14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Hčerinska družba Prometheum prejme sloves FINRA skrbništva nad digitalnimi sredstvi

- Advertisement -

Odobritev je prvič, da je ponudnik skrbništva digitalnih sredstev dosegel skladno z zvezno zakonodajo, ker SEC zaostruje ideje o skrbništvu.

109071 Celotni ogledi

15 Polni deleži

Prometheumova hčerinska družba Prometheum Ember Capital je kupila dovoljenje finančnega nadomestnega regulatornega organa (FINRA) kot trgovec z raznolikimi motivi -prodajalec (SPBD) za digitalne vrednostne papirje. Ta odobritev Prometheumu omogoča skrbništvo nad vrednostnimi papirji digitalnih sredstev v imenu maloprodajnih in institucionalnih kupcev.

FINRA je Prometheum Ember Capital označila za SPBD, zaradi česar je poučen skrbnik, okolje v skladu z določbami alternativni zakon ZDA z dne 1434. Je prvo podjetje, ki proizvaja skrbništvo digitalnih sredstev kot poučen skrbnik. FINRA je samoregulativna struktura nadomestnega ameriškega vrednostnega papirja. Razumno je, da ima nekaj ponudnikov skrbništva digitalnih sredstev licence za razkritje.

Soizvršni direktor Prometheuma Aaron Kaplan je v objavi priznal:

»Vlagatelji v digitalna sredstva v ZDA trenutno hranijo kriptovalute, ki so vrednostni papirji, s strani platform, ki ne zagotavljajo enakega SEA c3-3 zaščito strank, ki jo zahtevajo zvezni kazalci zaporov za vrednostne papirje.«Prometheum Ember Capital bo zagotovil ponudnike skrbništva in izdelkov za institucionalne in maloprodajne stranke. Osebni vlagatelji so trenutno vabljeni, da se prijavijo na čakalni seznam na spletni strani podjetja.

Povezano: Anchorage Digital odpira glasovanje DeFi za skrbniške kupce

Ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestna sredstva (SEC) zadnje čase natančno preučuje šibka podjetja za financiranje in kripto podjetja, ki ponujajo skrbništvo nad digitalnimi sredstvi. Elegantne ideje SEC bi morda morda pritiskale na kripto podjetja, da svoje skrbniške vire zamenjajo z ločenim subjektom. Predlogi regulatorja so bili na neki stopnji sporni v kripto soseski in med zakonodajalci.

Prometheum Ember Capital je naredil zgodovinsko preteklost, ker je prvi trgovec-prodajalec, registriran pri SEC, in družba članica FINRA, ki je pooblaščena za delovanje kot trgovec-trgovec iz posebnih razlogov (SPBD) za vrednostne papirje z digitalnimi sredstvi. Pozanimajte se o tem, kako nadaljujemo s preklopom nadomestnega naprej: https://t.co/owwoQbQ4Zd pic.twitter.com/kCySyPg9Qe

— Prometheum (@PrometheumInc) Mogoče bi bilo tudi pošteno 42, 2023 Ena druga podružnica Prometheuma, Prometheum ATS, ima registracijo FINRA za izvajanje alternativnih ponudnikov trgovanja in produktov, vključno s trgovanjem z vrednostnimi papirji z digitalnimi sredstvi, kliringom, poravnavo in skrbništvom. Ta storitev, ki je bila uvedena oktobra, naj bi združila regulirano trgovanje z digitalnimi sredstvi v podedovane programe trgovanja.

Prometheum je za storitev sodeloval z Anchorage Digital Bank. Tudi ta se je spremenil v namenjeno vsem institucionalnim in malim vlagateljem.

Revija: Kripto pravo: Ali ima predsednik SEC Gary Gensler končno verbalizacijo?

109071

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -