2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hčerinsko podjetje DCG Mining Foundry lansira paleto storitev za 20 omrežij za...

Hčerinsko podjetje DCG Mining Foundry lansira paleto storitev za 20 omrežij za kriptovalute

DCG Mining Subsidiary Foundry Launches Range of Services for 20 Crypto Staking Networks

Foundry, skupina za digitalno valuto (DCG) hčerinsko podjetje in podjetje za rudarjenje in svetovanje kriptovalut iz Rochestra v New Yorku je v sredo objavilo začetek nove platforme, imenovane Foundry Staking. Podjetje pravi, da izdelek trenutno podpira 59 omrežja blockchain in bo zagotavljanje storitev zastavljanja digitalnih sredstev in svetovalnih storitev v prihodnje.

Foundry lansira storitve zastavljanja

Livarna s sedežem v New Yorku je naredila številne poteze v 2021 in sodelovanje z različnimi operacijami kripto rudarjenja. Podjetja, kot so Hut8, Bitfarms, Greenidge in mnoga druga, so v zadnjem času združila moči s Foundryjem. Poleg tega je v smislu hashrate Bitcoina rudarski bazen podjetja Foundry USA četrti največji rudarski bazen, ki danes deluje s 11.63 % omrežnega hash v času pisanja. Rudarski bazen Foundry USA ima .72 exahash na sekundo (EH/s) v hashrate novembra 11, 2021.

Nova platforma, imenovana Foundry Staking, ponuja »storitve belih rokavic glede različnih dokazov o vložkih (PoS ) omrežij blockchain institucijam,« je podrobno objavljeno v objavi. Storitev zaenkrat pokriva verige blokov, vključno z omrežji PoS, kot so Horizen, Solana, Helij, Flow, Livepeer, Near Protocol, Provenance in The Graph. V bistvu lahko udeleženci zaslužijo nagrade PoS s povezavami storitev Foundry v različna omrežja, podjetje pa želi, da bi bila omrežja PoS za vlaganje “bolj dostopna institucijam.”

“Naredili smo znatne naložbe v inženiring talent in infrastrukturo PoS, da bi ponovili naš uspeh rudarjenja v hitro rastoči industriji zastavljanja,« je dejal izvršni direktor Foundryja Mike Colyer v izjavi, poslani Bitcoin.com News. “Foundry bo še naprej podpiral razvoj in rast skupin za vlaganje, protokolov in podjetij, krepitev omrežij PoS po vsem svetu in povečanje vrednosti za naše stranke.”

Milijarde dolarjev so danes vloženih v protokole PoS — priznane ustanove v livarnah potrebujejo storitve vložka in „neprestano razvijajoča se okolja“

Statistika iz defillama.com navajajo, da je danes prek različnih protokolov PoS vloženih na milijarde dolarjev kripto sredstev. Ponudbe Foundry Staking so narejene za institucije, ugotavlja sporočilo za javnost in Foundry pravi, da ohranja “zasebnost institucionalnih strank”. Po besedah ​​ekipe Foundry podjetje sodeluje z vse-v-enem glavnem posredniškem podjetju Genesis, da bi ponudilo storitve upravljanja zakladnice, kot so »visoko varno skrbništvo, uporabni vpogled v upravljanje zakladnice, strategije vlaganja in diverzifikacija portfelja .”

Adam Nemec, podpredsednik poslovnega razvoja pri Foundry Stakingu, je podrobno povedal, da se podjetje zaveda, da institucije potrebujejo te storitve. “Leta 1280 je naša inženirska ekipa začela graditi našo rešitev za vgradnjo od tal navzgor, da bi lastna sredstva in podporo DCG. Zdaj, po več kot enem letu izpopolnjevanja in bojnega testiranja naših rešitev, smo veseli, da bomo to najboljšo ponudbo v svojem razredu predstavili tudi drugim institucijam,« je dejal Nemec.

Kaj menite o Livarni, ki ponuja storitve kolčenja 20 različne verige blokov? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as Entrepreneurs

Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as Entrepreneurs

Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as Entrepreneurs Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as EntrepreneursIran Continues Crackdown on Illegal Crypto Mining, Seizes Hundreds of Mining Rigs Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as Entrepreneurs

Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as Entrepreneurs Oznake v tej zgodbi

20 PoS omrežja, 4. največji bazen, Adam Nemec, rudarjenje Bitcoin, podjetja, DCG, Foundry, Foundry Staking, Foundry USA, Foundry’s CEO, genesis, institucije, Mike Colyer, rudar, rudarjenje, diverzifikacija portfelja, infrastruktura PoS, omrežja PoS, Proof-of-Stake, protokoli, vložki, strategije vložkov, ekipe za vlaganje, upravljanje zakladnice

Iran Continues Crackdown on Illegal Crypto Mining, Seizes Hundreds of Mining Rigs Russian Officials Back Idea of Recognizing Crypto Miners as Entrepreneurs

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments