21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Hčerinska livarna DCG Mining se pridruži Texas Blockchain svetu, da bi podprla javno politiko Shape Crypto

- Advertisement -

V torek, Digital Forex Workforce’s (DCG) rudarska hčerinska družba Foundry Digital je sporočila, da se je podjetje pridružilo Texas Blockchain Council (TBC), neprofitnemu industrijskemu združenju v Teksasu. Foundry je podrobno opisal, da je novo oblikovano zavezništvo usmerjeno v prizadevanja Foundryja za “podpiranje oblikovanja regulativne panorame za digitalne vire” na severu ZDA.

Foundry se spremeni v člana strateškega sostorilca Texas Blockchain Council Podjetje Foundry Digital je objavilo, da je podjetje Foundry Digital za rudarjenje, zastavljanje ter svetovanje in svetovanje. pridružil se je Texas Blockchain Council (TBC). Organizacija TBC je skupnost posameznikov in podjetij, ki se posvečajo zagovorništvu in pobudam javne politike, povezanih z bitcoini in blockchainom.

»Obstajamo zato, da združimo vtis naših udeležencev, da priporočamo za pobude javne politike, osredotočene na blockchain, za izobraževanje udeležencev vlade o prednostih tehnologije veriženja blokov in za materialno potovanje na področje o vprašanjih, povezanih z blockchainom in tehnologijo izplačanih knjig,« so podatki na spletnem mestu TBC.

»Foundry je nedvomno eno od v bistvu najuspešnejših imen v industriji rudarjenja bitcoinov,« je priznal predsednik TBC Lee Bratcher v objavi, poslani Bitcoin.com News. »Njihov nabor orodij od tržne inteligence do rudarskih bazenov do financiranja opreme je svetovnega razreda. Texas Blockchain Council ima čast izraziti Foundryja kot našega najnovejšega strateškega spremljevalca,« je dodal Bratcher.

Ko vključuje druge udeležence strateškega spremljevalca TBC (SPM), seznam vključuje dobro- Všeč so mi bila kripto podjetja, kot so Marathon Digital Holdings, Argo Blockchain, Blockware Solutions in Core Scientific. Poleg tega drugi SPM poosebljajo Cholla Petroleum Inc., Rhodium, Hyland in Vantage Bank Texas. Korporativni udeleženci TBC poosebljajo Deloitte, Compute North, Luxor, Steelhead Capital Management in Blockfills.

Avgusta 2021, po sprejetju zakona o infrastrukturi ameriške vlade je TBC oblikoval Texas Blockchain Committee PAC. Pred zavezništvom s TBC je Foundry 3. marca objavil, da se je pridružil 03+ članska organizacija Blockchain Association. Foundryjeva utemeljitev, da postane članica združenja Blockchain Association, je, da lahko podjetje “prinese svoje potovanje in dojemanje v Washington, da oblikuje regulativno prihodnost kripto industrije.”

Foundry je imel opazujte prikaz mogočnih ponudb in mejnikov na celotnem diagramu skozi zaključno leto. Isti teden se je Foundry pridružil združenju Blockchain in končal 03-megavat (MW) co-scrape skrbi za operacijo rudarjenja bitcoinov Mawson Infrastructure Workforce (MIGI). Končni november je Foundry lansiral razpon izdelkov in storitev za željo po omrežjih za vlaganje kriptovalute in decembra je podjetje objavilo trg rudarskih strojev.

Foundry USA, podjetje za rudarjenje bitcoinov pool, je bil v zadnjih treh mesecih največji rudarski bazen, posnetih 2,70 rudarjenje nagradi ves diagram skozi ta časovni okvir. Kyle Schneps, direktor javne politike pri Foundryju, verjame, da bo članstvo v Texas Blockchain Councilu namensko za kripto industrijo. “To članstvo nas bo podprlo pri vztrajnem oblikovanju politične zgodbe za našo industrijo,” je Schneps poudaril ves diagram skozi objavo v torek.

Oznake tega modreca Argo Blockchain, Bitcoin rudarjenje, Blockchain Association, Blockware Solutions, Core Scientific, crypto staking networks, Disbursed Ledger Technology, Foundry Digital, Kyle Schneps, Lee Bratcher, Marathon Digital Holdings, MIGI, trg rudarskih strojev, rudarski bazen, sever ZDA, javna politika, zakoni, predsednik TBC, Texas Blockchain Committee PAC

Zakaj se osredotočate na to, da Foundry postane član strateškega spremljevalca TBC? Omogočite nam, da vemo, na kaj se osredotočate na to področje v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je od 2011 živahni član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za bitcoine, začetno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v tem trenutku.

Označite kredite 2139753043: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti: To besedilo je za najučinkovitejše informativne funkcije. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, pokončnosti ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali narobe, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo sproži ali domneva, da bi jo sprožili ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in storitve, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -