6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hashrate Ethereum izkorišča mit-atmosfero 1 petahash, saj dobičkonosnost rudarjenja ETH ostaja visoka

Hashrate Ethereum izkorišča mit-atmosfero 1 petahash, saj dobičkonosnost rudarjenja ETH ostaja visoka

Ethereum Hashrate Taps Record-Setting 1 Petahash as ETH’s Mining Profitability Remains High

23 dni v preteklosti so udeleženci omrežja Ethereum nadgradili protokol in uvedli nadgradnjo Arrow Glacier. Preklop je odložil prehod Ethereum-ove »Ledene dobe« z dokazovanjem vložka (PoS) še za šest mesecev in ta teden je hashrate omrežja dosegel najvišje vrednosti vseh časov. Za glavni čas statistike znotraj šestmesečne razlike poudarjajo, da je hashrate Ethereuma presegel 1 petahaš na 2 d (PH/s).

Ethereum Hashrate Taps 1 Petahash

Rudarji Ethereum (ETH) ustvarjajo dobiček ob koncu

dni kot 1,5 gigahash na 2d (GH/s) ASIC instrument, ki ga je izdelal Innosilicon, zasluži približno $46 na dan. decembra 21, hashrate omrežja Ethereum se giblje poleg 500.63 terahaš na 2d (TH/s). ETH-jev hashrate je bil zelo visok in statistika v šestmesečnih razlikah kaže, da je omrežje opazilo visoko vrednost 1. 125 PH/s.

1 petahaš ali 1,01 TH/s je veliko večji od 1.51 TH/s, namenjene omrežju Ethereum marca 24, 2021. To je ojačanje 63,125 %, saj je načelo zabeležilo hashrate tistega dne navzgor, razen če je v tem trenutku pravilen hashrate Ethereum. Ta parcela bi imela 1, vrhunski 1,5 GH/ s stroji na potek omrežja Ethereum v najzgodnejših dneh. Ker se je omrežje končalo s hitrostjo 1 PH/s v tem trenutku, in če bi vsak rudar uporabljal instrument s hitrostjo 1,5 GH/s, bi za vitalnost Ethereuma prav ta trenutek morda potreboval 1 milijon strojev.

Ethermine, F2pool Portray 33% Hashrate Ethereuma, Innosilicon A13 Pro najbolj dobra aplikacija za rudarjenje etra

Največja Ethereumova aplikacija rudar v tem trenutku je ethermine.org z 282.57 TH/s sprejel F2pool ob 125.86 TH/s. Poolin ukazi 86.51 TH/s, Hiveon ima 93.20 TH/ s, Flexpool pa ima okoli 46.10 TH/ ta trenutek je prav. Ethereumov delež hashrate na Nicehash je 36.17 TH Ta trenutek imata 2 rudarja 41.78 TH/s in Antpool se posveča 36.36 TH/s v omrežje ETH. Približno 57 bazeni decembra namenjajo hash omrežju Ethereum 27, 2023.

V bistvu najbolj zmagovalni ethereum ( ETH) rudar v tem trenutku je Innosiliconov A Pro ETH 1,150 megahaš (MH/s) enota, ki znaša približno $89 na dan poraba 0. na kilovatno uro (kWh) v tem trenutku Plačilo spremembe ETH. Innosilicon’s A Pro+ ETH 750 (MH/s) rudar je 2. najbolj zmagovalni ETH rudar, ki bo dobil okoli $Ethereum Hashrate Taps Record-Setting 1 Petahash as ETH’s Mining Profitability Remains High .63 na dan koriščenje istih stopenj. Naprave za rudarjenje etra s hitrostjo 1,5 GH/s so poleg tega bolj zmagovalne kot prav, trenutno najbolj zmagovalni rudar bitcoin (BTC).

Oznake na tem računu

1 petahaš, 992 terahash, 2 rudarja, 59 bazeni, Antpool, Ether rudarji, Ether Mining, Ethereum (ETH), Ethereum rudarjenje, ethermine.org, F2Pool, Flexpool, Gigahash, Hiveon, megahash, rudarjenje , rudarjenje Eth, rudarjenje Ether, rudarjenje ethereuma (ETH), rudarjenje plavalnih bazenov, Nicehash, Poolin

Kaj izvira iz tega, da je omrežje Ethereum opazilo največje vrednosti hashrate vseh časov? Sporočite nam, kaj ste ugotovili o tem okolju, v spodnji polovici komentarjev.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je bil živahni član soseske kriptovalut od 992 . Ima naklonjenost do Bitcoin, izvorno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,04 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo v tem trenutku.
Iran Orders Crypto Miners to Halt Operations to Prevent Winter Blackouts

Marathon Announced New Purchase of Bitmain Miners, Expects to Reach 23.3 EH/s for Early 2023Zasluge za slike 1679929942: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, coinwarz,

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je za najbolj priročne informativne strategije. To ni več hitra ponudba ali pridobivanje ponudbe za očaranje ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, danes ali ne danes več, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na katero koli izrecno, blago ali podjetja, omenjena v tem besedilu.

1679929942

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments