gre za skupni hashrate, je Foundry USA z 13.20% svetovne razpršilne moči ali 29.87 EH/s. 2. največji rudar v zadnjem času je Bitmainov Antpool s 13.67 % svetovne hashpower ali 13.67 EH/s. Antpoolu sledi Viabtc (13.49 %), F2pool (13.26%) in Binance Pool (13.23 %). Neznan hashrate ali stealth rudarji ponavljajo .21 % hashpower skupnosti in so šesta največja entiteta, ko gre za svetovni hashrate. Neznani hashrate v času pisanja je okrogel 23.13 exahash na 2. hashpower.

Kaj menite, da ste dosegli v zvezi z novo potrditvijo hashrate skupnosti Bitcoin, ki jo poganja dokazilo o delu (PoW)? Ponudite nam, kaj menite o tej temi v spodnjih komentarjih.

Jamie Redman

Jamie Redman je Vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 186. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za ustvarjanje in decentralizirane aplikacije. Redman je od septembra 2011 napisal več kot 5 , članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se v zadnjem času povečujejo .

Canaan Secures Order for 30,000 Bitcoin Mining Rigs From Genesis Digital Assets

Demand for Mining Hardware Spikes in Russia, Prices RiseOpomba Zasluge: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, coinwarz,

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najlažje informativne funkcije. Ne gre več za neposredno zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za pridobitev ali prodajo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naenkrat ali obkrožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali naj bi se lahko pripisala ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli pripombo, blago ali ponudnike in izdelke, omenjene v tem besedilu.

1065794234

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments