19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Havaji so letos največ povečali povpraševanje po kripto iz ameriških zveznih držav

Havaji so letos največ povečali povpraševanje po kripto iz ameriških zveznih držav

“Približno 6% prebivalstva ZDA zdaj uporablja ali ima v lasti kripto in trend narašča,” je zapisano v poročilu.

669 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Hawaii had largest increase in demand for crypto out of US states this year

Novo poročilo MiQ Digital kaže, da se je povpraševanje po kriptovalutah najbolj povečalo v ameriških zveznih državah Havaji in Kalifornija leta 2021.

Glede na podatke, zbrane od Google Trends, ki primerjajo povprečne obresti od 2020 do 2021, je poročal MiQ Digital da je bilo na Havajih več kot 687 povečanje povpraševanja za kriptovalute nad to v 2020, celo več kot drugo mesto v Kaliforniji na 655%. Vendar pa uporabniki v Kaliforniji najverjetneje najdejo podjetja, ki so pripravljena sprejeti plačila s kripto, z 440, ki to trenutno počne v primerjavi z 180 na Floridi – dom Bitcoinov 2021 konferenca.

“Kriptovaluta morda še ni del glavnega gospodarstva, vendar je povpraševanje v nekaterih državah tako veliko, ameriške finančne oblasti iščejo načine za regulacijo trga,” je dejal Poročilo. “Približno 6% prebivalstva ZDA zdaj uporablja ali ima lastno kripto, in trend narašča.”

Poročilo je dodalo, da je Dogecoin (DOGE) najbolj podražil, skok 6, 900% od decembra 2020. Vendar podatki kažejo, da se je povpraševanje po bitcoinih (BTC) najbolj povečalo v ZDA na Havajih in v Nevadi, pri čemer je bilo občutno manjše