20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Hebei je najnovejša kitajska provinca, ki uporablja kripto kladivo

Hebei je najnovejša kitajska provinca, ki uporablja kripto kladivo

Oblasti v provinci pravijo, da je rudarjenje kripto škodljivo prizadevanjem Kitajske za ohranjanje okolja.

534 Skupaj ogledi

4 Skupne delnice

Hebei is the latest China province to wield the crypto crackdown hammer

Hebei, provinca na severu Kitajske, je zadnja jurisdikcija v državi, ki je zakon o nemirih prebrala rudarjem in trgovcem kripto.

Po poročanju Reutersa je v torek komisija za kibernetski prostor pokrajine je napovedal načrte za zmanjšanje dejavnosti rudarjenja in trgovanja s kriptovalutami v regiji.

Ta korak je v sožitju s širšo politiko boja proti kriptovalutam na Kitajskem, ki je videla večino kriptovalut v državi rudarski obrat prisiljen preseliti v tujino.

V izjavi komisije, ki jo je citiral Reuters, so oblasti v provinci navedle: “Rudarjenje kriptovalut porabi ogromno energije, kar je proti Kitajski “ogljično nevtralen” cilj. “

Kot del prepovedi rudarjenja kripto, so hebe i komisija za kibernetski prostor je vsem ustreznim zainteresiranim stranem v provinci, vključno z izobraževanjem, javno varnostjo, komunikacijami in finančnimi regulatorji, naročila, naj sodelujejo pri prizadevanjih za zatiranje.

Ti oddelki naj bi imajo do septembra 30, da preverijo, ali njihovi ustrezni informacijski sistemi ne podpirajo nezakonitih kripto rudarstvo in trgovanje.

Kitajska prepoved rudarjenja kripto je povzročila precejšnjo migracijo moči vzhod-zahod, zaradi katere bi rudarji Severne Amerike lahko imeli večji delež svetovne stopnje razpršitve distribucija.

Prejšnji članekBitcoin bull bull se pričakuje, ko “izčrpani” medvedi prodajajo z izgubo
Naslednji članekZip pričakuje milenijce z načrtovanim začetkom trgovanja s kripto v ZDA prihodnje leto

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments